Φορώντας την τιμημένη πράσινη φανέλα μου (χωρίς σχόλια παρακαλω από ολυμπιακούς και αεκτζήδες

), και με το Janty Stick μου στο χέρι, κατηφορίζω χθες στο ΟΑΚΑ.
Βγαζω από την τσέπη το διαρκείας μου, το δείχνω, πάω να μπω μέσα και με σταματάει ο αστυνομικός για να με ψάξει (εμ, βέβαια... με τέτοια φάτσα...)
"ανοίξτε παρακαλώ την τσάντα σας" μου λέει... Την ανοίγω, της ρίχνει μια ματια, βάζει το χέρι μέσα και.....
οοοουυυυυπςςςςς... αναδύεται από μέσα το Mini Turbo, το οποίο είχα ξεχάσει να αφήσω στο σπίτι!
"-Τι ειναι αυτό;" μου λέει,
"-Ηλεκτρονικό τσιγάρο" του λέω...
Με κοιτάζει με ένα βλέμμα του στυλ "ρε δεν αφήνεις τις μ@@@@ίες λέω'γω!!"
Πάω να βάλω το ατομάιζερ για να του δείξω, και ανακαλύπτω πως.... εχω αφήσει ΟΛΑ μου τα 901 ατμ στο σπίτι!!

Χωρίς το ατομάιζερ, ο μπάτσος αυτό που βλέπει είναι ενα τύπο με μούσια που προσπαθεί να περάσει μέσα στο γηπεδο ενα βαρύ μεταλικό σωλήνα...

Οπότε η ετυμηγορία είναι έτοιμη: Αν θέλω να δω τον αγώνα, το Mini Turbo θα μείνει εκεί...
Ελα όμως που εγω είμαι πιο μουλάρι απο αυτόν! Αρχίζει λοιπόν η φασαρία. Το Mini θα έρθει μαζί μου, ο κόσμος να χαλάσει!

Την λύση τελικά έδωσε ενας βαθμοφόρος, ο οποίος είπε πως μπορώ να περάσω, αλλά "κανόνισε, ε; Μην πάρουμε χαμπάρι πως θα το πετάξεις σε κανενα κεφάλι!!"
Του απάντησα πως "μοιάζω εγω για άνθρωπος που θα έκανα κάτι τέτοιο

;".... (τα βλέμματά τους έλεγαν ΝΑΙ, αλλά δεν βαριέσαι...)
Κώστα μου, sorry, αλλά το Mini Turbo δεν το ξαναπαίρνω στο γήπεδο...
Οχι μόνο για να μην ξανατραβήξω αυτά, αλλά γιατι (όταν το παλιο@$!@!@#%! κοράκι δεν έδωσε το πέναλτι του Βύντρα) ΠΡΑΓΜΑΤΙ μπήκα στον πειρασμό να του το πέταξω στην κεφάλα!!!!
Ε, αμαρτία δεν θα είναι;;;;