vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

518 επισκέπτες, 6 χρήστες
Milarepa, FINIX, manoslykos, anetost, gfilip, lagoudakis

Phenomenon by Gus

Αποσυνδεδεμένος its

• **
  • 299
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #3285 στις: Μαΐου 17, 2016, 21:46 »
Ρε παιδιά γρήγορη ερώτηση στους γνωστές: Ποια έκδοση είναι η πιο αέρατη ο lite o lite+ H of zest?

Αποσυνδεδεμένος kostasmoke

• 1606
  • η ζωη ειναι ενα αγγουρι......δικο σας!!!
« Απάντηση #3286 στις: Μαΐου 17, 2016, 21:52 »
ο lite plus!!!

Αποσυνδεδεμένος antonishart

• 528
  • watch your back..
« Απάντηση #3287 στις: Μαΐου 17, 2016, 23:23 »
και ο momenous που ειναι ακομα πιο αερατος.

Αποσυνδεδεμένος Daxxi

• 3
« Απάντηση #3288 στις: Μαΐου 20, 2016, 17:37 »
Καλησπέρα παιδιά,

Δημιούρησα λογαριασμό μόνο και μόνο για να κάνω αυτή την ερώτηση!!

Για ποιο λόγο λερώνω τις μπλούζες μου κάθε μέρα με αυτό το Leaking???

Λίγα λόγια για εμένα:
ατμιστής 3 χρόνια, στους επισκευάσιμους 2. Τα έχω δει ολα
Χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ κάνθαλ αν και εχω πειραματιστεί με όλα τα αλλα σύρματα.
Τον Φενόμενο τον εχω 2 βδομάδες τώρα και πάνω που λέω "Worth the money :thumpup: :thumpup: "

ΤΣΑΑΑAAΚ Στη μπλουζα λαδιά, στο παντελόνι λαδιά, παντού λαδιές!! :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange:

Δοκίμασα όλες τι διαμέτρους (και τρυπανιού και σύρματος), όλα τα βαμβάκια, όλες τις αναλογίες PG/VG.
Video στο Youtube, τιποτα!!

Ξέμεινα από ιδέες για αυτό και ζητάω απο εσάς βοήθεια.

¨Εμαθα με το σκληρό τρόπο πως τουλάχιστον στο Ατμισμα, οτι πληρωνεις παιρνεις.
Ο ατμο ειναι ο Lite Plus των 100 ευρω.. Ειναι κρίμα να εχω φτάσει μεχρι εδώ, τη στιγμή που πεταγα το οτιδηποτε στησιμο στο Καιφούνι το Κλωνάρι , οπως να'ναι το βαμβακι ( ολα ατσαλα) και να παιζω μια χαρα.. Και εδώ να μη μπορώ να βρω την υγειά μου.

Σας παρακαλώ όλους θερμά τα φώτα σας!

Καλό σας απογευμα και καλό σας σαββατοκυριακο

Daxxi

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #3289 στις: Μαΐου 20, 2016, 17:47 »
Λοιπόν, σ΄αυτό το νήμα, κάποιοι θα σου πούνε ότι δεν στήνεις σωστά και ότι οι ίδιοι ποτέ μα ποτέ δεν είχαν διαρροές.
Αφού κοιταχτείς λίγες φορές στον καθρέφτη λέγοντας στον εαυτό σου πόσο βλάκας είσαι και ψιλοσυνέλθεις από το σοκ, θα διαβάσεις το νήμα και θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν πολλοί που στήνουν σωστά τον Φ και έχουν πάντα διαρροές. Διότι δεν μπορεί να στήνεις σωστά άλλους 7-8 επισκευάσιμους, να βλέπεις βίντεο και φωτό και να στήνεις μόνιμα λάθος τον Φ.
Αν αλλάζεις κάθε μέρα βαμβάκι, αν η καμπάνα που στραβοβιδώνει δεν παρασέρνει το βαμβάκι όταν αποφασίζει να βιδώσει σωστά, αν το βαμβάκι που χρησιμοποιείς αρέσει στον Φ (κάποια δεν του αρέσουν) τότε μειώνονται δραματικά οι περιπτώσεις διαρροών. Οπότε, τσέκαρε στο νήμα φωτό και βίντεο, για την περίπτωση που κάποιο από τα προτεινόμενα στησίματα σου κάτσει καλύτερα (έχουμε και νήμα :προτεινόμενα στησίματα για τον Phenomenon) δες κι αυτά που σου λέω και ... βοήθειά σου. 

