vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

492 επισκέπτες, 2 χρήστες
camber, Aoratix

Στήνω επισκευάσιμους και βρήκα την υγειά μου

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Στήνω επισκευάσιμους και βρήκα την υγειά μου
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2015, 14:19 »
Είμαστε παρέα εργοστασιακών  :yes:  :laugh1:
Θέλω αν πάρω να στήσω μόνος μου το εργαλείο
Αυτό θα είναι για εμένα άλμα ισάξιο με το πρώτο πάτημα στο φεγγάρι  :laugh1:
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις  :respect:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2015, 15:23 »
Δε σου έκανα καμιά χάρη.
Χάρη θα σου κάνω αν μου ζητήσεις να σου στήσω τον Mini goblin
Πάντως, σε βλέπω πιεσμένο να κάνεις το βήμα, οπότε θα σου πω να μην το κάνεις.
Αν είσαι ευχαριστημένος με τους εργοστασιακούς σου, μείνε μ΄αυτούς.
Κι αν είχες και ego και σε κάλυπτε, θα σου έλεγα ούτε αυτήν να αλλάξεις

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
« Απάντηση #92 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2015, 15:36 »
Δεν θα σου ζητήσω να στήσεις τίποτα
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις  :)

Υ.Γ. και το ...".αντε να σου απαντήσω και εγώ..." που ανέφερες στην πρώτη σου απάντηση είναι κάπως. Στο χωριό μου (που δεν έχω δυστυχώς) δηλώνει άντε βαριέμαι αλλά ας απαντήσω, γι αυτό και η "παρεξήγηση" σε εισαγωγικά πάντα. Δεν σε υποχρέωσε κάποιος να δώσεις τα (πολύτιμα) φώτα σου νομίζω. Μιλάμε την ίδια γλώσσα ελπίζω να καταλαβαινόμαστε... (το σουβλάκι - καλαμάκι και το μπουγάτσα με τυρί δεν κολλάνε σε εμένα τουλάχιστον)
  ;)
Φιλικά πάντα

Κώστας
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 26, 2015, 15:43 από atmistis »

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #93 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2015, 15:49 »
Πάντως, σε βλέπω πιεσμένο να κάνεις το βήμα, οπότε θα σου πω να μην το κάνεις.

Συμφωνώ και εγώ με την παράθεση παρ' όλο που στήνω 4 χρόνια... και εξακολουθώ...

« Απάντηση #94 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2015, 15:56 »
Ειμαι και εγω σε αυτην τη φαση σαν ασχετος με επισκευασιμους,αλλα  αν και με τα τεχνικα δεν τα παω καλα αντιμετωπιζω πολυ κουλ το θεμα και σε λιγες μερες θα παρω ενα γνησιο καιφουνη λαιτ πλας και θα ξεστραβωθω.δεν χρειαζεται κανενας φοβος και κανενα αγχος.δηλ ολοι αυτοι που στηνουν αντιστασεις μονοι τους παντα εστηναν;; Στο χαλαρο και με μπολικη περιεργεια ολα γινονται.

Mobile klaz speaking...

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
« Απάντηση #95 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2015, 15:58 »
Γιατί Γιώργο (tsiv)? Δεν είναι τελικά μεγάλη η διαφορά στη γεύση και σε όλα όσα αναφέρονται? Η αλήθεια είναι πως είμαι σχεδόν έτοιμος να δοκιμάσω, οι εργοστασιακές (πλην σαμπΩ) με έχουν απογοητεύσει με τη μικρή τους αντοχή στα υγρά (10-12 μλ και μετά αντίο γευση)

« Απάντηση #96 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2015, 16:10 »
Δυστυχως οσο πιο πολυπλοκα σε αρωματα και γευςεις ειναι τα υγρα τοδο βγαινουν οφ οι κεφαλες.μια λυση βεβαια ειναι να ατμιζεις σκετη βαση και να επιβαρυνεις λιγοτερο τις εργοστασιακες.

Mobile klaz speaking...

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #97 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2015, 16:27 »
Γιατί Γιώργο (tsiv)?

Κώστα η γεύση είναι τελείως υποκειμενική υπόθεση , αν δεν δοκιμάσεις δε θα βγάλεις άκρη.

Όσο για την αντοχή στα υγρά... και εδώ πάνω - κάτω στα ίδια θα είσαι απλά η αλλαγή θα είναι κατά πολύ οικονομικότερη.

Όσο για το...
Δεν είναι τελικά μεγάλη η διαφορά στη γεύση και σε όλα όσα αναφέρονται?

Όπου ακούς πολλά κεράσια... κ.λ.π κ.λ.π  :)

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
« Απάντηση #98 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2015, 16:42 »
Συμφωνώ! Αυτό υποψιάζομαι.
Δηλαδή οτι τείνω να συμφωνήσω με το τελευταίο που ανέφερες

Ευχαριστώ :)

Αποσυνδεδεμένος knight77

• 667
« Απάντηση #99 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2015, 17:25 »
Αν δεν δοκιμασεις ο ιδιος οτι να σου λεμε εμεις ειναι δωρον αδωρον.
Θα σου πω ενα πραγμα μονο.
Στο 4ο μήνα ατμιστης πηρα εναν κλωνο KFL+ για να δω αν το εχω με τους επισκευασιμους. (ημουν καθετα αντιθετος γιατι νομιζα πως δεν το εχω με τα στησιματα).
Μεχρι τοτε ημουν με Ναυτιλο.
Το 1ο στησιμο που εκανα ηταν χαλια μαυρα.
Και ομως και χωρις καθολου πλακα ημουν σε κατασταση ατμιστικης νιρβανας στο καναπε για καμια ωρα και με το χαμογελο μεχρι τα αυτια ατμιζοντας τον KFL.
Aυτο νομιζω τα λεει ολα  ;)

