vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

379 επισκέπτες, 2 χρήστες
thanos1071, Paso

Phenomenon by Gus

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1452
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #780 στις: Ιουνίου 03, 2015, 23:31 »
Σωστά!
Καλό όμως θα είναι τα παιδιά από το Gus-mod να το αναφέρουν για να ξεκαθαριστεί
Το μόνο σίγουρο είναι ... ότι δεν είναι 316 :tongue_smilie:

γιατι υπαρχει ατμο με 316  :D ? ελα ρε πλακα κανω μην βαρατε  :)) .

Αποσυνδεδεμένος Stelios miro

• **
  • 372
  • Μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό..!
« Απάντηση #781 στις: Ιουνίου 03, 2015, 23:32 »
Το θεμε ειναι αν το συγκεκριμενο ατσαλι ειναι καταλληλο για τα υγρα...

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
« Απάντηση #782 στις: Ιουνίου 03, 2015, 23:36 »
Τέλος πάντων η ερώτηση έγινε στο νήμα των παιδιών και αναμένουμε.

Πάντως άσχετο αλλά σε λίγο όπως πάει οι Κινέζοι θα μας πείσουν ότι τα πάντα είναι ατσάλι 316 και φυσικά εμείς θα πιστεύουμε. :D ;D :)) :laugh1:

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Φυσικά είναι κατάλληλο, τα παιδιά έχουν αποδείξει ότι πουλάνε μεν ακριβά αλλά αξίζει η ποιότητα.

• **
  • 372
« Απάντηση #783 στις: Ιουνίου 03, 2015, 23:45 »
Επειδη δεν αντεχω αλλο αυριο λογικα θα εχω και εγω στην κατοχη μου. Πηρα με την μονη-κωνικη καμπανα..αυτη ειναι για πιο χοντρα συρματα ή δεν παιζει ρολο;;και τελος ο πολος κατω ειναι ρυθμιζομενος η συγκρατει την βαση;;γιατι απο το νημα δεν εχω καταλαβει..

• 2386
« Απάντηση #784 στις: Ιουνίου 03, 2015, 23:53 »
Καλά έκανες και δεν θα το μετανιώσεις
Για τον πόλο έγινε ερώτηση στο νήμα του κατασκευαστή και αναμένουμε για επίσημη απάντηση, μέχρι τότε δεν πειράζουμε την βίδα.

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #785 στις: Ιουνίου 03, 2015, 23:59 »
Αν δεν κανω λαθος ο Κωστας μου ειχε πει οτι ο πολος ειναι ρυθμιζομενος.
Ας περιμενουμε ομως και την απαντηση του.
Σχετικά με το ατσάλι είμαι σίγουρος ότι οι κλωνοι που εχουμε ατμίσει είναι όλοι από 304 και πάνω :lotpot: [size=78%] [/size]

Αποσυνδεδεμένος Tsadakias

• **
  • 149
« Απάντηση #786 στις: Ιουνίου 04, 2015, 00:04 »
Στον λαιτ έχω πάντα κλειστή καμπάνα εκτός και αν λιγοστέψει η τροφοδοσία (σπάνια), εκεί την ανοίγω μισή στροφή για λίγο να ποτίσει και μετά την ξανακλείνω και παίζει κανονικά. (υγρά 80/20, ή 85/15 vg/pg).
Για το γέμισμα, το ευκολότερο και γρηγορότερο είναι να τον γυρίσεις ανάποδα, ξεκουμπώνεις λίγο το δαχτυλίδι ρύθμισης αέρα να φανούν οι τρύπες, γεμίζεις από κει και ξανακουμπώνεις.

• **
  • 372
« Απάντηση #787 στις: Ιουνίου 04, 2015, 00:08 »
Υπαρχουν γευστικες διαφορες αναμεσα στις δυο καμπανες;;

• 2386
« Απάντηση #788 στις: Ιουνίου 04, 2015, 00:35 »
Οι απαντήσεις για ατσάλι και τον πόλο ήρθαν.
Το ατσάλι είναι 303, με πρόσθετη επεξεργασία που για εμένα είναι μια χαρά και ο πόλος 100% ρυθμιζόμενος (επίσης τέλεια).

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #789 στις: Ιουνίου 04, 2015, 11:20 »
Είχα πιο πριν κάνει ερώτηση στον Gus και συγνώμη που δεν ανέβασα την απάντηση εδώ και μέρες...

Το Phenomenon είναι από ατσάλι 303 με προδιαγραφές και ISO

Έχει ελαφρά επεξεργασία από αυτούς για καλύτερα ρεύματα...

Η δική μου άποψη...

