vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

650 επισκέπτες, 7 χρήστες
kotsos75, poseidon, tsoutseki, manoslykos, Doubt, camber, Milarepa

eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)

Αποσυνδεδεμένος lionor

• 1167
Απ: eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)
« Απάντηση #375 στις: Νοεμβρίου 18, 2015, 20:00 »
Mε 1.2 ειμαι αυτες τις μερες....Αναλογα τωρα και τι μοντακι εχεις... Εγω στο sigelei mini 30w, στα 13w μια χαρα μου φαινεται. Δοκιμαζεις και βλεπεις εσυ ποσο το θες. Στις προδιαγραφες νομιζω γραφει απο 8-30w
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 18, 2015, 20:19 από lionor »

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #376 στις: Νοεμβρίου 22, 2015, 19:55 »
Αρχίζω και τα παίρνω στο κρανίο με τον GS Tank...

Παλιότερα είχα θεματάκι στο iStick 40W που μου έριχνε την αντίσταση στα 0.13Ω (από 0.15Ω). Ήταν θέμα του μοντ μάλλον γιατί το έκανε και στον Triton. Αυτό τελικά λύθηκε πριν δύο εβδομάδες, χρησιμοποίησα μια κεφαλή χωρίς πρόβλημα αλλά ξαναεμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες... και μόνο σε κεφαλές Ni200 του GS Tank! Ενώ μπορεί να τις διαβάσει και να τις κλειδώσει στα 0.15Ω, μετά από λίγο την (ξανα)κλειδώνει στα 0.13Ω, με μειωμένη βέβαια απόδοση (εκτός αν το βάλω τέρμα στους 315). Εκτός αυτού με ούτε 15ml υγρού ξαφνικά πέφτει η απόδοση του σαν να «μπουκώνει», ακόμα και στους 285 βαθμούς πετάει Temp Protection σχεδόν με το που πατήσω το κουμπί, και δεν ατμοποιεί σχεδόν καθόλου...

Το περίεργο είναι πως στον Triton δεν μου τα κάνει αυτά, μένει κλειδωμένο στα 0.15Ω και χωρίς καμία πτώση απόδοσης. Οπότε ελπίζω να είναι θέμα κεφαλών.

Θα δοκιμάσω και άλλη παρτίδα την ερχόμενη εβδομάδα και βλέπουμε.

Αποσυνδεδεμένος mprizas

• 4
  • ειμαι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα.
« Απάντηση #377 στις: Νοεμβρίου 22, 2015, 20:06 »
το ιδιο προβλημα αντιμετοπιζω και εγω φιλε akpe!η λυση που εχω βρει ειναι αφου πατησω το fire κ δω μειωμενει αποδοσει,ξεκλειδωνω την αντισταση,ξεβιδωνω κ ξαναβιδωνω τον gs κ μετα τη διαβαζει 0,17 με 0,20...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 22, 2015, 20:14 από mprizas »

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #378 στις: Νοεμβρίου 22, 2015, 21:02 »
Κάπως έτσι κι εγώ, όταν πέφτει στα 0.13Ω, πατάω για λίγο, ξεκλειδώνω, βγάζω και ξαναβάζω τον ατμοποιητή, τη διαβάζει 0.15 ή 0.16, ξανακλειδώνω. Το πρόβλημα είναι ότι καμιά φορά με το που πατήσω για ατμοποίηση ξαναπέφτει στο 0.13 (ακόμα και κλειδωμένη να είναι) ή, στην καλύτερη, μετά από λίγη ώρα πέφτει πάλι μόνη της. Σκέψου δηλαδή το παραπάνω μπορεί και να το κάνω 10 φορές την ημέρα, χώρια όσες φορές γεμίζω...

Πέρα από αυτό είναι και η μειωμένη απόδοση που περιέγραψα, ακόμα και στα 0.15. Οι τρείς πρώτες κεφαλές που χρησιμοποίησα (δύο στο κουτί και μια ακόμα που πήρα πρόσφατα) ήταν κομπλέ, άλλες τρεις (δύο από μια παρτίδα που πήρα από συνοικιακό μαγαζάκι, άλλη μία από αλυσίδα) τζίφος...

