vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

315 επισκέπτες, 2 χρήστες
manoslykos, jtheogr

Phenomenon by Gus

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Phenomenon by Gus
« Απάντηση #1185 στις: Ιουλίου 15, 2015, 17:48 »
Είτε με kanthal είτε με Ni200 ή Τi δεν χρειάζεται n-r-n. Στήνεται μια χαρά μόνο με σύρμα με αντίσταση. 

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #1186 στις: Ιουλίου 15, 2015, 23:40 »
παιδια μολις εστησα και εγω τον δικο μου με twisted kanthal.

θα πω την γνωμη μου και ας ειμαι παρα πολυ αυστηρος.

ας αρχίσω απο τα θετικα.
-ειναι απλα πανεμορφος.ειναι εργο τεχνης.τον κοιταω και τον ξανα κοιταω και δεν τον χορταίνει το ματι μου.
-η πιστοτητα της τζουρας απο θεμα air flow ειναι άψογη για μενα,καθως κανω μονο mouth to lung.
-ο ατμος ειναι υπερβελουδινος
-στήνεται σχετικα ευκολα.
-η γευση του ειναι πολυ καλη
-το φυνιρισμα του ειναι παρα πολυ καλο και ποιοτικο.
-εχει ρυθμιζομενο πολο
-ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ

αρνητικα:(και τα λεω με ολη την καλη διαθεση με σκοπο την βελτιωση του)
-οι πολοι ειναι πολυ κοντα ο ενας με τον αλλον
-το τανκ του ειναι ματ κατι που εμενα δεν μου αρεσει,επισης θα το ηθελα pyrex.
-ο τροπος που γεμιζει ειναι απαραδεκτος.δεν υπαρχει περίπτωση να τον γεμίσεις εξω χωρις να τα κανεις χαλια εκτός και αν εχεις μπουκαλακι με βελόνα.
-αντιμετώπισα προβλημα στο να βιδωσω την καμπανα ισια ενω ειχα την βαση πανω στο μοντ.επρεπε να βγαλω την βαση και να το βιδώσω πολυ προσεκτικά.
-δεν ειχε το drip tip.με πείραξε τοσο πολυ που δεν ειχε.

κατα τα αλλα.
πρόκειται   για ενα Ελληνικο κομψοτεχνημα άριστης ποιοτητας που βουλωνει το στωμα σε πολυ ισχυρά ονοματα.δυστηχως εχει καποια κουσουρακια που αν συμβιβαστείς παίρνεις οτι καλυτερο εχει να σου προσφερει μια premium ατμιστικη  εμπειρία.πολυ καλη γευση,ΣΩΣΤΟ air flow και ποιοτικη ποσοτητα ατμου.

PS.φιλε gus στηρίζω  πολυ την ολη δουλεια σου και σιγουρα θα καταλαβεις οτι ολα οσα λεω ειναι για την καλύτερη εξέλιξη τον προϊόντων σου.
PS2.στης φωτος γυάλισα το τανκ.

Αποσυνδεδεμένος ntelos

• *
  • 72
« Απάντηση #1187 στις: Ιουλίου 16, 2015, 00:00 »
για τα παραπανω που λες δε ξερω ,οσον αφορα την απλη ερωτηση υπαρχουν τρια μοντελα (βασεις) zest,lite και momentous -σφιχτη-μεσαια-αερατη αρκετα μπορω να πω,οποτε θεωρω μια ασφαλη επιλογη τον lite ,απο κει και περα πηγαινε στα παιδια να δοκιμασεισ αν εχεις την επιλογη γιατι ολα ειναι θεμα γουστου!

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #1188 στις: Ιουλίου 16, 2015, 00:58 »
@malossi

Μια χαρά είναι η απόσταση των βιδών. Τριπλό coil έχω χωρέσει. :))

Το τανκ που είναι ματ είναι υποκειμενικό... :yes:

Στο πυρέξ τανκ συμφωνώ, όμως λόγω της κατασκευής του ίσως είναι δύσκολο να γίνει πυρέξ, μιας και δεν ξέρω το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να γίνουν πάσα σε πυρέξ. :dontknow:

Σχετικά με τον τρόπο γεμίσματος... Εχει άμεση σχέση το σετάπ που του κάνεις... Με σωστό σετάπ γεμίζει όπως θες... Επίσης για άλλους είναι πλεονέκτημα το γέμισμα με μπουκαλάκι με βελόνα.

