Άρα η "ν1.1" είναι εν ολίγοις η δεύτερη έκδοση του lite που απλώς άλλαξαν τα αυλάκια για την καλύτερη συγκράτηση του βαμβακιού και δεν έχει να κάνει καθόλου με την είσοδο του αέρα, σωστά;
Επιμένω να μάθω γιατί παλιότερα είχα την πρώτη έκδοση του lite και πλέον έχω την v1.1, για κάποιο λόγο όμως εκτός της αλλαγής των αυλακιών σαν να μου φαίνεται να δίνει και ελαφρώς πιο αεράτη τζούρα στο "φουλ ανοιχτό". Μπορεί να είναι απλά ιδέα μου όμως μιας και έχω δώσει εδώ και καιρό τον πρώτο..

Edit: φίλε Kyrtos τον rose δεν τον έχω δοκιμάσει, έχω όμως phenomenon lite και πριν λίγο καιρό είχα παράλληλα και cloud one που ανέφερες κι εσύ σαν μέτρο σύγκρισης. Ο cloud λοιπόν ήταν ελαφρώς πιο αεράτος απ'τον lite, πάντα στον τέρμα ανοιχτό αέρα.
Ο zest λοιπόν είναι ακόμα πιο σφιχτός απ'τον cloud.
Έχω δοκιμάσει και zest και η αλήθεια είναι ότι δεν παρατήρησα την τεράστια διαφορά απ'τον lite, σίγουρα έχουν αλλά όχι κάτι τραγικό.
Ο lite όμως μπορεί να γίνει "zest" αν ρυθμίσεις τον αέρα με το τανκ, ο zest δεν γίνεται "lite".. Αν θες λοιπόν κάτι σε "cloud", θα σου έλεγα να πας καρφί στον lite.