vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

651 επισκέπτες, 5 χρήστες
anetost, Tem, lagoudakis, captain, Sergios

eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)

Αποσυνδεδεμένος meletis

• *
  • 7
  • Φύλο: Άντρας
Απ: eLeaf GS Air (Nobacco Mas20w)
« Απάντηση #165 στις: Μαρτίου 03, 2015, 12:34 »
γεια χαρα και απο μενα πολυ νεος ατμιστης και καινουργιος στο φορουμ, μολις εχθες πηρα το istik 20w με τον GS air atomizer.
ειχα παρει απο nobacoo το epsilon 650 αρχικα ειχε κεφαλι BVC 1,6ohm και την αλλαξαμε στο μαγαζι και μου βαλανε BDC 1,8ohm για πιο σφιχτη εισπνοη και ηταν τελεια.
τωρα το προβλημα μου ειναι με τον GS air ειναι οτι οσο και να βιδωσω τι βιδουλα δεν ειναι αρκετα σφιχτη η τζουρα και οσο πιο πολυ βιδωνω τοσο πιο πολυ φασαρια κανει,ακριβως οπως ειπε ενας συνατμιστης  πιο πανω.
υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να αλαξω κεφαλι (αν υπαρχει) οπως εκανα με το epsilon 650 για να εχω πιο σφιχτη τζουρα??? :confused1: :hmmm: η 8α πρεπει να παω σε αλλο ατμοποιητη?? :'(

« Απάντηση #166 στις: Μαρτίου 03, 2015, 12:40 »
Προσπάθησε να κλείσεις τη μία από τις δύο τρύπες με ένα κομμάτι σφουγγάρι ή σπάσε ένα κομμάτι οδοντογλυφιδας μέσα. Εγώ έχω κάνει αυτό με το σφουγγάρι και δουλεύει

Αποσυνδεδεμένος razen

• **
  • 115
« Απάντηση #167 στις: Μαρτίου 03, 2015, 15:03 »
το δουλευα και εγω με κομματακι οδοντογλυφιδας αλλα "εσκαγε" και καμμια φορα πετουσε κανα υγρο στο στομα.
Φιλε Χριστοφορε απλα εκλεισες τελειως την μια απο τις 2 τρυπες με σφουγγαρακικ δεν εχεις προβλημα τροφοδοσιας?

Αποσυνδεδεμένος meletis

• *
  • 7
« Απάντηση #168 στις: Μαρτίου 03, 2015, 18:25 »
το εκανα και εγω αυτο με την  οδοντογλυφιδα αλλα ερχοταν το υγρο στο στομα και τελικα εκλεισα τη μια τρυπα
με ενα μικρο κοματι χαρτοπετσετα και ειναι πολυ καλυτερα, αλλα και παλι δεν ειναι λυση αυτο :'(

ξερει κανενας αν παιρνει αλλη κεφαλή για πιο σφιχτη  τζουρα? 

« Απάντηση #169 στις: Μαρτίου 03, 2015, 18:40 »
Ναι ακριβώς εκλεισα τη μια τρυπα με σφουγγάρι, και εσφιξα λιγο τη βιδουλα.καμία διαρροή Κανένα πρόβλημα τροφοδοσίας
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 03, 2015, 18:46 από Χριστοφορος Αδαμόπουλος »

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #170 στις: Μαρτίου 03, 2015, 19:19 »
Παιδιά συγνώμη κιόλας, αλλά κρίμα την ταλαιπωρία. Αν δεν σας ικανοποιεί ο gs air υπάρχουν αξιόλογοι ατμοποιητές σε χαμηλή τιμή με πιο σφικτή τζούρα.

Αποσυνδεδεμένος meletis

• *
  • 7
« Απάντηση #171 στις: Μαρτίου 03, 2015, 20:30 »
μπορείς να προτεινεις κανεναν για τι δεν εχω ιδεα εγω, εχω το istik 20w

Αποσυνδεδεμένος spxavales

• *
  • 52
« Απάντηση #172 στις: Μαρτίου 03, 2015, 20:36 »
Παιδιά συγνώμη κιόλας, αλλά κρίμα την ταλαιπωρία. Αν δεν σας ικανοποιεί ο gs air υπάρχουν αξιόλογοι ατμοποιητές σε χαμηλή τιμή με πιο σφικτή τζούρα.
Ακριβώς. Εγώ επειδή ξεκίνησα με τον gs air δεν μπορώ τους ατμοποιητές με σφιχτές τζούρες με τίποτα! :nope:
Εξάλλου φίλε μου αφού έχεις ήδη τον Epsilon βάλε αυτόν και θα σου δουλεύει μπόμπα.

