Κάτοχος εδώ και λίγες ώρες του Phenomenon Lite με αριθμό 094. Πέρασα λίγο πριν το κλείσιμο σήμερα από τα παιδιά, απλά δοκίμασα και πήρα.
Το πρώτο πράγμα που χρήζει σχολιασμού είναι η εξυπηρέτηση. Τα παιδιά καθίσαν, τον στήσαμε παρέα (βασικά αυτοί έστησαν, εγώ κοίταγα) και μέχρι να αποφασίσω ότι θα τον πάρω και όλα τα σχετικά είχαμε περάσει μία τουλάχιστον ώρα πέρα από την ώρα που κανονικά θα έκλειναν. Και δεν υπήρχε καν νύξη ότι πρέπει να συντομεύουμε.
Το δεύτερο είναι ότι ο ατμοποιητής δείχνει πολύ καλά δείγματα από ευκολία στο στήσιμο και από γεύση.
Για να γίνει αντιληπτό, εγώ είμαι παντελώς άσχετος. Έναν επισκευάσιμο dripper έχω, τον Hadaly SXK, που δύσκολο δεν τον λες. Μόλις πήγα σπίτι και αφότου έκανα ένα τανκάκι με το στήσιμο των παιδιών, αμέσως το διέλυσα να κάνω ένα δικό μου. 2mm 0,28 κάνθαλ στα 1,76 Ω και 14 watt με βάση το τι είδα από τα παιδιά και το τι διάβασα εδώ. Διαρροή είχα για κάποια ώρα, μόνο και μόνο επειδή ο χαζός δεν είχα κουμπώσει τα πάντα και έτσι έσταξε λίγο από τις τρύπες αέρα. Έσταξε όσο μπήκε στο διάστημα μέχρι να καταλάβω τι είχα κάνει και να κουμπώσω. Μετά προς το παρόν τίποτα, οπότε άψογα.
Όσον αφορά γεύση και απόλαυση δεν θα χρειαστεί να πω κάτι. Είναι 3:20 τα ξημερώματα και μόλις τελείωσα το στήσιμο και δεν λέω να πάω για ύπνο. Το ένα τσιγάρο ακόμα, με χορηγία GUS, έγινε "ένα τανκάκι ακόμα"