Αν μπορεί κανένας φίλος Αθηναίος ας βοηθήσει λίγο την κατάσταση
Δεν ξέρω αν το βλέπω εγώ έτσι, αν είναι ιδέα μου, αλλά αν βάλω ένα υγρό σε ζεστ και το ίδιο υγρό σε άλλο ατμοποιητή και ατμίσω παράλληλα, η σύγκριση στη γεύση είναι συνήθως ταπεινωτική για τον άλλο ατμοποιητή. Ακόμα και για τους "καλούς" ατμοποιητές. Δοκιμάσα σήμερα το ίδιο υγρό σε zest και καυφουν prime (τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα) και είναι σαν να συγκρίνω νέκταρ με σκέτη βάση.
Οπότε για να μην τα πολυλογώ, πάμε για τον τρίτο ζεστ, για να έχει το καθένα από τα τρία βασικά καθημερινά υγρά το δικό του σπίτι
Το πρόβλημα είναι ότι το site του gus είναι σε πληροφόρηση και ενημέρωση σαν τους χρησμούς της Πυθίας ή τις προφητείες του Νοστράδα
μου
Πριν 3 μήνες αγόρασα αυτόν
PHENOMENON ZEST V 2UR ATOMIZER RBA POLISH FINISHhttp://gus-mod.gr/zencart_gus/index.php?main_page=product_info&cPath=4_25_61&products_id=358Diameter : 22,00 mm.
Length : 44,00 polish
Material : SS 304L
Capacity : 4 ml
Connector : 510
Finish of ATO : matte
fit extreme chimney
New afc ring turn and close liquids
Deck with two air holes of 1 mm below the coil and AFC with three holes on each side
Refill from upper top sleeve
Τώρα είναι διαθέσιμος (ακόμη) αυτός
PHENOMENON ZEST V 2,2URS ATOMIZER RBA POLISH FINISHhttp://gus-mod.gr/zencart_gus/index.php?main_page=product_info&cPath=4_25_82&products_id=424Diameter : 22,00 mm.
Length : 44,00
Material : SS 304L
Capacity : 4 ml
Connector : 510
Finish of ATO : polish
fit extreme chimney
New afc ring turn and close liquids
Deck with two air holes of 1 mm below the coil and AFC with three holes of 1.70 mm & two of 1.00 mm on each side
Refill from upper top sleeve
Οι διαφορές τους είναι
V 2UR: Deck with two air holes of 1 mm below the coil and AFC with three holes on each sideκαι
V 2,2URS: Deck with two air holes of 1 mm below the coil and AFC with three holes of 1.70 mm & two of 1.00 mm on each sideΤον έχει δοκιμάσει κανένας τον ZEST V 2,2URS ώστε να πει τη γνώμη του πως είναι σε σχέση με τον V2?
Αυτές οι AFC with three holes of 1.70 mm &
two of 1.00 mm on each side , τι είναι? Επιπλέον τρύπες στο δαχτυλίδι του αέρα?
Παίζει το ίδιο καλά με τον V2 o V2.2?
Πολλοί από τους συμμετέχοντες στο θέμα αναφέρουν ότι περνάνε τακτικά από το μαγαζί του gus.
Έχουμε λοιπόν καμία σχετική πληροφορία?