@Vag21Δεν μπορώ να σου απαντήσω αντικειμενικά μιας και 1ο δεν έχω την ίδια καμπάνα και στους δυο, 2ο η βάση που έχω στον Light είναι τροποποιημένη στην είσοδο του αέρα και 3ο έχω διαφορετικό σετάπ...

Αντικειμενικός δεν μπορώ να είμαι επίσης, γιατί ΚΑΙ στους δυο όταν κάνω τζούρα με κάνουν και κλείνω τα μάτια από την γευστική απόλαυση!
Η ειδοποιός διαφορά είναι στον αέρα μόνο... αυτός με την τροποποιημένη βάση και την κωνική καμπάνα είναι ασφαλώς πιο αεράτος από τον Zest.
Ίσως δίνει λίιιιγο πιο "ωμή" τη γεύση.
Υποκειμενικά, αυτός με την καμπάνα Αγία Σοφία ίσως μου δίνει ελαφρώς καλύτερη ανάλυση στο άρωμα.
Η γεύση είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα που και οι δυο με κάνουν και αναφωνώ WOW συχνά πυκνά.
Έχω ξαναανακαλύψει τα αρώματα που έφτιαχνα ως τώρα. Πλήρη ανάλυση και κρυστάλλινη απόδοση και οι δύο. Δεν ξέρω ποιόν να πρωτοατμίσω.
Είχα κάνει ένα βίντεο για να ανεβάσω με την απόδοση των δύο Phenomenon, αλλά όταν είδα το ηλίθιο βλέμμα που είχα μετά από κάθε τζούρα, δεν το ανέβασα

.
@pany

Δεν ξέρω αν φαίνεται εκεί χαμηλά, οι τρυπούλες για την είσοδο του αέρα υπάρχουν και είναι τρυπημένες πάνω στο πλαστικό τανκ. Οπότε και φυσικά δεν ακυρώνει τον αέρα το ολόσωμο τανκ.
Το άλλο τανκ είναι όπως το περιέγραψε ο Στάθης από πάνω.