vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

402 επισκέπτες, 7 χρήστες
manoslykos, harisde1, anetost, camber, lagoudakis, PsykieG, stsoulos

Phenomenon by Gus

Αποσυνδεδεμένος MARK-ANTONY

• **
  • 201
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #750 στις: Ιουνίου 02, 2015, 21:57 »
Σήμερα πέρασα από τον GUS και έπαθα πλάκα!Δοκίμασα τον phenomenon και όντως η γεύση ήταν α-πί-στευ-τη!Τζούρα ακόμα και στισ 6 τρύπες όσο σφιχτή μου αρέσει!Χοντροέπαθα πλάκα!Μαζί και με ένα τηλεσκοπικό κάνουν απίστευτο συνδυασμό!Στην τσέπη μου ακόμα να δώ πως θα κάνω αυτον τον συνδυασμό :)) :)) :)) :)) !Πάντως ήδη έχει μπει σαν επόμενη αγορά μου!

Αποσυνδεδεμένος benny

• **
  • 331
« Απάντηση #751 στις: Ιουνίου 02, 2015, 22:00 »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #752 στις: Ιουνίου 02, 2015, 23:49 »
Σε κάποιες μέρες, θα έχω έναν Ζεστ στα χεράκια μου για έλεγχο. Η πρώτη μου εντύπωση πάντως, με Grandmaster μέσα, ήταν λιτή και απέριττη: "Φίλε GUS, μας το έκλεισες το σπιτάκι...".

Και αυτή είναι η εξευγενισμένη, forum ready βερσιόν από αυτά που ξεστόμισα χτες το μεσημέρι που τον δοκίμασα για λίγο... Έχει να περάσει πολλά τεστ ακόμα από μένα, με πληθώρα υγρών, αλλά αν αποδίδει έτσι όπως εισέπραξα το GM, τότε θα αποδειχτεί αληθινή η κουβέντα που είπα στον 3.1 μετά την τρίτη τζούρα: ΠΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΙΣΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ...

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #753 στις: Ιουνίου 03, 2015, 00:10 »
Τρυφωνα την πάτησες!!!! τωρα πρεπει να ξαναγραψεις ολα τα reviews από την αρχή!!!!  :yes:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #754 στις: Ιουνίου 03, 2015, 00:26 »
Όταν εφευρεθεί θύρα USB για τον εγκέφαλο, με λογισμικό που θα μεταφέρει τις σκέψεις σε κείμενο, με μορφοποίηση και έτσι και θα το ποστάρει κιόλας για πάρτη μου, κάτι γίνεται...

Μέχρι τότε, άστο να φαίνεται και η εξέλιξη στους ατμοποιητές μαζί με τα υγρά!  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #755 στις: Ιουνίου 03, 2015, 01:51 »
Στον Zest, με τα σετάπ που του κάνω, συνήθως δουλεύω μίση ως και ολόκληρη στροφή στην καμπάνα ανοιχτή...

Πριν λίγο λοιπόν έκανα ένα γέμισμα (στις διαφίσεις του Kill Bill) ξέχασα όμως να ανοίξω την καμπάνα...

Εισέπραξα ένα καψούλι βρε παιδια!!!!!! Μα ένα καψούλι!!!!
 :shock_sick_02: :shock_sick_02: :shock_sick_02: :fight_fryingpan: :fight_hammered2:

Μη σας τύχει!!!! Προσοχή στο καψούλι του Zest!!!!  :))

Πίστευα ότι άλλος ατμοποιητής ήταν ο βασιλιάς στο καψούλι... :laugh1:

Edit:
Το περίεργο είναι οτι άνοιξα την καμπάνα, ανέβηκαν μερικές μπουρμπουλήθρες, έκανα 2-3 τζούφιες να φύγει ο βρώμικος ατμός και από εκείνη τη στιγμή συνέχισα να ατμίζω με την άριστη γεύση στο υγρό μου σαν να μη συνέβη τίποτα!!!
Σε άλλον ατμοποιητή θα έπρεπε να αλλάξω σετάπ μιας και δεν θα έφευγε η αίσθηση του καμμένου...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 03, 2015, 02:05 από demkoni »