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 20, 2016, 18:24 από petra »

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 790
« Απάντηση #3290 στις: Μαΐου 20, 2016, 18:19 »
Καταρχην, ντροπη σου που τοσα χρονια ατμιστης και δεν ειχες λογαριασμο εδω.  :))
Κατα δευτερον η προηγουμενη αν και εχει εκφρασει εμεσως πλην σαφως την απεχθεια της για το συγκκριμενο ατμο εχει δικιο σε αυτα που σου ειπε  :yes:
Και κατα τριτον ενα θα σου προτινω  πριν αρχισεις περιτεχνα στησιματα, μυστηρια βαμβακια, προσευχες: Βαλε βαμβακι στα λουκια,  απλωνε το  σε ολο το ντεκ, προσεχοντας μην παει στις τρυπες του αερα. (Βοηθαει αν αυτη τη δουλεια τη κανεις σε ηδη βρεγμενο βαμβακι)! Σε απιθανη περιπτωση που εχεις υποτροφοδοσια ανοιγε τη καμπανα.
Για το θεμα του στροβοβιδωματος μια που το εφερε η κουβεντα βιβωμα/ξεβιδωμα της καμπανας για κανενα πενταλεπτο με διαδοχικη πιεση προς ολες τις διευθυνσεις (και μεσα /εξω) δεν θα ξαναστρβωβιδωσει ποτε.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 20, 2016, 18:33 από DIMTH »

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• 1092
  • Provari
« Απάντηση #3291 στις: Μαΐου 20, 2016, 18:20 »
Θα σου απαντήσω κάνοντας παράθεση αυτό που είχα γράψει πριν από λίγο καιρό.
Παιδιά, αν και κάτοχος του γνήσιου Phenomenon lite, θα σας πω τι έχω πάθει εγώ. Από τις αρχές Μαρτίου του '15 έχω τον phenomenon lite και ατμίζω ακόμη με αυτόν. Χωρίς κανένα διάλειμμα και φυσικά καθημερινή χρήση. Μέχρι και πριν από έναν μήνα περίπου έβαζα μόνο Fiber Freaks No1. Με αυτό ξεκίνησα να ατμίζω το phenomenon και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα διαρροών. Έτσι λοιπόν πίστευα πως οι διαρροές οφείλονται σε σφάλμα του χρήστη και φυσικά μετά τόση χρήση του συγκεκριμένου ατμοποιητή ήμουν ολοένα και πιο σίγουρος για αυτό. Βάζω λοιπόν Cotton Bacon V2 για πρώτη φορά και παθαίνω πλάκα. Σχεδόν ίδια απόδοση με το FF (γεύση κλπ κλπ) αλλά πολύ πιο εύκολο στην διαχείριση του. Έλα όμως που μετά από περίπου δυο μέρες άρχισαν οι διαρροές... Λέω τυχαίο μάλλον έκανα εγώ κάποιο λάθος. Μόνο τυχαίο δεν ήταν. Ακόμη και τώρα, σχεδόν ένα μήνα μετά, με χρήση Cotton Bacon έχω διαρροές μετά από αρκετή χρήση. Τα λέω όλα αυτά για να καταλάβετε πως πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο σε θέματα διαρροών κλπ. Σκεφτείτε μόνο πως 12 μήνες άτμιζα χωρίς ίχνος διαρροής και τον 13ο μήνα άρχισαν οι διαρροές :eyesplash: :idiot1: :idiot1: :idiot1: Και δεν έφταιγαν ούτε τα oring, ούτε το στήσιμο, αλλά ούτε και η απειρία μου... ;)
Η λύση που βρήκα πως λειτουργεί είναι, το βαμβάκι απλωμένο σε όλο το ντεκ σαν βεντάλια αλλά αφήνοντας στην μέση λίγο βαμβάκι να κατεβαίνει στα καναλάκια. Ελπίζω να βοήθησα ;)

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #3292 στις: Μαΐου 20, 2016, 18:32 »
Λάζαρε, ακριβώς έτσι το στήνω κι εγώ, αλλά έχει διαρροές. Σπάνια την πρώτη μέρα, συχνά τη δεύτερη. Αλλάζοντας ανά 2-3 τανκ βαμβάκι, τις μειώνω. 
Dimth. Απέχθεια καμία για τον ατμοποιητή. Ούτως ή άλλως, τον έχω πληρώσει δυο φορές. Και για να τον αποκτήσω και για το νάνο τανκ του. Δεν τον πούλησα, όπως θα έκανα για κάτι που δε μου αρέσει ή δε μου ταιριάζει. Αλλά δεν θα είμαι υποκειμενική για να υπερασπιστώ την αγορά του. Αντικειμενικά, οι διαρροές του έχουν κάτι τις το εξωτικό και μυστηριώδες. 