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #100 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2015, 19:58 »
Συμφωνώ! Αυτό υποψιάζομαι.
Δηλαδή οτι τείνω να συμφωνήσω με το τελευταίο που ανέφερες

Ευχαριστώ :)

Φίλε atmistis γιατί δεν δοκιμάζεις να έχεις και προσωπική άποψη, παρά θέλεις να σε πείσουμε με λογικά επιχειρήματα αν είναι καλύτεροι οι επισκευάσιμοι από τους εργοστασιακούς. Είναι σαν να προσπαθούμε με λόγια να σε πείσουμε ότι τα μακαρόνια με κιμά είναι πιο ωραία απ'οτι με σκέτη σάλτσα. Όπως λένε και στο χωριό μου ''περί ορέξεως''.....

Αποσυνδεδεμένος nikos7

• *
  • 50
« Απάντηση #101 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2015, 18:25 »
καλησπερα στην παρεα!1 μηνα ατμιστης και απο την δευτερη εβδομαδα με επισκευασιμο.(subtank mini v2)τις εργοστασιακες κεφαλες που ειχε τις χρησιμοποιησα μονο τις 2 πρωτες μερες και μετα απο κανα 2 στησιματα δικα μου που πηρα καμενο λογο του οτι εστριβα πολυ το βαμβακι και ηταν πιεσμενο τωρα απολαμβανω τα δικα στησιματα αν και αρχαριος.σημερα εκανα και το πρωτο μου στησιμο με ni200 και η αντισταση μου βγηκε 0,25 ohm.ατμιζω στους 220 βαθμους και εχει υπεροχη γευση  και ντουμανι για τα δικα μου δεδομενα μεχρι τωρα!θεωρησα απο την αρχη ανουσιο να αγοραζω ετοιμες κεφαλες και να μοθ κοστιζουν τοσο ακριβα αφοθ το να στριψεις μια αντισταση δεν μου φανηκε και πυρηνικη φυσικη

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • 11/01/2013 18:30
« Απάντηση #102 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2015, 01:28 »
@atmistis
Το άτμισμα όπως καλύτερα από εμένα γνωρίζεις, έχει 3 γνωστικά αντικείμενα.
Υγρά, ατμοποιητές, μόντες.
Είσαι 6 χρόνια ατμιστής και δεν έχεις "παίξει" με το 1/3.
Μπορεί να έχεις καλή δικαιολογία,
Είμαστε παρέα εργοστασιακών  :yes: :laugh1:
αλλά στην καλύτερη ελπίζεις για μια κάποια επιείκεια.
Από τη μία σκέφτεσαι πως είναι δυνατόν με 6 χρόνια παλμαρέ, να μην έχω ασχοληθεί με συρματοφιτιλοβάμβακα, από τη δύο σκέφτεσαι που πάω να μπλέξω στην ατμοηλικία μου.
Διαβάζεις το γλέντι που γίνεται σ' αυτό το νήμα και την αραχνοκατάσταση στο άλλο νήμα με τους εργοστασιακούς και νιώθεις κάπως.

Θα απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σου, αλλά θα υποσχεθείς ότι δεν θα με μπουρδουκλώσεις με Ωμ, αντιστάσεις, γεύσεις, χρηστικότητες, αντικειμενικότητες και λοιπά άσχετα με το θέμα.

... ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ τόσο διθυραμβικά σχόλια υπέρ των επισκευάσιμων? ...
Η χαρά των:
"Με τα χεράκια μου τρώω το καμένο της αρκούδας".
"Κοίτα έμπνευση που είχα το απόγευμα!" Και να μην δείχνεις την δίμετρη ξανθιά που τρίβεται δίπλα σου.
"Τι θα κάνω 1 ώρα που θα περιμένω στην ουρά;"
"Βαρέθηκα το σεξ. Τι κάνω τώρα;"

... Τι παραπάνω έχει το σύρμα ας πούμε ή το βαμβάκι που να δικαιολογεί τέτοια σχόλια? ...
Την ίδια που έχουν οι μπάμιες ογκρατέν που μαγείρεψες, από τις αντίστοιχες του εστιατορίου.

... Δηλαδή νομίζω είστε λιγουλάκι υπερβολικοί, όχι? ...
Το λιγουλάκι μπήκε για να μεγαλώσει η πρόταση;
Δηλαδή όταν η 4χρονη κόρη σου, σου έδειχνε με υπερβολικό θαυμασμό τις ζωγραφιές της, την ρώταγες αν είναι λιγουλάκι υπερβολική;

... Φεύγω με 1000  :yes:
Μην ξεχάσεις το κουτί με τα τουλουμπάκια.
Ειδικά τα πρώτα στησίματα δεν γίνονται χωρίς τουλουμπάκια.
Στη συνέχεια ακολουθούν τα στυσίματα.

Και πού 'σαι, ντρίπερ είπαμε.
Μην μπεις στη διαδικασία χωρίς λόγο...

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #103 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2015, 02:18 »
 :laugh1: :laugh1: :laugh1: είσαι άψογος κλαίω απ' τα γέλια βραδυάτικα.  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
« Απάντηση #104 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2015, 11:22 »
microchip κάπου με βρίσκεις κάπου με χάνεις. Εμπνευσμένη απάντηση αλλά δεν με αντιπροσωπεύουν τα περισσότερα από αυτά που έγραψες και κυρίως το περιπαικτικό ύφος που τα έγραψες.  Καλά ατμίσματα να έχουμε και οι μεν και οι δε.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 26, 2015, 11:35 από atmistis »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114267 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450259 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110741 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374918 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328209 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6440 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99936 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F