Είχα πιο πριν κάνει ερώτηση στον Gus και συγνώμη που δεν ανέβασα την απάντηση εδώ και μέρες...
Το Phenomenon είναι από ατσάλι 303
με προδιαγραφές και ISOΈχει ελαφρά επεξεργασία από αυτούς για καλύτερα ρεύματα...
Η δική μου άποψη...
Το ότι ο κάθε κινέζος μας λέει ότι ο ατμοποιητής του είναι 304 ή 316 δεν μου φτάνει... Δεν με πείθει στην τελική. Ο καθένας εξάλλου από ότι κατάλαβα μπορεί να ονομάζει ότι θέλει τα μέταλλα που χρησιμοποιεί χωρίς να είναι αναγκασμένος να τα αποδείξει.
Από τη στιγμή που ο Gus λέει ότι το ατσάλι που χρησιμοποιεί είναι με προδιαγραφές και ISO εμένα μου φτάνει...
Στην τελική, κανένας δεν είναι αναγκασμένος να αγοράσει κάτι που δεν θέλει.
Όμως θα ήταν κακό να μπαίνω πχ εγώ στον νήμα οποιοδήποτε Έλληνα ή όχι κατασκευαστή και να σπέρνω αμφιβολίες χωρίς καν να έχω το προϊόν του.
Θα μπορούσα πχ να μπω σε νήματα επίσης πολύ καλών ατμοποιητών σε απόδοση γεύσης και να "τρολάρω" άλλα φυσικά δεν το κάνω.

Εξάλλου δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος αν θα το έκανα. Δεν ξέρω κανέναν από τους κατασκευαστές προσωπικά, ούτε τον Gus ούτε τον Imeo ούτε τον Λεό ούτε τον Δημήτρη MMVapors, ούτε κανέναν που αν έπρεπε να αναφέρω όλους θα γινόταν τεράστια η λίστα. Ξέρω ότι προέρχονται από το χώρο του ατμισμού και ότι κάνουν το κάνουν για να μεγαλώσει η δική μας ατμιστική απόλαυση. Ακόμη και κάτι προβληματικό αν δω σε ατμοποιητή τους,
που είμαι κάτοχος, θα το αναφέρω, μιας και πρωτίστως με νοιάζει η δική μου ασφάλεια, ευκολία και απόλαυση.
Είναι φυσικό να έχουμε ερωτήσεις όταν δεν έχουμε ένα προίον, όμως όταν οι ερωτήσεις καταλήγουν και σε συμπεράσματα τότε δεν είναι απλά ερωτήσεις.
Έχουμε (σαν καταναλωτές) απέναντί μας επαγγελματίες που πρώτα από όλα κάνουν τη δουλειά τους. Όμως έχουμε και ανθρώπους, που όταν μάλιστα κάνουν τη δουλειά τους με αγάπη και μεράκι, πράγμα που μας το έχουν δείξει με τη ως τώρα πορεία τους, αλλά και στο φόρουμ, θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεχτικοί σε αυτά που τους προσάπτουμε.
@Gus... Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ προϊόντα σας γιατί έχουν εξαιρετική σχεδίαση και φιλοσοφία... Έχουν εξαιρετικό φινίρισμα και φαίνεται ότι είναι κατασκευασμένα από ανθρώπους που ΞΕΡΟΥΝ αυτό που κάνουν και γίνονται με σεβασμό προς τον πελάτη. Πράγμα που φαίνεται και από το after sale service.
Τα παραπάνω δεν είναι βολές σε κανέναν ατμιστή που έχει γράψει στο νήμα, αποτελούν μόνο δική μου προσωπική άποψη.
Με συγχωρείτε για το σεντόνι...