Αποσυνδεδεμένος Zer0cooL

• **
  • 375
« Απάντηση #756 στις: Ιουνίου 03, 2015, 13:18 »
Ενταξει...Αυτο το μηχανημα ειναι ονομα και πραμα! Phenomenon ! :thumpup:

"αμφισβητουσα" το ποσο μπροστα μπορει να ειναι σε σχεση με αλλους ατμοποιητες αλλα η καθαροτητα γευσης που δινει για τανκατο ειναι πραγματικα απιστευτη!

ΥΓ - Θελει πολυ λιγοτερο βαμβακι απ οτι εχουμε συνηθισει? Το λεω γιατι ειχα μια μικρη υπερτροφοδοσια την οποια λυνω σχετικα με τερμα κλειστη καμπανα, γυρισμα αναποδα και ελαφρο φυσημα...
Επισης στο πρωτο γεμισμα απο κατω, πρεπει να κραταμε τιποτα κλειστο? Γιατι οταν γεμισα (ετσι αναποδα) μου αβγαλε λιγο απο γυρω απ το ντριπ τιπ...Τωρα οταν τον γυρναω δεν βγαζει απο πουθενα...

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #757 στις: Ιουνίου 03, 2015, 13:35 »
Ναι δουλεύει και με πολύ λιγότερο βαμβάκι, αλλά δεν είναι κανόνας...

Στην αρχή μέχρι να συνηθίσεις την υποπίεσή του αν θες βάζε μια μικρή μυτούλα βαμβάκι στα αυλάκια...
Αν θες να παίξεις με πιο πολύ βαμβάκι, μπορείς να μην βάλεις μυτούλες, αλλά θα πρέπει να έχει αρκετό πάνω στο deck σαν "βεντάλια", ώστε να γεμίζει όλη η επιφάνεια του κάτω σκαλοπατιού... Ωραίο σετάπ, άλλα πιο ιδιότροπο ;) .
Δες εδώ...

Φρόντισε να γεμίζεις με υγρό, πριν να κατέβει η στάθμη του υγρού πάρα πολύ χαμηλά...

Ο Zest μου κάτω από ένα σημείο (πολύ χαμηλής στάθμης) αν δεν προλάβεις να κλείσεις την καμπάνα χάνει την υποπίεσή του και μου βγάζει το υγρό από κάτω (τον έχω μάθει πλέον όμως και το αποφεύγω)... Πράγμα που στον Lite δεν το έχω δει ποτέ. Όμως άλλα σετάπ, άλλες καμπάνες και στους δύο. ;)

Το υγρό που είδες με το γέμισμα από κάτω στο drip tip, προέρχεται από υγροποίηση ατμού και παραμένει κάτω από το drip tip... Προσωπικά δεν μου έχει έρθει ποτέ στο στόμα αυτό το υγρό, εκτός αν ατμίζεις τα παν κατ  :laugh1: .

Μάλιστα θα έλεγα ότι έχει και αυτό το ρόλο του στην εξαίσια γεύση που αποδίδει το Phenomenon.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 03, 2015, 13:41 από demkoni »

Αποσυνδεδεμένος benny

• **
  • 331
« Απάντηση #758 στις: Ιουνίου 03, 2015, 15:30 »
Τα δικά μου  φαινόμενα δουλεύουν με κλειστή καμπάνα και zest και lite.
Ανοίγω την καμπάνα μόνο σε περίπτωση που θα θελήσω λίγο παραπάνω ντουμάνι και σε πιο παχύρευστα υγρά.