Το ότι ο κάθε κινέζος μας λέει ότι ο ατμοποιητής του είναι 304 ή 316 δεν μου φτάνει... Δεν με πείθει στην τελική. Ο καθένας εξάλλου από ότι κατάλαβα μπορεί να ονομάζει ότι θέλει τα μέταλλα που χρησιμοποιεί χωρίς να είναι αναγκασμένος να τα αποδείξει.

Από τη στιγμή που ο Gus λέει ότι το ατσάλι που χρησιμοποιεί είναι με προδιαγραφές και ISO εμένα μου φτάνει...

Στην τελική, κανένας δεν είναι αναγκασμένος να αγοράσει κάτι που δεν θέλει.

Όμως θα ήταν κακό να μπαίνω πχ εγώ στον νήμα οποιοδήποτε Έλληνα ή όχι κατασκευαστή και να σπέρνω αμφιβολίες χωρίς καν να έχω το προϊόν του.
Θα μπορούσα πχ να μπω σε νήματα επίσης πολύ καλών ατμοποιητών σε απόδοση γεύσης και να "τρολάρω" άλλα φυσικά δεν το κάνω. 8)  Εξάλλου δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος αν θα το έκανα. Δεν ξέρω κανέναν από τους κατασκευαστές προσωπικά, ούτε τον Gus ούτε τον Imeo ούτε τον Λεό ούτε τον Δημήτρη MMVapors, ούτε κανέναν που αν έπρεπε να αναφέρω όλους θα γινόταν τεράστια η λίστα. Ξέρω ότι προέρχονται από το χώρο του ατμισμού και ότι κάνουν το κάνουν για να μεγαλώσει η δική μας ατμιστική απόλαυση. Ακόμη και κάτι προβληματικό αν δω σε ατμοποιητή τους, που είμαι κάτοχος, θα το αναφέρω, μιας και πρωτίστως με νοιάζει η δική μου ασφάλεια, ευκολία και απόλαυση.

Είναι φυσικό να έχουμε ερωτήσεις όταν δεν έχουμε ένα προίον, όμως όταν οι ερωτήσεις καταλήγουν και σε συμπεράσματα τότε δεν είναι απλά ερωτήσεις.
Έχουμε (σαν καταναλωτές) απέναντί μας επαγγελματίες που πρώτα από όλα κάνουν τη δουλειά τους. Όμως έχουμε και ανθρώπους, που όταν μάλιστα κάνουν τη δουλειά τους με αγάπη και μεράκι, πράγμα που μας το έχουν δείξει με τη ως τώρα πορεία τους, αλλά και στο φόρουμ, θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεχτικοί σε αυτά που τους προσάπτουμε.

@Gus... Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ προϊόντα σας γιατί έχουν εξαιρετική σχεδίαση και φιλοσοφία... Έχουν εξαιρετικό φινίρισμα και φαίνεται ότι είναι κατασκευασμένα από ανθρώπους που ΞΕΡΟΥΝ αυτό που κάνουν και γίνονται με σεβασμό προς τον πελάτη. Πράγμα που φαίνεται και από το after sale service.

Τα παραπάνω δεν είναι βολές σε κανέναν ατμιστή που έχει γράψει στο νήμα, αποτελούν μόνο δική μου προσωπική άποψη.

Με συγχωρείτε για το σεντόνι...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 04, 2015, 11:25 από demkoni »

Αποσυνδεδεμένος Micha3L

• **
  • 492
  • IT ℑℑ by ℠
    • vaping ... 8years
« Απάντηση #790 στις: Ιουνίου 04, 2015, 11:37 »
O PhenomenoN είναι πραγματικά ένας ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό ς ατμοΠοιητής
Προσωπικά για το μόνο που έχω ένσταση είναι το ότι όταν πληρώνω 120€ ''απαιτώ'' τα καλύτερα υλικά που μπορούν να έχουν

