vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

653 επισκέπτες, 3 χρήστες
Methodios, camber, manoslykos

eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)

Αποσυνδεδεμένος stopapali

• **
  • 163
  • Φύλο: Άντρας
Απ: eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)
« Απάντηση #90 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 20:01 »
Φίλε πρόσεξέ το. Αν διαβάσεις τα προηγούμενα μπορεί και να το μετανιώσεις. Παρατήρησα πάντως ότι στα 8w με το πολύ 2 δευτερόλεπτα τζούρα και με τη βίδα βιδωμένη κατά 5 στροφές ότι το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Το θέμα είναι ότι σε κάποιες τζούρες συνεχίζει και βγάζει καμμένο.

Να δω για κανένα gs16s ή να μείνω για αρχή με αυτόν που έχω (aspire bdc/nobacco epsilon bdc) και βλέπω?

Αποσυνδεδεμένος acupuncturist

• **
  • 242
« Απάντηση #91 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 20:14 »
κυριοι εγω που τον δουλεψα 15-20 μερες δεν ειχα θεμα.το μονο στις απανωτες μακροσυρτεςτζουρες βγαζει καμμενο γιατι δεν προλαβαινει να τροφοδοτηθει με υγρο.ο ατμο δεν ειναι για βαρια χρηση.ανεβαστε βατ και παιξτε με κοφτες τζουρες.

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #92 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 20:21 »
Εγώ παλι δεν ειχα θέμα με καμμενο ποτε. Ως τα 12 αιστικίσια βατ που τον δουλευα...

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #93 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 22:25 »
Έχω ατμίσει σχεδόν 25ml και συνεχίζει ακάθεκτη η αντίσταση.

Αποσυνδεδεμένος spxavales

• *
  • 52
« Απάντηση #94 στις: Ιανουαρίου 29, 2015, 01:08 »
Επιβεβαιώνω για το επιστόμιο. Έχει πάρει μωβ χρώμα ψηλά εκει που ακουμπούν τα χείλια. Επίσης έχω βγάλει σπυράκι κάτω από τη γλώσσα αλλά αυτό μάλλον είναι λόγω του ότι το άφηνα όπου να ναι και ίσως θα έπρεπε να το καθαρίζω περισσότερο πρίν το βάλω στο στόμα μου :tongue_smilie:.
Όσο για τον epsilon φιλαράκι μου τον έχει πάνω στο istick χωρίς πρόβλημα και με φτηνές αντιστάσεις. Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ έχω κάνει κάποιες μικρορυθμίσεις με την τρίτη αντίσταση και δείχνει μέχρι στιγμής κομπλέ. Θα δούμε...

Αποσυνδεδεμένος ili kef

• **
  • 205
« Απάντηση #95 στις: Ιανουαρίου 29, 2015, 23:19 »
Ξέρουμε από τι υλικό είναι το επιστόμιο? Με ανησυχούν αυτοί οι χρωματισμοί σαν να αλλάζουν οι ιδιότητες του μετάλου. Τέτοιους μωβ χρωματισμούς παίρνουν τα μέταλα όταν τα καις, πιο έντονους βέβαια.

Αποσυνδεδεμένος antonishart

• 528
  • watch your back..
« Απάντηση #96 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 01:13 »
η αντισταση του οντως ειναι για πολλα βατ κ πολλες μερες ατμισματος!

δεν μπορω να καταλαβω το "κλειδι" που εχει στη συκευασια πως ρυθμιζει την τον αερα.. :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
« Απάντηση #97 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 01:45 »
Εχει μια βιδα η εισαγωγή αέρα του ατμοποιητή. Βιδώνεις και ξεβιδώνεις με τη μερια του κλειδιου που εχει μονο ενα δοντακι. Σαν κατσαβιδι...

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #98 στις: Φεβρουαρίου 01, 2015, 13:34 »
3η μέρα με τον Nobacco Mas20W, το modάκι (nobacco mas20w κι αυτό) παίζει από 8 έως 12w (γύρω στα 9.5W συνήθως) και μέχρι στιγμής κανένα παράπονο, καμία γεύση καμένου ακόμα και στα 18W, βέβαια εκεί ζεσταίνεται ο ατμός οπότε δεν μένεις και πολύ στα ψηλά. Αν δεν κάνω λάθος έχω καταναλώσει περίπου 6ml υγρού της Liqua 18mg, πολύ καλός ατμός, αεράτη τζούρα που με καλύπτει σε μεγάλο ποσοστό. Μέχρι στιγμής όλα καλά, μένει να δω πως θα πάει η κεφαλή μέχρι το τέλος της ζωής της και βλέπουμε, ανταλλακτική έχω ήδη προμηθευτεί.