Σχετικά με το βίδωμα της καμπάνας... Από την πρώτη στιγμή το είχα παρατηρήσει αυτό που λες, αλλά μετά από 5-6 βιδώματα το έμαθα και το κάνω σωστά... Ως δια μαγείας πλέον μετά από τόσο καιρό συμβίωσης δεν το έχω ξαναβιδώσει στραβά.

Ντριπ τιπ... Μαζί σου... Συμφωνώ... :thumpup:

Με τίποτα μην αλλάξεις Gus την απόσταση των πόλων... Οι πιο έμπειροι καταλαβαίνουν τί θα σήμαινε αυτό για τη γεύση!!!
Πιο μεγάλη απόσταση, πιο μεγάλη καμπάνα, πιο μεγάλος θάλαμος ατμοποίησης, και η γεύση θα πάει περίπατο...

Το Phenomenon θέλει λίγο χρόνο μαζί του και μετά θα δεις τί μπορεί να κάνει... Δεν θα τον χαρακτήριζα ατμοποιητή για τον εντελώς αρχάριο στους επισκευάσιμους. Πράγμα που και αυτό σχετικό είναι, γιατί έχει σχέση με το πόσο "πιάνει" το χέρι του καθενός.

Αλλά και αυτά που λέω υποκειμενικά είναι στην τελική, έτσι? ;)

Edit...

Θα σας αναφέρω κάτι... Στην αρχή, όταν τον πρωτοπήρα, κι εγώ είχα παρατηρήσει 1-2 πράγματα που δεν μου άρεσαν... Πάντα αναφέρομαι στην λειτουργία και την ατμιστική του απόδοση... Είχα στείλει και ΠΜ μάλιστα στον Gus... Όμως όσο περνούσαν οι μέρες και έμπαινα στη φιλοσοφία της λειτουργίας του ατμοποιητή, άρχισα να καταλαβαίνω το γιατί κάποια πράγματα ήταν έτσι όπως ήταν στο Phenomenon.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 16, 2015, 01:09 από demkoni »

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #1189 στις: Ιουλίου 16, 2015, 01:46 »
φίλε demkoni να θεσω την γνωμη μου.

φυσικα ειναι αρνητικό να μεγαλώσει η απόσταση των πολων για τους λογους που ανεφερες. προσωπικά δεν βρήκα δυσκολια αλλα δεν μου ηταν και το πιο ανετο στήσιμο που εχω κανει.
θα ηθελα απλα της βιδες με πιο μικρο κεφαλι.

για το τανκ ειναι απλα η γνωμη μου.θα ηθελα να εχει την επιλογή να επιλέξω.προσωπικα δεν μου αρεσουν τα ματ,γι αυτο και το γυάλισα.

για το πυρεξ θελει αλλης φιλοσοφίας τανκ.θελει καποιες μικρο αλλαγες αλλα μπορει να γινει, ο κυριος gus σιγουρα ξερει το πως.
για μενα που τον εχω μονο κατι ωρες ειναι δυσκολο το γεμισμα..ειδικα για καποιον που κανει ετοιμα υγρα και δεν μπορει να γεμίσει με τους δοσομετρητές της αγοράς.

ειμαι αυστηρός οταν κρίνω εναν ατμοποιητη των 100 ευρω αλλα πραγματικα ειναι ο δευτερος ατμοποιητης(λογο τιμης δευτερος) που δεν κλαιω τα λεφτα μου.

ο πρωτος ειναι ο kfl+.αυτος δεν κανει ουτε γκουκ ουτε μουκ .αλλα δεν μπορει να δωσει αυτα που δίνει το φαινομενο σε καμια περίπτωση και πανω απ ολα δεν ειναι ελληνικός.
Ολα αυτα τα λεω γιατι ξερω οτι ο κυριος gus βλεπει και ξερω οτι θα προσπαθησει για το τελειο.και οταν βγει αυτο το τελειο θα το παρω.