Αποσυνδεδεμένος Zer0cooL

• **
  • 375
« Απάντηση #759 στις: Ιουνίου 03, 2015, 16:38 »
Πρωτο στησιμο εκανα με 0.28 σε 2.5 διαμετρο, 7 σπειρες και 1.6 ωμ, δουλευοντας το στα 12 watt....Απο γευση αριστος, ντουμανι επισης, χτυπημα ισως λιγο πιο χαμηλο απ οτι ειχα συνηθηισει (ισωςνα χει να κανει και με το υψος της αντιστασης). Με καμπανα κλειστη το  δουλευω (αληθεια τι διαφορες θα χει αν την ανοιξω λιγο...)
Το θεμα της μικρης υπερτροφοδοσιας δεν το ξανακανε...
Ακομα βεβαια με προβληματιζει οτι δεν εχω κατασταλαξει στον τροπο γεμισματος, αν και μεχρι στιγμης απο κατω τον γεμισα 2 φορες με τη μιανα παιρνω τα υγρα στο χερι αφου δεν ειχα βγαλει το ντριπ τιπ και παρακατεβηκε το τανκ...Απο κατω υπαρχουν επισης 2 τροποι γεμισματος? - ενας απο τις τρυπουλες κατεβαζοντας λιγο το τανκ οταν ειναι γυρισμενος αναποδα και ενας βγαζοντας τελειως τανκ και καμπανα μαζι( απομενονταςετσι ντεκ και δαχτυλιδι αερισμου μαζι)...?
Τελος τονβρισκω αερατο για τα γουστα μου ακομα και με την μια τρυπα (+1 την απεναντι)...ισως να θελω μικροτερης διαμετρου ντριπ τιπ η απλα.....νεα συνηθεια!

Αποσυνδεδεμένος benny

• **
  • 331
« Απάντηση #760 στις: Ιουνίου 03, 2015, 16:57 »
Ανοιγμα της καμπάνας. περισότερο υγρό ατμοποίησης και κατά συνέπεια πιο πολύ ντουμάνι.
Από ότι είδα έχεις τον lite και το τανκ με τα δαχτυλίδια. Με το τανκ που έχεις, έχεις 2 τρόπους γεμίσματος.
Με αφαίρεση του πάνου δαχτυλιδιού και υγρό από τις 2 τρυπούλες που έχει το τανκάκι και γύρισμα ανάποδα έχοντας αφαιρέση το ντριπτίπ και πίεση να κατέβη το τανκ μέχρι κάτω, όχι να αφαιρεθή τελείως και υγρό από τισ τρύπες εισαγωγής αέρα.
Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα. :)

Αποσυνδεδεμένος Zer0cooL

• **
  • 375
« Απάντηση #761 στις: Ιουνίου 03, 2015, 17:00 »
Για γεμισμα απο πανω πρεπει να εχω κλειστες και τις τρυπες αερα κατω αλλα και το ντριπ τιπ?

Αποσυνδεδεμένος benny

• **
  • 331
« Απάντηση #762 στις: Ιουνίου 03, 2015, 17:07 »
Οχι αφαιρείς το πάνω δαχτυλιδη και γεμίζεις κανονικά, έτσι γεμίζω τον zest και όλα εντάξει. Τον Lite που έχω με το πλαστικό τανκ και το δαχτυλιδη πάνω δεν το αφαιρώ καθόλου γιατί από τότε που το έβαλα δεν μπόρεσα να το βγάλω  :D  και τον γεμίζω μόνο από κάτω.
Και το στήσιμο που κάνεις το κάνω και γω και μπορώ να πώ ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #763 στις: Ιουνίου 03, 2015, 17:16 »
Εγώ πάντως κάνω αυτό το γέμισμα χωρίς κανένα θέμα....

Αποσυνδεδεμένος benny

• **
  • 331
« Απάντηση #764 στις: Ιουνίου 03, 2015, 17:19 »
Και πως βάζεις το βαμβάκι ξανά στην ίδια θέση που το είχες? ???

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360455 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114402 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450825 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110977 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375473 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328538 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1090 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6470 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15338 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29412 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99997 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F