Αποσυνδεδεμένος Zer0cooL

• **
  • 375
« Απάντηση #791 στις: Ιουνίου 04, 2015, 12:58 »
Ακομα εξερευνω...κι εχω και μελλον ακομα
2ο σεταπ εκανα με 1.4 ωμ, σε 2.5 διαμετρο 0.28 συρμα 6 σπειρες spaced...Βαμβακι παλι σχετικα μπολικο και με μυτουλες στα λουκια (παλιες ωραιες)
Γευση παλι εξαιρετικη, χτυπημα μετριο για αυτα που εχω συνηθισει, ντουμανι παιζει πολυ αναλογα τα watts...Κι εδω ειναι το περιεργο! Οτι με αυτον τον ατμοποιητη, καταλαβαινεις διαφορα στη γευση (πυκνοτητα γευσης και ατμου) ακομα και με 0,5 βατ παραπανω η παρακατω, κατι που δεν γινοταν πχ στον KLP...Αυτο και μονο σαν φαινομενο δεν το χα ξανασυναντησει! Βρισκω μεχρι στιγμης μια χρυση τομη στα 10 βατ, με μια τρυπα αερα απο καθε πλευρα και ανοιχτη καμπανα κατα το 1/4 περιπου....
Επισης αλλη παρατηρηση, δοκιμασα στο χθεσινο σεταπ να σηκωσω λιγο τα βατ (-13,5 πηγα) αλλα εφαγα καψουλι...Αραγε αν θελουμε να ατμιζουμε σε λιγο ψηλοτερα βατ να πρεπει να ανοιγουμε και μιση η ακομα και μια στροφη την καμπανα...γιατι αλλιως στεγνωνει το βαμβακι πολυ γρηγορα αρα θεωρω πως ειναι θεμα υποτροφοδοσιας πλεον...

ΥΓ - Αλλη μια παρατηρηση...Το βαμβακι που βαζουμε στα λουκια (οσοι το βαζουμε) πρεπει να ναι ΛΙΓΟ, πολυ λιγο γιατι σε διαφορετικη περιπτωση το πολυ βαμβακι τα βουλωνει και δεν τροφοδοτειται καλα το υπολοιπο βαμβακι πανω στην αντισταση! Ειναι και αυτος ενας λογος που εφαγα καμμενο και το παρατηρησα αφου εβγαλα τη βαση (υγρα βαμβακια στα λουκια, στεγνα πανω!)
Το επομενο σεταπ θα ειναι χωρις μυτουλες...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 04, 2015, 13:30 από Zer0cooL »

Αποσυνδεδεμένος ongakos

• **
  • 238
  • Γηρασκω αει ατμιζομενος
« Απάντηση #792 στις: Ιουνίου 04, 2015, 13:58 »
Μου αρεσε τοσο πολυ η γεματη και μεστη ,γεματη γευση και η αισθηση πλουσιου ''βελουδινου'' ατμισματος του φαινομενου οπως και το αψογο φινιρισμα  :dontknow: κλπ και ...πηρα αλλα 2 να βαλω τα 2 αλλα καλα μου υγρα που θελω να παρω το μεγιστο απο αυτα.

οι Κ4 που επισης χρησιμοποιω δεν το φτανουν σε γευση. Δινουν ενα πιο εντονο χτυπημα αλλα πιο ''αραιη'' γευση με οτι στησιμο και να τους εκανα. Γουστα ειναι αυτα  που διαφερουν απο ατομο σε ατομο.
 Ευχαριστο ειναι οτι οι ελληνες κατασκευαστες παρουσιαζουν αξιολογα προιοντα και οτι καποια απο τα χρηματα που δινουμε για το χομπυ μας μας πανε και σε ελληνες-δηλ σε ελληνικα χερια και οχι μονο σε ξενους. 

Αποσυνδεδεμένος benny

• **
  • 331
« Απάντηση #793 στις: Ιουνίου 04, 2015, 18:58 »
Απλό και γρήγορο στησιματάκι λίγο διαφορετικό και πιο αεράτο.

Αποσυνδεδεμένος bykostas

• **
  • 171
« Απάντηση #794 στις: Ιουνίου 05, 2015, 21:42 »
Ξέμινα απο μπουκαλάκι για να γεμίζω τον lait γιατί βαριέμαι να τον ξεβιδώνω και να τον γεμίζω απο το 100ml. Πάω για βόλτα περισσότερο μέχρι ένα μαγαζί που έχει περισσότερο είδη καπνιστού και τα υγρά natura. πέρνω ένα natura RY5 την καινούργια συσκευασία που η μύτη που έχει το 30μελο ταιριάζει τέλεια στον lite. είχε μόνο 18αρα νικοτίνη και εγώ ατμίζω στα τέσσερα. αδειάζω σε ένα μπουκάλι  το νατούρα και αφήνω μέσα το 25% και το υπόλοιπο το γεμίζω με 0νική ecig VG έτσι για δοκιμή. ατμίζω το μίγμα  και παίρνω σε ικανοποιητικό ποσοστό την γεύση του RY5. Αυτός ο ατμοποιητής όλο με ξαφνιάζει. δεν παίζεται. ;D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2130 356530 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 12, 2024, 22:10
από Paso
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5637 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 108916 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14480 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28405 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98912 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325460 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 604725 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12806 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F