Οχι, δεν είσαι καν τρελός. Από τότε που μετακόμισαν κάποια μέλη, που το είχαν δει ως σταυροφορία να διαδώσουν τον ατμποιητή σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, βγάζοντας τρελούς όποιους είχαν το παραμικρό πρόβλημα, μπορούμε επιτέλους να συζητάμε τα προβλήματά μας, χωρίς να μας βγάζουν τρελούς, κουλούς, γκαβούς.
Το πρόβλημα με τα οριγνκάκια υπάρχει και θα υπάρχει, όσο τα ορινγκς δεν πάνε σετ με τη βάση, αλλά με το τανκ. Και δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά όντως σε κάποιους φαινόμενον, τα ορινγκ είναι απίστευτα σφιχτά. Είχα και έχω εν μέρει ακόμη, το ίδιο πρόβλημα με τον δικό μου. Παρά την πολύ καλή εξυπηρέτηση του gus, δε λύθηκε με δικά του ορινγκάκια, αλλά με ένα απλό κόλπο. Εψαξα στο συρτάρι με τα αποσυρμένα και με βόλεψε το ορινγκ της βάσης ενός gemini mini εργοστασιακού, που χρησιμοποιούσα πριν χρόνια. Αυτό το έβαλα στη βάση του ατμοποιητή. Το τανκ θέλει ακόμη πιάσιμο με χαρτοπετσέτα για να βγει, αλλά γι΄αυτό φταίει το πάνω ορινγκ του τανκ, που δεν βρήκα χρόνο να ψάξω αντικαταστάτη του στο στοκ μου. Μου αρκεί που χρειάζεται μόνο χαρτοπετσέτα και λίγη πίεση, εκεί που παλιά χρειαζόμουν χαρτοπετσέτα και όλο μου το βάρος σε σταθερή επιφάνεια.
Οπότε, ψάξε κι εσύ μήπως κάποιο ορινγκ από άσχετο ατμοποιητή μπορεί να σε βολέψει περισσότερο, για να χαρείς τον Φ σου. Στην τελική, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.