Αρχίζουν και μου θυμίζουν τις πρώτες κεφαλές του ναυτίλου στο θέμα προβλημάτων... ελπίζω να έπεσα στην περίπτωση και να μη συνεχιστεί :(

Αποσυνδεδεμένος mprizas

• 4
  • ειμαι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα.
« Απάντηση #379 στις: Νοεμβρίου 22, 2015, 21:34 »
Τωρα εχω μια κ εχει κλειδωσει στα 0,16 κ δουλευει τελεια!σε σημειο να ανοιγω τον ατμο χωρις να βγαζω την βαση για να βαλω υγρο.. :confused1:

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #380 στις: Νοεμβρίου 23, 2015, 22:39 »
Κοίτα να δεις, από τότε που έγραψα το post, κανένα θέμα, κλείδωσα στα 0.15Ω και δεν πέφτει και με 3-4 γεμίσματα ανάμεσα :thumpup:

Σαν το συνεργείο ένα πράμα, έχεις θέμα με το αμάξι για μήνες, με το που τους το πας όλα οκ  :))

Λίγο η απόδοση στους 250 βαθμούς έχει πέσει, αλλά μετά από καμιά 40ρια μλ που έχω κάνει λογικό, θέλει αλλαγή όπου να'ναι.

Παρεμπιπτόντως, κάθε φορά που τον ανοίγω για αναπλήρωση όλη η κάτω «γέφυρα» (το σημείο που ενώνει τον κεντρικό σωλήνα με τη βάση του γυαλιού) είναι μέσα στο υγρό... και με πιάνει το OCD μου και τη σκουπίζω τελείως προτού γεμίσω με τον φόβο να έχω διαρροή. Συμβαίνει σε όλους αυτό ή κάνω κάτι λάθος;  ::)

Αποσυνδεδεμένος vendetta

• *
  • 56
« Απάντηση #381 στις: Νοεμβρίου 24, 2015, 00:27 »
Συμβαινει και σε εμενα.. ;)

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Μια ερωτηση..Ξερουμε απο τι υλικο ειναι κατασκευασμένοι οι gs??

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #382 στις: Νοεμβρίου 25, 2015, 16:02 »
Τελικά πήρα άλλες δύο κεφαλές, το θέμα με την πτώση της αντίστασης δεν το έχουν, αλλά ενώ η πρώτη στο πρώτο γέμισμα πυροβολούσε (στους 250 βαθμούς), μετά από μόλις 2ml έπεσε τραγικά η απόδοση. Ο ήχος της ατμοποίησης ούτε καν ακούγεται, ελάχιστος ατμός και υπερβολικά υποτονική γεύση, ενώ για να έχω ίδια ατμιστική εμπειρία πρέπει να το ανεβάσω στους 315 και πάλι δεν... αλλοιώνεται και η γεύση κιόλας. Σαν υποτροφοδοσία ακούγεται αλλά το υγρό το «πίνει» κανονικότατα.

Άλλαξα υγρό με ένα πιο λεπτόρρευστο που είχα (50/50) μήπως τυχόν έφταιγε το υγρό μου, (80VG), καμία διαφορά...  :'(

Θα δοκιμάσω και τη δεύτερη μήπως και... Καμιά άλλη ιδέα;  :'(

Edit: κάπου διάβασα ότι ο παίρνει και κεφαλές του egrip; Δουλεύουν κανονικά, έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις/διαφορές;  :)

Edit 2: Τελικά -μάλλον- βρήκα το πρόβλημα! Το υγρό!  :wall:

Χτες που είχα χρόνο το απόγευμα έκατσα και πειραματίστηκα... και τα αποτελέσματα ήταν, τουλάχιστον, περίεργα! Συγκεκριμένα όπως είχα πει, με το βασικό υγρό μου (έτοιμη βάση FA 80%VG/20% Νερό), με ένα άλλο που είχα καβάτζα (50VG/50PG) αλλά και με ένα Liqua (δεν θυμάμαι αν είναι 30VG/70PG ή 35VG/65PG) είχα το θέμα που περιγράφω. Φόρτωσα λοιπόν στην ίδια κεφαλή ένα έτοιμο FA που είχα πάρει όταν ακόμα η εταιρεία κυκλοφορούσε υγρά σε βάση Velvel Cloud (80VG/20 νερό) και για κάποιο λόγο ατμοποιεί απροβλημάτιστα! Να μην το ματιάσω αλλά έχω κάνει δύο τανκάκια χωρίς κανένα θέμα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό, από τη στιγμή που τα πιο λεπτόρρευστα υγρά (έστω με πολύ μικρότερο ποσοστό VG) προκαλούν υποτροφοδοσία! Τι στο κέρατο, τον μπουκώνει το άρωμα ή απλά αγαπάει περισσότερο τα εργοστασιακά FA;  :))
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2015, 08:59 από akpe »

