Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

512 επισκέπτες, 4 χρήστες
nuts, erikofutami, mathimatikos1966, thebull

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Phenomenon by Gus  (Αναγνώστηκε 611284 φορές)

Αποσυνδεδεμένος yakub

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #795 στις: Ιουν 05, 2015, 21:57 »
Εδώ και καιρό έχω καταλάβει πως μερικοί συνδυασμοί υγρών - ατμοποιητών είναι μαγικοί. Ενας από αυτούς είναι grandmaster - phenomenon.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΙΠΙΛΑ...
Ευχαριστώ τον φίλο που το ανέφερε πιο πάνω και με έβαλε στη μπρίζα να το δοκιμάσω. Υπόψην το κάνω αραιωμένο (το 6άρι) με μηδενική και φχαριστιέμαι καλύτερα τη γεύση του από ότι το ανόθευτο στον κ4.
Να δούμε πως θα ξεκολλήσω τώρα...

Αποσυνδεδεμένος ongakos

• ΝΙΚΟΣ
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
  • Γηρασκω αει ατμιζομενος
« Απάντηση #796 στις: Ιουν 05, 2015, 22:51 »
Φιλε δε θα ξεκολλησεις απο το φαινομενο και grand master. Ενας καλος φιλος συνατμιστης και εγω κολλησαμε 2 μηνες με το παραπανω . Αμα ατμισεις ενα Castle long reserve με το εργαλειο σου θα κολλησεις και με αυτο οπως και εγω... Πιπιλα μου εγινε και εμενα και πεφτουν γρηγορα οι σταθμες απο τα μπουκαλακια :angel:

Ειναι μεγαλος ατμοποιητης με γευσαρα και ελληνικος. Μπραβο στα παιδια. Περιμενω να δουμε και κανενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ και λογικης τιμης ντριπερ απο τον GUS που να ειναι σοκαριστικος απο γευση. Αμα το φαινομενο εχει τετοια γευση ,ενας ντριπερ τους τι θα κανει?

Αποσυνδεδεμένος CyberCr33p

• CretaForce
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Aθήνα
« Απάντηση #797 στις: Ιουν 06, 2015, 14:18 »
Ατμίζεται με την καμπάνα τελείως κλειστή ή λίγο ανοιχτή;

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #798 στις: Ιουν 06, 2015, 14:32 »
Εξαρτάται από το στήσιμο που έχεις κάνει και το πόσο παχύρευστο είναι το υγρό που χρησιμοποιείς. Εγώ τον lite τον έχω περίπου δύο μήνες και τον δουλεύω με τελείως κλειστή καμπάνα απροβλημάτιστα. Μία φορά μόνο χρειάστηκα να την ανοίξω λίγο (μία στροφή) γιατί έβαλα πολύ παχύρευστο υγρό (90VG).

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• Όλα ίδια είναι!!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Ξάνθη - Κομοτηνή
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #799 στις: Ιουν 06, 2015, 16:09 »
Σήμερα ήρθε η στιγμή να κάνω ένα σετάπ το οποίο το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου εδώ και καιρό...

Αυτό που δεν περίμενα όμως είναι ότι θα μου έδινε ότι καλύτερο γευστικά έχω ατμίσει στη ζωή μου!!! :)

Πάμε...

Τριπλή αντίσταση spaced (μη σας ξεγελά, είναι κάτι ανάμεσα σε spaced και microcoil... Δεν έχω πιέσει με τσιμπιδάκι δηλαδή... ότι έκανα με το χέρι). Η κάθε αντίσταση είναι στριμμένη σε τρυπανάκι 1,5 mm, με 0,2 σύρμα, 11 σπείρες... Συνολική αντίσταση 1,0 Ω

Τοποθέτηση βαμβακιού (κοτομπέικο)

Βρέξιμο με υγρό DIY...

Και μιας και το Bell Τανκ μοιάζει με καμπάνα (είναι καμπάνα :)) ) δεν έβαλα την εσωτερική καμπάνα, ώστε να του κάνω μια δοκιμή ως dripper...

Αν διαβάζει ο GUS... θέλω ένα δαχτυλίδι που να μπαίνει στο πάνω μέρος του bell tank, και να κάθεται μέσα του το drip tip... (αν θέλει να του στείλω σχέδιο). ;)

...
...
...
...

Δεν έχω λέξεις!!!! Με έστειλε σε έναν παράδεισο που κανένας ατμοποιητής δεν με έχει στείλει... :angel:

Είναι ότι ανώτερο έχω ατμίσει γευστικά!!!

Συνεχίζω τώρα που γράφω να τον ατμίζω όπως είναι στη φωτό... Με το bell tank δηαδή χωρίς drip tip...
Αν και δοκίμασα να τον ατμίσω και έτσι... :idiot1: :laugh1:

Γι αυτό GUS κάνε μου ένα δαχτυλίδι, γιατί το ρεζιλίκι δεν το γλιτώνω!!!! :tongue_smilie: :laugh1:

Έχω μπουκώσει από τα αρώματα... εννοείται ότι θα βάλω την καμπάνα σε λίγο, όμως για την ώρα... αφήστε με... όνειρο ζω!!!!....

Edit:

Κι εδώ κανονικά στη θέση της η καμπάνα... 8)

Με το πρόβατο να δείχνει τα Ω... αλλά φαντάζομαι ότι το καταπονώ με 3 αντιστάσεις των 3 Ω...

