Εχω παθει πλακα με το Phenomenon που πηρα προ μηνος +

.
Μεχρι να να του παρω τον..αερα..εφαγα ηττες και καψουλια

. Υγρα στο χερι και και dry hits. Aλλά τον εμαθα πια και τον χρησιμοποιω συνεχεια μεχρι να λειωσει
Του εχω βαλει ΝΙ200 πλεον και τον απολαμβανω με TC. Απλα θελει λιγο βαμβακι και οχι ..πλεξουδα..Ανοιγμα καμπανας μιση στροφη οπωσδηποτε η 3/4 της στροφης. Με βοηθησε ο RDNA40 που εχω για να καταλαβαινω ποτε στεγνωνει το φυτιλι και να μαθω να ανοιγω την καμπανα ωστε η τροφοδοσια να ειναι η σωστη και να μην τρωω καμμενο οπως πριν που δεν την ανοιγα. Επισης δεν πρεπει τα υγρα να ειναι κατω κατω. Θελει γεμισμα οταν κατεβαινει η σταθμη κατω απο το 1/4 . Επισης οταν τον γεμιζω απο πανω , κλεινω τις 3 τρυπες απο κατω γυρνωντας το δαχτυλιδι οπως και το drip tip. Θελει προσοχη μη τυχον ενω το εχεις γεμισει απο πανω να τον αφησεις χωρις το πανω δαχτυλιδι ,γιατι θα σου φυγουν τα υγρα απο την υποπιεση...

Προσοχη στο επανω δαχτυλιδι να μπει σωστα στη θεση του ωστε κλεινει τις 2 τρυπες αναπληρωσης .
Αυτα μου ηρθαν στο μυαλο που πιστευω ειναι οσα πρεπει κανεις να προσεχει ωστε το φαινομενο να σας απογειωσει. Ειναι το ατιμο σκετη απολαυση σε ατμισμα, σε βελουδινη αισθηση, σε αρωματα και

γευση. Λιγο σου βγαζει το λαδι μεχρι να του παρεις τον..αερα αλλά μετα σε αποζημιωνει και σε απογειωνει.