Αποσυνδεδεμένος dalai

• *
  • 49
« Απάντηση #383 στις: Νοεμβρίου 27, 2015, 00:00 »
Καλησπερα σε ολους.
Νεος και περιεργος ατμιστης ξεκινησα με ενα  istick 40W  και ενα  GSAir. Αυτη τη στιγμη με καλυπτει πολυ καλα.
Αλλα  ως  λατρης του χομπι της επισκευης, ειπα να δω πως θα επαναφερω την αντισταση του
Οταν λοιπον χαλασε η πρωτη (1,5Ω) , την ανοιξα προσεκτικα και ειδα οτι οι 2 αντιστασεις δεν ηταν τυλιγμενες πανω σε  βαμβακι  αλλα ενα διαφορετικο φυτιλι που θυμιζε περισσοτερο υαλοβαμβακα και καθολου βαμβακι. Μαλιστα τις εκανα dry burning μια-μια και ενω πηραν φωτια , το φυτιλι μετα εμοιζε αθικτο! Λες και αυτοκαθαριστηκε με την φωτια.Ειμαι  σιγουρος οτι ειναι πυραντοχο αλλα επειδη δεν ηξερα αν κανει καλο ,εβγαλα αυτο το φυτιλι και εβαλα καθαρο ιαπωνικο βαμβακι . Το αποτελεσμα μετα την συναρμολογηση ομως ηταν απογοητευτικο .Η γευση αλλαξε τελειως και μου δινει μια περιεργη μηρωδια καμενης φανελας. Ξαναδοκιμασα και με αλλα φυτιλια απο φιλους που ηταν σιγουροι για την ποιοτητα τους  αλλα και παλι δεν παιρνω καλο αποτελεσμα. Ισως οι εργοστασιακες αντιστασεις να ειναι πολυ μικρες και δυνατες και να καιγεται το βαμβακι (αν και δεν ειδα κατι τετοιο) . Να κρατησω το ιδιο φυτιλι της μαμας ή καιγεται με το  dry durning ?

Αποσυνδεδεμένος dalai

• *
  • 49
« Απάντηση #384 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 19:12 »
προσπαθια Νο 2: Αυτη τη φορα πεταξα και τις αντιστασεις. Εφτιαξα μια συμφωνα με τις οδηγιες αυτου του video και το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο.Η μονη διαφορα ειναι οτι κρατησα το εξωτερικο χαρτακι γιατι ειναι αθικτο. Η μηρωδια καμενου μειωθηκε σχεδον εντελως και εμφανιζεται μονο απο τα 15 watt  και πανω. Ισως με μια αντισταση το φυτιλι ειναι αρκετα μεγαλο για να μην καιγεται ,αλλα οχι αρκετο για να ατμοποιησει σε περισσοτερα  watt

Αποσυνδεδεμένος TakisStam

• **
  • 225
  • Κανεις δεν παιρνει αυτο που πρεπει να παρει.
« Απάντηση #385 στις: Νοεμβρίου 30, 2015, 15:05 »
Καλησπερα.Αγορασα εναν ostria απο nobacco (gs tank) και μετα απο 2 μερες δεν εχω γευση καθολου λες και κανω σκετη βαση.(Υγρο halo tribeca)
Η κεφαλη δεν εχει υποτροφοδισεις/υπερτροφοδοσιες και δεν εχω παρει ουτε στιγμη γευση καμμενου παρολο που ατμιζω πανω απο 15watt σε istick.

Συνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #386 στις: Νοεμβρίου 30, 2015, 16:00 »
Δοκίμασε με καινούργια κεφαλή. Αν έχεις τα ίδια, πιθανόν να έπαθες αυτό που λέγεται "κορεσμός γεύσης"

• **
  • 225
« Απάντηση #387 στις: Νοεμβρίου 30, 2015, 19:31 »
Καινουρια κεφαλη αλλα τιποτα.Εχω κανει 2 ml και ειναι λες και κανω σκετη βαση.

Αποσυνδεδεμένος dalai

• *
  • 49
« Απάντηση #388 στις: Νοεμβρίου 30, 2015, 20:44 »
Φυσα σε αλλη μυτη να σου πει πως μυριζει.
Μπορει ονταως εσυ να μπουκωσες. Πριν με αλλο στησιμο ειχες καλυτερη γευση ?
Εγω παντως με το εν λογω ατμοποιητη δεν βλεπω πολυ καλη αποδοση αρωματων σε σχεση με ενα kf4. η μονη εξερεση ειναι τωρα με την επισκευασμενη κεφαλη στα 1,7Ω.Ισως γιατι ειναι μεγαλητερης αντιστασης, πιο μεγαλη σε μεγεθος,και με οργανικο βαμβακι. Υποκειμενικο ακομη γιατι ειμαι νεος ατμιστης

• **
  • 225
« Απάντηση #389 στις: Νοεμβρίου 30, 2015, 22:03 »
Έδωσα σε ενα φιλο καπνιστη κιολας και ένιωσε τριμπεκιλα.Τελικά έχω χασει σε γευση δυστυχώς.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360044 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450365 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110785 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375029 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328326 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6446 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29367 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99959 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F