Μετά από μιαμιση μέρα συνεχόμενης χρήσης, έχοντας κάνει δύο στησιματα και έχοντας χρησιμοποιήσει δυο από τα καθημερινά μου υγρα, μπορω και εγώ να μιλησω, σαν πρώτη εντύπωση, για την πολύ καλή απόδοση γεύσης (αν είναι σωστος ο χαρακτηρισμός θα τον έλεγα πολύ αναλυτικό). Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό του από την πρώτη τζούρα.
Ντουμανακι ωραίο, χτύπημα υπέροχο.
Το στήσιμο του πανεύκολο, δεν αντίμετώπισα κανένα πρόβλημα σε οποιοδήποτε τομέα.
ΑΝ θα επρεπε να πω ένα αρνητικό (για εμένα πάντα), θα έλεγα ότι δεν με πολυεξυπηρετει ο τρόπος ανεφοδιασμού. Είχα συνηθήσει να έχω μαζί μου το μπουκαλάκι του υγρού μου (πχ μπεμπεκα) τώρα πρέπει, αντί να παίρνω το μπουκαλάκι, να κάνω μεταφορά του υγρού μου στο
innokin Ucan και να χρησιμοποιώ αυτό για τον ανεφοδιασμό. Όχι κάτι σπουδαίο δηλαδή.
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Και κάτι ακόμη. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ή αν είναι στα χαρακτηριστικά του ατμοποιητη αλλά εχω την εντύπωση ότι η καμπάνα όπως είναι επιτρέπει την ρύθμιση ροης υγρών. Μπορείς δηλαδή να ξεβιδώσεις λίγο την καμπάνα από πάνω και να επιτρέψεις μεγαλήτερη ροη υγρού.
Δεν μου χρειάστηκε για να το δοκιμάσω, όμως μελετώντας τον μου έδωσε αυτή την εντύπωση.