Το iStick 30 θα αντέξει, ή θα έχω πρόβλημα?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουν 06, 2015, 16:28 από demkoni »

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #800 στις: Ιουν 06, 2015, 16:18 »
χαχαχαχ ρε μουρλοκομειο τι εκανες;;;;  :lotpot: ρουφηγμα απο το bell   :lotpot:
Μπραβο ρε φιλε, πολυ ωραιο στήσιμο...
Μολις ειδα τις 3 αντιστάσεις και το βαμβακι σκεφτηκα ότι μαλλον θα ειναι πολυ σφιχτη η τζουρα αλλά μετα ειδα ότι τον εκανες dripper....
Ωραια η ιδεα να γινει dripper αλλά ο gus να μας φτιαξει και ενα πιο κοντο bell ! τοτε θα ειναι και πιο ωραιος!!!
Για βαλε τωρα και την καμπανα να δουμε πως ειναι ο αερας....

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• Όλα ίδια είναι!!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #801 στις: Ιουν 06, 2015, 16:23 »
 :)) :))

Έβαλα και καμπάνα... Όλα οκ με τον αέρα... Λίγο πιο σφιχτό, αλλά μια χαρά! :D

Έβαλα και φωτό στο προηγούμενο ποστ μου.

Αν στον πάτο τοποθετηθεί ένα λεπτό στρώμα βαμβακιού ίσως να γίνεται dripper, όμως το σκαλοπάτι των βιδών είναι χαμηλό και ίσως υπάρξει διαρροή... Πάντως σαν dripper που τον δοκίμασα, δεν έχω ατμίσει ΤΙΠΟΤΑ καλύτερο!!!! :angel:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουν 06, 2015, 16:31 από demkoni »

• CretaForce
  • e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #802 στις: Ιουν 06, 2015, 18:20 »
Από τη στιγμή που έχει μία βίδα σε κάθε πλευρά πώς κατάφερες να βάλεις το σύρμα στις βίδες;

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• Όλα ίδια είναι!!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #803 στις: Ιουν 06, 2015, 18:50 »

Τα 3 άκρα των 3 αντιστάσεων στη μια βίδα και τα άλλα 3 άκρα στην άλλη βίδα... 8)

Αν είχα καλή μπαταριοθήκη και μπαταρία... Και 4 αντιστάσεις του έβαζα!! :))

• CretaForce
  • e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #804 στις: Ιουν 06, 2015, 18:53 »
Εννοώ πώς κατάφερες να τα κρατήσεις στη θέση τους τα σύρματα και να τα βιδώσεις.

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #805 στις: Ιουν 06, 2015, 18:56 »
Πράγματι φίλε demkoni πρέπει να είσαι πολύ μάστορας για να το καταφέρεις. Εμένα μου φαίνεται αδύνατο να το κάνω :respect:

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• Όλα ίδια είναι!!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #806 στις: Ιουν 06, 2015, 18:58 »
Πολύ εύκολα... Τοποθετείς το πρώτο coil, κάνεις μια πλήρη περιστροφή στο σύρμα σε κάθε βίδα... Τοποθετείς το 2ο coil, κάνεις επίσης πλήρη περιστροφή το σύρμα σε κάθε βίδα, και το ίδιο και με το τρίτο Coil....

Απλά για να γίνει χρειάζεται 3 τρυπανάκια...  ;)

Σκέφτηκα να βγάλω και μια φωτό από τη διαδικασία κατασκευής αλλά το ξέχασα... Όταν το χαλάσω μπορώ να σας δείξω με φωτό πως το έκανα...

Το θεωρώ μάλιστα πολύ απλό και θα καταλάβετε οτι είναι αν δείτε τα βήματα που ακολούθησα... Πιο πολύ με παίδεψε το βαμβάκι παρά τα σύρματα.

Αποσυνδεδεμένος makis206

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Πλέον Ηράκλειο
« Απάντηση #807 στις: Ιουν 06, 2015, 21:10 »
Τίποτα άλλο δεν σου έμεινε, μόνο να βάλεις καλαμάκι στο μπουκάλι του υγρού και να το ρουφάς από μέσα λέμε!

Είσαι μουρλός αλλά ρισπέκτ!

• CretaForce
  • e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #808 στις: Ιουν 06, 2015, 21:43 »
Όσοι δεν χρησιμοποιείτε το πλαστικό εξάρτημα (αυτό που έχει και ο KFL+) πώς ξέρετε μέχρι που πρέπει να γεμίσετε; Είτε με γέμισμα από κάτω είτε από πάνω. Επίσης πώς ξέρετε πότε τελείωσε το υγρό για να γεμίσετε ξανά;

Αποσυνδεδεμένος miltiades

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Greece
    • Το προσωπικό μου blog
« Απάντηση #809 στις: Ιουν 06, 2015, 21:56 »
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο Phenomenon Lite είναι το καλύτερο δώρο που μου έχει κάνει η γυναίκα μου
εδώ και χρόνια.

Στα θετικά πλην της γεύσης που προσωπικά μου έκανε αναπληρωματικό τον Erl που είχα κολλήσει εδώ και μήνες,
το πολύ ωραίο design. Ακόμη και η γραμματοσειρά πάνω στο δαχτυλίδι είναι δουλεμένη στην εντέλεια.

Τέλος το γεγονός ότι αποτελείται από ελάχιστα κομμάτια προσωπικά με βολεύει αφάνταστα.

Μοναδικό πρόβλημα που έχω συναντήσει είναι αυτό το δαχτυλίδι που μερικές φορές δεν βγαίνει με τίποτα.
Το επιβεβαιώσα και μέσω άλλου φίλου. Αλλά και πάλι χαλάλι του , μακράν ότι καλύτερο έχω πάρει από εξοπλισμό.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 35 3345 Τελευταίο μήνυμα Απρ 25, 2025, 19:26
από ThioVag
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1479 392941 Τελευταίο μήνυμα Απρ 23, 2025, 20:29
από tony1976
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 376974 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 262245 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 723960 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 264935 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 685736 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 843 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1669 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22715 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2694 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 891438 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.