@malossi
Μια χαρά είναι η απόσταση των βιδών. Τριπλό coil έχω χωρέσει.

Το τανκ που είναι ματ είναι υποκειμενικό...

Στο πυρέξ τανκ συμφωνώ, όμως λόγω της κατασκευής του ίσως είναι δύσκολο να γίνει πυρέξ, μιας και δεν ξέρω το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να γίνουν πάσα σε πυρέξ.

Σχετικά με τον τρόπο γεμίσματος... Εχει άμεση σχέση το σετάπ που του κάνεις... Με σωστό σετάπ γεμίζει όπως θες... Επίσης για άλλους είναι πλεονέκτημα το γέμισμα με μπουκαλάκι με βελόνα.
Σχετικά με το βίδωμα της καμπάνας... Από την πρώτη στιγμή το είχα παρατηρήσει αυτό που λες, αλλά μετά από 5-6 βιδώματα το έμαθα και το κάνω σωστά... Ως δια μαγείας πλέον μετά από τόσο καιρό συμβίωσης δεν το έχω ξαναβιδώσει στραβά.
Ντριπ τιπ... Μαζί σου... Συμφωνώ...

Με τίποτα μην αλλάξεις Gus την απόσταση των πόλων... Οι πιο έμπειροι καταλαβαίνουν τί θα σήμαινε αυτό για τη γεύση!!!
Πιο μεγάλη απόσταση, πιο μεγάλη καμπάνα, πιο μεγάλος θάλαμος ατμοποίησης, και η γεύση θα πάει περίπατο...
Το Phenomenon θέλει λίγο χρόνο μαζί του και μετά θα δεις τί μπορεί να κάνει... Δεν θα τον χαρακτήριζα ατμοποιητή για τον εντελώς αρχάριο στους επισκευάσιμους. Πράγμα που και αυτό σχετικό είναι, γιατί έχει σχέση με το πόσο "πιάνει" το χέρι του καθενός.
Αλλά και αυτά που λέω υποκειμενικά είναι στην τελική, έτσι?

Edit...
Θα σας αναφέρω κάτι... Στην αρχή, όταν τον πρωτοπήρα, κι εγώ είχα παρατηρήσει 1-2 πράγματα που δεν μου άρεσαν... Πάντα αναφέρομαι στην λειτουργία και την ατμιστική του απόδοση... Είχα στείλει και ΠΜ μάλιστα στον Gus... Όμως όσο περνούσαν οι μέρες και έμπαινα στη φιλοσοφία της λειτουργίας του ατμοποιητή, άρχισα να καταλαβαίνω το γιατί κάποια πράγματα ήταν έτσι όπως ήταν στο Phenomenon.