σιγουρα θα προτεινα να τον παρει καποιος που γουσταρει αυτο το κατι παραπανω οπως το γουσταρω εγω.θα δυσκολευτει στην αρχη αλλα μετα θα τα δει ολα.
εγω προσωπικα τον πηρα γιατι ηξερα τι θα μου δωσει και μου το εδωσε.
επίσης πες τε με ψωναρα αλλα ηθελα να εχω και εγω μια κορωνα.αυτη η κορωνα κυριε gus ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

και τελος η αποψη μου ειναι οτι αξιζει.ναι αξιζει αλλα και παλι δεν ειναι το τελειο.
θα ηθελα πολυ να περασω απο εκει αλλα μας χωριζουν καμια 700αρια χιλιομετρα.

ps.ολα αυτα σε φιλικο κλίμα με πολυ αγαπη για το αθλημα.
ps2.οσοι λενε οτι μοιάζει με kayfun τους λεω οτι δεν εχει καμια σχεση ο ενας με τον αλλο κατασκευαστικα και ατμιστικα

Αποσυνδεδεμένος Harris

• 682
  • Chef of e-Liquids.
    • Vape Greece
« Απάντηση #1190 στις: Ιουλίου 16, 2015, 05:45 »
Να διαφωνήσω και με τους 2 ; χαχαχαχ

Καταρχήν το deck είναι μια χαρά σε κάνει και εξυκονονηση στο βαμβάκι δεν θέλει σχεδόν ούτε ένα νύχι βαμβάκι. Πάμε παρακατω..

Γέμισμα, το Bell Cap γεμίζει και με βελόνα την χοντρή του εμπορίου κιόλας επίσης δεν ξέρω εάν χρησιμοποιεί και ο Lite παρόμοιο Bell ώστε να κατέβει η καμπάνα κι άλλο.
Χθες γέμισα 2 φορές έξω και μάλιστα η μία ήταν στο φανάρι μέσα στο αμαξι.

Σίγουρα γεμίζει πιο εύκολα με βελόνα αλλά με εκνευρίζουν τα συγκεκριμένα μπουκαλάκια και δεν τα χρησιμοποιώ.

Όσο για το Drip tip ναι εδώ  θα συμφωνήσω.

Όσο για το τόσο κοντά και δύσκολα μπαίνει το Coil εγώ το έστησα πιο εύκολα από kayfun v4..

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #1191 στις: Ιουλίου 16, 2015, 10:18 »
Για το τριπλό coil αντιπαρέρχομαι, είπαμε, εσύ το τερμάτισες!!!

Την πρώτη φορά που είδα το ντεκ, σκέφτηκα και εγώ ότι δεν πρόκειται να καταφέρω να στήσω σωστά. Μόλις ξεβίδωσα και είδα τον ελάχιστο χώρο που άφηναν τα κεφάλια από τις βίδες, βλαστήμησα. Μετά σκέφτηκα να βιδώσω λίγο τον ένα πόλο και να είναι το ένα κεφάλι πιο ψηλά από το άλλο! Θαύμα, αυξήθηκε ο χώρος! Και για άνθρωπο με τα δικά μου χέρια, αυτό είναι ευλογία!!!

Και το black calico που έχω μέσα αυτή τη στιγμή, συμφωνεί και πάλι για όλα τα σχόλια περί γεύσης!

Με τι καρδιά θα τον επιστρέψω το Σάββατο δεν ξέρω και θα ανασύρω τον 4ρι από την καλοκαιρινή του άδεια!!!

Αποσυνδεδεμένος arispat

• *
  • 83
« Απάντηση #1192 στις: Ιουλίου 16, 2015, 14:37 »
Για όλα φταιει ο kayfun! :D
  Αυτός μας έχει κακομάθει,γιατι όπως και να τον στήσεις δουλευει! Ετσι ξεχάσαμε καποιες εποχές που όταν κατάφερνες να στήσεις καλά κατι Α2 κατι πρώτους GG
Άνοιγες σαμπάνια! :D
Ο φαινόμενος λοιπόν δέν ειναι kayfun(ευτυχώς! :respect: ) αλλά δεν έχει και καμια ιδιαιτερη δυσκολία. Απλώς πρέπει να ακολουθήσεις πιστά καποια πραγματάκια που εχουν ειπωθεί εδω για να μην έχεις π.χ. Διαρροές ή υποτροφοδοσία.
 Αυτό θελει οπωσδήποτε καποιο χρονικό διάστημα  προσωπικά μου πήρε 7-10 μέρες και τώρα πλέον στηνω και γεμίζω πανεύκολα και απολαμβάνω τα υγρά μου λές και τα ατμίζω για πρώτη φορα!

