Πήρα το σετ με τα δύο straight tank του gus για να τα έχω καβάντζα στον lite v1.1, δοκιμάζοντας τα όμως αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα orings.. Στα κλασικά καφέ που είχε ήδη η βάση δεν κουμπωνουν καν τα καινούργια τανκάκια (τους πέφτουν πολύ σφιχτά ) οπότε επιχείρησα να δοκιμάσω από εκείνα τα μαύρα που συνόδευαν τα τανκ. Κάθε τανκ έχει μέσα του 4 μαύρα orings εκ των οποίων η κάθε δυάδα έχει ίδιες διαστάσεις όπως δείχνουν.
Πρόβλημα όμως και εκεί με όποια δυάδα κι αν δοκιμάσω. Τα τανκακια είναι πολύ σφιχτά και εντάξει, το κουμπωμα θα το καταφέρω. Για να βγει όμως το κάθε τανκ μετά θα μου αλλάξει τον αδοξαστο..
Επίσης παρατήρησα ότι τα νέα τανκακια ζορίζονται πολύ και στο οring της καμπάνας, εκεί ψηλά στο drip tip.
Το παλιό straight που έχω κάθεται απίθανα και στα πάνω αλλά και στα κάτω orings.
Έτσι είναι ρε παιδιά αυτά; Θα στρώσουν με τον καιρό ή πρέπει να πιάσω τα dremel να τα τρίβω στις εσωτερικές πλευρές μπας χωρέσουν σωστά στη βάση;
Επίσης τα μαύρα οring που ήρθαν με τα τανκάκια μου φαίνονται πιο σκληρά από τα καφέ που είχε η βάση αρχικά, ισχύει κάτι τέτοιο ή απλώς χρειάζεται να μαλακώσουν κι αυτά με τον καιρό;
Επίσης, γίνεται τρία ίδια τανκάκια να έχουν διαφορετικές διαστάσεις; Πως το πρώτο κουμπωνει τόσο όμορφα ενώ τα δύο καινούργια είναι τόσο σφιχτά; Φυσικά και βάζω λίγο υγρό στα orings όταν δοκιμάζω να τα κουμπωσω.