Και σε σύγκριση με τον καυφούν, δεν έχει η διαρροή να κάνει με την αξία του ατμοποιητή. Ο ΚΛ+ είναι απλά άλλος ατμοποιητής, με στήσιμο που συγχωρεί πολλές ατέλειες. 

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #3293 στις: Μαΐου 20, 2016, 18:35 »
petra, ο φίλος είπε ότι είναι 2 χρόνια στους επισκευάσιμους αλλά ανέφερε μόνο έναν απ' αυτούς, που κατά γενική ομολογία είναι ο πιο φιλικός και όπως έχεις πει πολλάκις κι εσύ, συγχωρεί πολλά από τα λάθη που μπορεί να κάνει ένας ατμιστής.
Ειδικά στην περίπτωση του kayfun lite, έχω γνωρίσει πολλούς ατμιστές που είναι πιστοί σ' αυτόν για χρόνια. Δε θα μου έκανε εντύπωση λοιπόν αν ο φίλος μας ήταν κάποιος απ' αυτούς και όπως γνωρίζεις η μετάβαση στο Φ, μπορεί να κρύβει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις αρχικά. Και οι δυο εβδομάδες είναι ακόμη η αρχή, με βάση τη δική μου εμπειρία με το Φ. Κι εγώ έβριζα το πρώτο 20ήμερο.

Δεν ξέρουμε λοιπόν αν η εμπειρία του περιλαμβάνει 7-8 επισκευάσιμους όπως είπες και όχι μόνο έναν κι αυτός ο klp!
Αυτό που γράφει από πάνω ο Λάζαρος είναι χαρακτηριστικό! Εκείνος με ff δεν είχε κανένα πρόβλημα, εγώ είχα, αλλά επειδή το ff δεν μου πολυάρεσε, δεν επέμεινα κιόλας. Έκανα 2-3 δοκιμές, δάκρυζε και το παράτησα.
Αντιθέτως με το cb δεν είχα κανένα πρόβλημα κι όπως είπε κι ο Λάζαρος, βρήκε τον τρόπο κι αυτό αφορούσε το στήσιμο και πάλι. Στην καινούρια βάση του lite, δεν κάνω καν βεντάλια, κατευθείαν μέσα στο λούκι και τέλος. Ούτε βαμβάκι παρασύρεται, ούτε σταγόνα ξεμυτάει!

Θα έλεγα λοιπόν ότι θα ήταν καλό να μας δείξει κάποια φωτό ίσως, με κάποιο στήσιμο ή εν πάσει περιπτώσει να μας περιγράψει με κάποιο τρόπο πως τον στήνει, αν γεμίζει από πάνω ή από κάτω κ.λπ. μήπως και μπορέσουμε να δώσουμε καμιά βοήθεια.
Δεύτερη λύση, αφού είναι από Αθήνα, να κάνει μια βόλτα από τον gus και να ζητήσει βοήθεια από την πηγή.
Υπάρχει και τρίτη λύση φυσικά...

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 790
« Απάντηση #3294 στις: Μαΐου 20, 2016, 18:38 »
 Petra δεν μπορω να μην σου το αναγνωρισω. Οι περισσοτεροι οταν παρουν εναν ατμοποιητη πραγματικα εκστασιαζονται και παραβλεπουν εξωφθαλμες αδυναμιες... (δεν μιλαω για τον συγκεκριμενο) Τι να πω?  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Daxxi

• 3
« Απάντηση #3295 στις: Μαΐου 20, 2016, 18:40 »
Το κορυφαιο της υποθεσης ειναι οτι εγραψα το μηνυμα ανεσως πριν φυγω απο τη δουλεια με τ σκεπτικο οτι "Ενταξει μεχρι τη δευτερα ολο και καποιος θα το εχει δει" και το ανοιγω τωρα στ σπιτι απλα για να δω αν φαινεται τ μηνυμα μου στ φορουμ και οχι απλα φαινοταν αλλα 3 ανθρωποι ειχαν πραγματικα ενδιαφερθει τοσο ωςτε να ξοδεψουν χρονο απ το οποιοδηποτε προγραμμα τους Για να μου απαντησουν. Απλα σας ευχαριστω πολυ.

Πραγματικα ενδιαφερον επισης οι αποψεις σας. Τα λουκια, ως πρωην χρηστης εξπρο και κε·ι·φαν (γτ ετσι προφερεται ρε π@@@@ μου) 😂😂 , Ειχα μαθει να μην τα στουμπωνω αλλα ισως να ειναι μονοδρομος για τ φαινομενο. Θα το δοκιμασω και θα σας πω επισης δεν ειδα διαφορα μεχρι τωρα απο fiber freaks 1 σε cotton bacon. Ισως λιγο περισσοτερο leak απο το δευτερο.

Απλα ισως να χρειαστει να χαστουκιστω δυνατα στ προσωπο για την επιλογη μου στν ατμοποιητη. Ειναι καλη η γευση αλλα ρε παιδια περιμενα να ειναι λιγο πιο safe τα πραγματα.

Και παλι ευχαριστω παρα πολυ. Οντως ηταν λαθος η αποχη μου απο τα φορουμ τοσο καιρο.
Θα δοκιμασω τς συμβουλες και θα απαντησω.
Καλο απογευμα

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• 1092
  • Provari
« Απάντηση #3296 στις: Μαΐου 20, 2016, 18:48 »
Παραθέτω το στήσιμο που κάνω πλέον στο phenomenon. Είναι ακριβώς όπως το παρακάτω.
Ενα  σεταπ με μύτη στη βαση για καλυτερα κρατήματα στο βιδωμα τις καμπάνας    (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
η όλοι ιδέα είναι φανταστική χρειαζεται  λίγο προσοχή στο κόψιμο  

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Giannis.B

• **
  • 369
« Απάντηση #3297 στις: Μαΐου 20, 2016, 19:09 »
Κανω στησιμο σχημα Π,το βαμβακι ως κατω στα λουκια.Στο γεμισμα γυρναω το μοντ αναποδα,με δεικτη και αντιχειρα κρατω την βαση,ξεβιδωνω τανκ,γεμιζω,και ξαναβιδωνω τανκ.Διαρροες δεν εχω.Δεν βαζω βαμβακι αρκετο δεν ανοιγω καμπανα.
Ελπιζω να βοηθησα.

Αποσυνδεδεμένος Σταύρος 63

• 674
  • Τό γάρ περισσά πράσσειν ούκ έχει νούν ούδένα
« Απάντηση #3298 στις: Μαΐου 20, 2016, 20:20 »
Φίλε Daxxi όταν αγόρασα το φαινόμενο  ή μόνη μου εμπειρία  με επισκευασημους ήταν κ εμένα με kaufoun, δεν μου φάνηκε δύσκολο το στήσιμο του και δεν είχα ποτέ μα ποτέ διαρροές,αρα ειμε ιδιοφυία  :laugh1:.Μ ε βοήθησαν πολύ τα στησιματα του Dem στο νήμα με τα προτεινόμενα  στησιματα,ριξε μία ματιά. Cotton Becon V2 κ εγώ κ λίγο μυτουλα στα αυλάκια!

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Heavy vape industry
« Απάντηση #3299 στις: Μαΐου 20, 2016, 20:23 »
Όπως είχε πει ένας φίλος παλιότερα ο Phenomenon είναι άρχοντας για το σπίτι - γραφείο  κανονικός σπιτογατος , θέλει την περιποίηση του με ευλάβεια και στο ανταποδίδει με φουλ γεύση να σε συντροφεύει σε ταινίες, στο pc και στην χαλάρωση. Από εκεί και πέρα αλλαγή βαμβακιού σε κάθε γέμισμα για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ότι όλα είναι στην θέση τους και μην λυπάσαι το βαμβάκι άπλωσε μπόλικο σε όλο το πλάτος του ντεκ

Στάλθηκε από το GT-P5200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359937 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450242 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110733 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374853 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328204 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6438 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15299 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29360 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F