Αποσυνδεδεμένος Tsadakias

• **
  • 149
« Απάντηση #1193 στις: Ιουλίου 16, 2015, 17:40 »
Από την ημέρα που ανέβασε τις φώτο ο demkoni με την οβάλ αντίσταση, μου μπήκαν ιδέες για τριγωνικό με την κορυφή κάτω, από τότε τον στήνω μόνο έτσι και η γεύση είναι απίστευτη! Τρία τρυπανάκια του ενός mm, 32άρι σύρμα, εφτά σπείρες μου βγαίνει 1.1. - 1.2 ωμ.

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #1194 στις: Ιουλίου 17, 2015, 01:14 »
 :))

Arispat... Κι εγώ αυτό ήθελα να γράψω, για τον Α2, αλλά με πρόλαβες!!! :))

Εκεί να δεις πόσο κοντά ήταν οι πόλοι!!!

Τέσπα... Πιστεύω οτι η απόσταση των πόλων του Phenomenon στους παλαιότερους ατμιστές είναι φυσιολογική προς μεγάλη!!! :tongue_smilie:

Tsadakias... :thumpup: θα το δοκιμάσω!!!

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #1195 στις: Ιουλίου 17, 2015, 10:59 »
Καλημέρα σε όλους ως κάτοχος του phenomenon εδώ και 1 μήνα και έχοντας τον δουλέψει αποκλειστίκα μόνο με ni200 έχω αντιληφθέι το εξής περίεργο.Μου διαβάζει τις αντιστάσεις πολύ πιο χαμηλά από τον lite+ & τον v4 για κάποιο λόγο.έχει αντιμετωπίσει κάποιος το συγκεκριμένο θέμα?Επίσης δεν ξέρω αν φταίει η κατάχρηση που έχω κάνει σε castle long τους τελευταίους μήνες αλλά πλέον δεν νιώθω καν τη γεύση του μόνο το χτύπημα :P προς τεού δεν λέω ότι φταίει το φενόμενο αλλά με έχει βάλει σε σκέψεις για το σττήσιμο που κάνω  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #1196 στις: Ιουλίου 17, 2015, 11:30 »
Αυτό με το Ni200 δεν το παρατήρησα να συμβαίνει.

Όσο για την απώλεια γεύσης, βλέπε Κορεσμός Γεύσης

Ο γιατρός συνιστά 3ml τη μέρα σκέτη βάση για πέντε μέρες και θα είσαι περδίκι!

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #1197 στις: Ιουλίου 17, 2015, 15:21 »
Ευχαριστώ για το link  θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου άμεσα. Όσο για ni200 φαντάσου για 8 σπείρες 28 awg σε 2.5mm διάμετρο και βγαίνει 0.10... και στο dn40  και στο ohm μετρο ακριβείας που έχω . :hmmm:

Διαγραφή άμεσης παράθεσης

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 17, 2015, 18:48 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος trabakoulas

• **
  • 218
« Απάντηση #1198 στις: Ιουλίου 17, 2015, 15:41 »
Πρωτη μερα κι εγω με τον lite, πανεμορφο συνολακι με το elevator v2 και απιστευτη-ατοφια γευση! Μου αρεσει πολυ η απλοτητα του και η ευκολια πλήρωσης υγρου απο κατω.

Γνωρισα και τα παιδια (κωστας και μαριος) απο κοντα, ενα μπραβο και ιντερνετικα τους ευχομαι, και να συνεχισουν ετσι

Υγ. Για χαρη του εδωσα ολους τους kayfun v4 που ειχα και δε το μετανιωσα ουτε δευτερόλεπτο!

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #1199 στις: Ιουλίου 17, 2015, 16:20 »
Εγώ τον έχω ακόμα αλλά κάθεται στο stand του με πονάει να αφήσω τα 150 που έδωσα. :P

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 17, 2015, 18:47 από Cruiser79 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360389 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1027 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114373 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450762 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110933 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375395 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328502 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6465 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15327 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29402 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99991 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F