Πήγα σήμερα στο Αtmistique για να πάρω βάσεις και αρώματα και φυσικά δεν παρέλειψα να δω από κοντά και να δοκιμασω τον Ατέρμονα.
Δυστυχώς αυτό που δείχνουν τα βίντεο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Το ''εργαλείο'' ειναι ΠΟΛΥ καλύτερο αν το δεις από κοντά και το αγγίξεις!
Και μιλάω για εργαλείο γιατι για κάτι τετοιο πρόκειται.Σε καμια περιπτωση δεν μοιαζει με τα συνηθισμένα μόντ ειτε σε εμφάνιση είτε σε λειτουργία.
Το ατσάλι δεν δειχνει απλά καλής ποιότητας.Αν το δεις υπό κατάληλο φωτισμό (για αυτο λέω ότι τα βιντεο το αδικούν) μιλάμε για κόσμημα.
Βαρύ στο χέρι, πολύ καλή εφαρμογή του ατμοποιητή επάνω του και αμεσως καταλαβαινεις ότι εχεις ανεβει κατηγορία.
Για μενα που πάντα ειχα κλώνους, αυτο το ''μηχανημα'' με έχει κανει να αλλάξω γνώμη για την χρήση καλών, όμορφων, ποιοτικών μόντ.
Πήγα στο κατάστημα με ενα stingray κλώνο στα χερια.Η μπαταρία μου ότι ειχε βγει από τον φορτιστή.Ο stingray μου, ειναι ατσάλι απέξω και χαλκός εσωτερικά και πραγματι ειναι από τα μοντάκια με την καλύτερη αγωγιμότητα λόγω του χαλκού.
Εκατσα στην καρέκλα, εβγαλα το μοντάκι μου και με το diver επάνω εκανα μερικές τζούρες.
Εβγαλα τον diver, τον έβαλα στον ατέρμονα και πήρα ακόμα καλύτερο ρευμα.Ενοιωσα να βγαινει περισσότερο ντουμάνι και καλύτερο χτυπημα.
Απόδειξη του πόσο καλή δουλειά εχει γίνει στο θέμα αγωγιμότητας.
Ενα άλλο σημειο που θελω να σταθω επειδή με εβαλε σε σκέψεις ενας φιλος που ειπε κατα το στρήψιμο του ατερμονα για κλειδωμα του μόντ, πώς κουδουνιζει η μπαταρια, θα πώ πώς ναι το κάνει αν το ξεβιδώσεις πολύ και ειναι λογικό αυτο.Αν όμως το ξεβιδωσεις ισα ισα να μην κανει επαφή η μπαταρία τότε δεν κουδουνιζει καθόλου.
Το κουμπάκι του ειναι άψογο και δεν χανεις τζούρα όπως και να το πατήσεις, στραβά, ίσια, λοξά και ανάποδα.Δειχνει πολυ ποιοτικό, πράγμα που σημαινει πώς δυσκολα θα καταφερουμε να το χαλάσουμε.Ακόμα και αν τα καταφέρουμε όμως, όπως με διαβεβαιωσαν τα παιδιά στο κατάστημα, υπάρχουν ανταλλακτικά για τα πάντα οπότε No problem.
Eγώ αυτά ειχα να πώ μιας και το ειδα από κοντά ειπα να μοιραστώ την εμπειρία μου και ισως βοηθησω κάποιους που δεν μπορουν να το δούν στο φυσικό καταστημα αν βρισκονται επαρχία κλπ. Νομίζω πώς θα αρχισω να κάνω οικονομία γιατι μετά από 3 χρονια ενασχόλησης με το Η.Τ ειναι το πρώτο μοντάκι (πέρα των κλώνων) κατασκευαστή και μάλιστα Έλληνα που μου εχει κεντρίσει τόσο το ενδιαφέρον.
[size=78%] [/size]