Οταν ξεβιδωνουμε τη βαση για να συπληρωσουμε υγρα απο κατω,εμφανιζονται η αντισταση και το φυτιλι. Τις περισσοτερες φορες το βαμβακι εχει λιγο μετακινηθει απο τη θεση του.Οπότε θελει να ξανακουμπησει εκει που το ειχαμε στησει κατι που ειναι πολυ ευκολο και απλο. Η καμπανα τωρα επειδη εχει υγρανθει απο την ατμοποιηση με μια μπατονετα πολυ απαλα (ωστε να μη φυγει απο τη θεση της προς τα κατω και χυθουν τα υγρα) την καθαριζουμε και πλεον ειναι και καθαρη αλλά και στεγνη.Ετσι οταν επανατοποθετησουμε τη βαση κατα το βιδωμα της με την καμπανα , το ηδη βρεγμενο βαμβακι δε θα ερθει σε επαφη με την καμπανα εφοσον αυτη ειναι στεγνη. Εχω παρατηρησει οτι οταν δεν τη στεγνωσω υπαρχει περιπτωση η υγρη επιφανεια του εσωτερικου της καμπανας να παρασυρει το υγρο βαμβακι που μπορει να κολλησει εστω και λιγο και ετσι να περιστραφει φευγοντας απο την ακριβη θεση του,με τα γνωστα αποτελεσματα μειωσης της γευσης, μειωσης της σωστης τροφοδοσιας κλπ κλπ..
Το φαινομενο λογω των μικρων χωρων ατμοποιησης που εχει (όπου χαριν αυτων μας δινει τετοια ποιοτητα γευσης) , θελει προσοχη, στοργη

και φροντιδα , αλλά μολις μαθεις τα χουγια του τοτε πετας οτι ατμοποιητη η dripper εχεις...και ζεις μονο για το.. φαινομενο που σου κανει ολα τα γουστα..
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Πρώτο απόγευμα συμβίωσης του υποφαινόμενου με το φαινόμενο
Στήσιμο με kanthal 0.28mm, 10 σπείρες σε 2.2mm στα 2.02Ω.
Βαμβάκι σε όλο το deck χωρίς μυτούλες στις εισαγωγές και ανοιχτές οι 4 από τις 6 οπές αέρα.
Εξαιρετική γεύση, πυκνός ατμός και πολύ καλό ντουμάνι. Θα τολμήσω την μεγάλη ιεροσυλία για μένα και θα πω ότι σε συνολική απόδοση ξεπερνάει και τον dripper pro και την sofia.Αύριο θα ψάξω να βρω ni200 0.28mm για το πρώτο στήσιμο με tc.
Πάω να εξομολογηθώ την αμαρτία μου τώρα
Καλοριζικο το φαινομενο!!! Ειμαι σιγουρος οτι ξεπερναει σχεδον οτι κυκλοφορει...στην πιατσα..Και εγω ''πεταξα'' καποιους καλους που ειχα και νομιζα οτι ειχα τελειωσει. Αμα δε.. του βαλεις ΝΙ200 , 28G, 2mm θα αμαρτησεις και παλι
Οσο για το στησιμο σου που ανεφερες ειναι μια χαρα. Εγω θα του εβαζα 7-8 σπειρες ωστε να κατεβω σε αντισταση κοντα στα 1,2 και να εχω πιο γρηγορο ''αρπαγμα'' της θερμοκρασιας στο κανθαλ.
Aναμενουμε νεα απο τις νεες αμαρτιες και πειρασμους σου ...γιατι ολοι εδω ειμαστε ...επισης αμαρτωλοι και οποιοπαθεις