Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα!
Έχω αγοράσει τον Phenomenon από το κατάστημα του Gus στην Αθήνα. Αντιμετωπίζω όμως συνεχώς προβλήματα με τα oring. Κάθε λίγο και λιγάκι χαλάνε με αποτέλεσμα να τρέχει όλο το υγρό στο μοντάκι... Ήδη έχω "πετάξει" για τον λόγο αυτό το mirage dna και απ' ότι φαίνεται πάει για "πέταμα" και το σχετικά καινούριο dna Vapour.
Πραγματικά, δεν ξέρω τι να κάνω... Κι απ' ότι είδα στο site του κατασκευαστή το σετ με τα ανταλλακτικά oring και τις βιδούλες κοστίζουν αρκετά. Δεν ξέρω αν φταίει η ποιότητα των oring, αλλά θα έπρεπε ο κατασκευαστής να είχε μεριμνήσει και να μην πουλάει τόσο ακριβά ένα σετ ανταλλακτικών oring... Συν ότι το δαχτυλίδι ρύθμισης αέρα δεν κατάφερα ποτέ να το κάνω να γυρίσει, αλλά και όσες φορές προσπάθησα να το γυρίσω με παααααραααα πολύ δυσκολία, κινδύνευσα να "διαλύσω" τα oring...
Επίσης και το θέμα της καμπάνας, που για να καταφέρεις να τη βιδώσεις μπορεί να σε στείλει και στο ψυχιατρείο.
Δυστυχώς, ο "Gus" παρόλο που έχει "προνοήσει" για την τιμή του ατμοποιητή (πουλώντας τον σε μη ευκαταφρόνητη τιμή), δεν "προνόησε" για τους πελάτες που θα δώσουν τα χρήματά τους...
Εν κατακλείδι, παρακαλώ όποιον έχει βρει κάποια πατέντα για τα oring του Phenomenon light να μ' ενημερώσει γιατί και δεδομένων των συνθηκών δεν ξέρω που να ψάξω...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει!