Σήμερα ήρθε η στιγμή να κάνω ένα σετάπ το οποίο το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου εδώ και καιρό...
Αυτό που δεν περίμενα όμως είναι ότι θα μου έδινε ότι καλύτερο γευστικά έχω ατμίσει στη ζωή μου!!!
Πάμε...

Τριπλή αντίσταση spaced (μη σας ξεγελά, είναι κάτι ανάμεσα σε spaced και microcoil... Δεν έχω πιέσει με τσιμπιδάκι δηλαδή... ότι έκανα με το χέρι). Η κάθε αντίσταση είναι στριμμένη σε τρυπανάκι 1,5 mm, με 0,2 σύρμα, 11 σπείρες... Συνολική αντίσταση 1,0 Ω
Τοποθέτηση βαμβακιού (κοτομπέικο)

Βρέξιμο με υγρό DIY...

Και μιας και το Bell Τανκ μοιάζει με καμπάνα (είναι καμπάνα

) δεν έβαλα την εσωτερική καμπάνα, ώστε να του κάνω μια δοκιμή ως dripper...

Αν διαβάζει ο GUS... θέλω ένα δαχτυλίδι που να μπαίνει στο πάνω μέρος του bell tank, και να κάθεται μέσα του το drip tip... (αν θέλει να του στείλω σχέδιο).
...
...
...
...
Δεν έχω λέξεις!!!! Με έστειλε σε έναν παράδεισο που κανένας ατμοποιητής δεν με έχει στείλει...
Είναι ότι ανώτερο έχω ατμίσει γευστικά!!!
Συνεχίζω τώρα που γράφω να τον ατμίζω όπως είναι στη φωτό... Με το bell tank δηαδή χωρίς drip tip...
Αν και δοκίμασα να τον ατμίσω και έτσι...

Γι αυτό GUS κάνε μου ένα δαχτυλίδι, γιατί το ρεζιλίκι δεν το γλιτώνω!!!!
Έχω μπουκώσει από τα αρώματα... εννοείται ότι θα βάλω την καμπάνα σε λίγο, όμως για την ώρα... αφήστε με... όνειρο ζω!!!!....
Edit:
Κι εδώ κανονικά στη θέση της η καμπάνα...

Με το πρόβατο να δείχνει τα Ω... αλλά φαντάζομαι ότι το καταπονώ με 3 αντιστάσεις των 3 Ω...
Το iStick 30 θα αντέξει, ή θα έχω πρόβλημα?