Σε 2 μηνες περιπου κλεινω ενα χρονο με τον ατερμονα.
Από την πρώτη στιγμη εγινε το βασικό μου μοντάκι (όχι ότι ειχα και τιποτα καλύτερο δηλαδή) μετά απο αποτυχημενες απόπειρες με κλόνους nemesis και stingray.
Eνας χρονος σχεδόν και ειναι σαν να το πήρα χθες!
Τον εχω λύσει ελάχιστες φορές για καθάρισμα αφου λειτουργει πάντα υποδειγματικά.Τον πρωτο καιρό (και το ειχα επισημανει αυτο στα παιδιά του atmistique) ο μονος μου φοβος ηταν το κουμπί το οποιο επειδη βιδώνει μέταλο σε πλαστικο, μήπως μετά από αρκετή χρηση αρχισει να ξεβιδωνει μόνο του ή να χαλάσουν οι βόλτες του και να ξεκουμπώσει ξαφνικά και να το χάσω...Τίποτα από τους φόβους μου δεν επαληθευτικε, το κουμπί ειναι στη θεση του και το ίδιο στιβαρό και άμεσο στα πατήματα, όπως και την πρώτη μέρα που το αγόρασα.Και λέω και πάλι πώς ειναι το μοναδικό μου η.τ για κάθε μέρα μαζί φυσικά με τον eviva.
Aν ειχα την δυνατότητα να βλέπω στο μέλλον το μοναδικό πράγμα που θα άλλαζα θα ηταν να επαιρνα τον 23mm ατερμον για να τον συνδυάσω μονιμα με τον eviva και να ειναι ενα ενιαίο σύνολο.Δεν πειράζει όμως μπορει και να τον κάνω τραμπα με κανενα συναδελφο ατμιστή από δω μέσα...
Και επειδη ειμαι από τους ''παλιους'' του φορουμ θα πώ και την μπηχτή μου γιατι θα σκάσω.
Θυμαμαι εκεινο τον καιρό τον παλιό (2011-2012) όταν πρωτο αρχισα το η.τ ένα νημα συγκεκριμενου κατασκευστή μοντ,(οι περισσότεροι θα καταλάβουν σε ποιον κατασκευαστη αναφέρομαι) να εχει μερικες εκατοντάδες σελίδες για το πώς θα κάνουμε μια ''σωλήνα'' με μπαταρια να δουλέψει σωστά.Και να τα ο ring, και δώστου τα ελατηρια και όχι έτσι ο ένας και δεν πρέπει αυτο ο άλλος...
Τέσσερα χρονια μετά, το η.τ εχει αλλάξει πολύ βεβαια,δεν το συζητάμε, και το νημα του ατέρμονα εχει 6 σελίδες με τα βίας.Θα αναρωτηθει κάποιος ''ρε μπας και δεν ειναι καλό το μοντάκι''...?Όχι βεβαια, το αντιθετο μάλιστα.Κάνει αυτο για το οποιο ειναι φτιαγμένο χωρις να πρεπει να εχεις τελειωσει το ΤΕΙ για να το κάνεις να δουλέψει.Τελεια και παύλα.Το αγοράζεις, πάς στο σπίτι, το βγάζεις από το κουτί, βιδωνεις ότι ατμό 510 θελεις και ατμιζεις ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ! Ουτε, ''δεν χωράει η μπαταρία'' ουτε ''θελει κοψιμο το ελατηριο''...thats it!
Kαι τελειωνω με ενα αρνητικο για το συγκεκριμενο πακετο και θα το κάνω μονο και μονο για να μην πουν μερικοι οτι μου το χαρισανε εκει στην Πανορμου και κάνω διαφημιση.Τους το ειπα και από κοντά δεν το κρύβω.
Η θήκη όσο όμορφη δειχνει με αυτο το ''τυπου'' δερμα ειναι ....αστο να μην την πώ την λέξη και με κόψουν από τον συντονισμό.
Αν σου κάτσει στραβη στο στησιμο του ατμό και ξεράσει τιποτα υγρά ενώ το έχετε στη θήκη με το μοντάκι, η θηκη θα πιει τα υγρά με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση
.Και φυσικά μετά από καιρό ''πιώματος'' αρχιζει και διαλυεται και ειναι για πέταμα.Αυτο τουλάχιστον εκανα εγώ.
Και ειναι κρίμα γιατι ειναι πανεμορφη και πρακτική αρκετά.Αλλά ειναι και ακριβη.Bεβαια (από ότι ειδα μόλις τωρα για να μην πώ καμιά πατατιά) επεσε λίγο η τιμη της, αλλά δεν παυει να ειναι ενα θεμα λόγω του υλικού κατασκευης της.Τους πρότεινα το πλαστικό εκει στα παιδιά, ετσι ωστε σε περιπτωση ατυχήματος με υγρά να μπορει να πλυθει και να ξαναχρησιμοποιηθει, αλλα μου ειχαν πεί πώς δεν θα δειχνει τοσο όμορφη σε πλαστικό.
Πάντως αν τη βγάλετε σε πλαστικό παιδιά θα την πάρω γιατι τώρα το ταλαιπωρω το μοντάκι σε μία παλιά ego θηκη και ειναι κρίμα.
Αυτα από μενα τα ολίγα, ελπίζω να μην με βρισουν εκει στο atmistique τα παιδιά για την τελευταια παρατήρηση.