Μου περνάνε και ιδέες για ναυτίλο μίνι βέβαια αλλά δεν είναι της παρούσης.. :D
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 02, 2015, 10:28 από makis206 »

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #99 στις: Φεβρουαρίου 03, 2015, 09:17 »
Δυο ημέρες με τον gs air, έλυσα επιτέλους το πρόβλημα του καμένου με το i stick. Όντως με χτυπάει στο λαιμό και σε χαμηλα watt(6), αλλά θεώρησα ότι οφείλεται στο ότι είναι πιο ισχυρός ατμο από αυτούς που είχα μέχρι τώρα (δεν είχα διαβάσει τα προηγούμενα). Θα δούμε τη συνέχεια...

Αποσυνδεδεμένος spxavales

• *
  • 52
« Απάντηση #100 στις: Φεβρουαρίου 03, 2015, 12:25 »
Λοιπόν να πω ότι μετά την τρίτη αντίσταση είτε έφτιαξε ο ατμοποιητής είτε τον συνήθισα αλλά μάλλον έγιναν και τα 2.
Ένα τραγικό λάθος που έκανα είναι ότι δεν τον είχα πλύνει από την αρχή και μάλλον έπαιζε ρόλο στη γεύση που έπαιρνα και κάποιες φορές μπορεί να μην έπαιρνα καμένο αλλά μεταλλική γεύση λόγο του ότι ήταν καινούριος. Ένα άλλο τραγικό λάθος ήταν ότι έπαιρνα από ένα κοντινό ψιλικατζίδικο υγρά και αντιστάσεις και μάλλον ήταν για πέταμα γιατί συνέκρινα το χρώμα των υγρών από το ψιλικατζίδικο και από τη nobacco και τα πρώτα ήταν πολύ πιο κιτρινισμένα ενώ τα δεύτερα ήταν απολύτως διάφανα. Επίσης οι αντιστάσεις κρατούσαν πολύ λίγο.
Μετά τη ρύθμιση που έκανα και τον δούλεψα χωρίς θέμα, άρχισα πάλι να παίζω και σταμάτησαν τα καμμένα ακόμα και στις μακρόσυρτες τζούρες. Σε ανεβασμένα watts έτσι κι αλλιώς αλλοιώνεται η γεύση οπότε πάνω από 9.5 δεν παίζω. Επίσης ο λαιμός μου έχει περάσει 100% και τον πόνο εγώ συγκεκριμένα τον συνδύασα τελικά με την μετάβαση από το κανονικό στο ηλεκτρονικό και ίσως με κάποια καμμένα από κακές αντιστάσεις που έπαιρνα. Επίσης όταν αλλάζω αντίσταση αρχικά η γεύση δεν είναι καλή αλλά μετά φτιάχνει.
Πιστεύω πάντως ότι από 8 μέχρι 9 watts και μέχρι 3 δευτερόλεπτα παίρνεις πολύ δυνατή τζούρα και δε χρειάζεσαι παραπάνω αλλά αυτά γούστα είναι.
Αυτά και αν υπάρξει κάποια αλλαγή θα ποστάρω πάλι.

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #101 στις: Φεβρουαρίου 03, 2015, 12:35 »
spxvales όταν βάζεις καινούρια αντίσταση ρίχνε 2-3 σταγόνες μέσα στην αντίσταση ώστε να παίρνεις γεύση από την αρχή, όπως λέει και ο Ρένος, διαβρέχουμε τις αντιστάσεις!  :)

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #102 στις: Φεβρουαρίου 03, 2015, 12:40 »
Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει, μέχρι πού γεμίζει ο gs air? Υπάρχει κάποια ένδειξη? :confused1:

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
« Απάντηση #103 στις: Φεβρουαρίου 03, 2015, 12:40 »
Ότι σου είπε και ο Κικας. Να έχεις υπόψιν σου πως πάντα οι πρώτες 4-5 τζουρες είναι λίγο περίεργες γιατί ακόμα δεν έχει ασκηθεί ιδιαίτερη πίεση ώστε να ποτίσουν τελείως καλά. Ρούφα 2-3 απότομες χωρίς να πατάς κουμπί κάθε φορά που αλλάζεις αντίσταση, για να το καταφέρεις αυτο.

Μαρία, μέχρι εκεί που τελειώνει το σωληνάκι στο κέντρο.

Αποσυνδεδεμένος cruskro

• **
  • 123
« Απάντηση #104 στις: Φεβρουαρίου 03, 2015, 20:45 »
Παιδια γρηγορες ερωτησεις γιατι ειμαι ετοιμος να παραγγειλω.

Εχω δοκιμασει απο φιλο τον GS Air και μου αρεσε.

Μιας και θα παραγγειλω το istick mini λεω να παω στον GS16S μιας και ταιριαζει καλυτερα.

Υπαρχουν διαφορες, περα απο την χωρητικοτητα σε υγρο, αναμεσα στον GS Air και τον GS16S ή κατα τα αλλα ειναι σχεδον ιδιοι?

Επισης, επειδη σαν 2η μπαταρια θα χρησιμοποιω μια vision spinner 1300mah. Κουμπωνει κατευθειαν ο ατμοποιητης πανω στην μπαταρια ή χρειαζεται καποιο ανταπτορακι?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359761 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114182 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110649 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328049 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F