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #173 στις: Μαρτίου 03, 2015, 21:06 »
Δοκίμασε justfog, iclear οι οποίοι έχουν πάνω την αντίσταση και έχουν αρκετά σφικτή τζούρα. Αν δε θες να πας σε τέτοιου είδους δες κάνα aerotank από kangertech. Πολλά παιδιά στο φόρουμ έχουν γράψει καλά λόγια για τον Gemini αλλά επειδή δεν τον έχω δοκιμάσει δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πάντως, για να είμαστε και εντός θέματος ο gs air είναι value for money. Φυσικά, γούστα είναι αυτά!

Αποσυνδεδεμένος bill_duck

• *
  • 51
  • Γεια σας!Δεν εχω istick αλλα θα παρω!!!
« Απάντηση #174 στις: Μαρτίου 03, 2015, 21:20 »
Επισης φιλε μπορεις να δοκιμασεις τους ατμοποιητες Genitank απο Kangertech.Εχουν ρυθμιση εισαγωγης αερα και μπορεις να χρησιμοποιησεις αντιστασεις 1,5 1,8 και 2 Ohm.Επισης ειναι αρκετα οικονομικοι και εχεις και επιλογες μεγεθους αναλογα με το τι σου αρεσει.

Εγω παντως που θελω σχετικα σφιχτη τζουρα εχω μεινει ευχαριστημενος απο τον eleaf.Αλλα οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω γουστα ειναι αυτα.

Πρωτου αγορασεις ομως καλο ηταν αν μπορουσες να τους δοκιμασεις απο κοντα!

Αποσυνδεδεμένος dimitris71

• **
  • 112
« Απάντηση #175 στις: Μαρτίου 03, 2015, 22:41 »
γενικα ειναι απαραδεκτοι...οσοι καλοι και αν ειναι...οσο και αν φταιει η παρτιδα....τιμη 3.60E. o ενας...!!!!!! ξαναρχιζεις το τσιγαρο  :idiot1: με εχουν τρελανει...αλλοι μου κρατανε στα 4 γεμισματα και βαλε...και αλλοι απο το πρωτο γεμισμα καμενο....και ολοι να δουλευουνε σε MAS ΣΤΑ 8 W........ :wall:συμπερασμα kayfuni μονο και στησιματα..... :respect:nobacco ας προσεχες την ποιοτητα σου  :)

Αποσυνδεδεμένος Mpatz

• **
  • 100
« Απάντηση #176 στις: Μαρτίου 04, 2015, 19:33 »
Οσα καλα ειχα πει για τις αντιστασεις τα παιρνω παλι πισω..Εκει που μου εβγαζαν απο 2 βδομαδες η καθε αντισταση τωρα στις 2 μερες το πολυ 3 μου βγαινουν off..Εχω αλλαξει ηδη 3 και σε ολες το ιδιο..Κανονικα τις στρωνω στην αρχη (ξεκιναω απο χαμηλα και σταδιακα ανεβαινω και λιγο) αλλα μετα καμενο..Οσο προσπαθησα προσπαθησα..Παμε για ναυτιλο και αν στο μελλον διαβασω οτι ολα ειναι κομπλε με τις αντιστασεις ισως ξαναασχοληθω.. :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος THED

• **
  • 160
« Απάντηση #177 στις: Μαρτίου 04, 2015, 19:57 »
Κι εγω μια απο τα ιδια. καθε 2-3 μερες νεα αντισταση... :thumpdown:  πλεον ειμαι μονο με ναυτιλο.

Αποσυνδεδεμένος spxavales

• *
  • 52
« Απάντηση #178 στις: Μαρτίου 04, 2015, 21:11 »
Παιδιά η διαδικασία είναι: ξεβιδώνω την παλιά, καθαρίζω από κάτω τη βάση, βάζω την καινούρια, βάζω σταγόνες στα τρία ανοίγματα και 3 σταγόνες από πάνω, βιδώνω, αφήνω πέντε λεπτά και μετά κάνω 3-5 ρουφηξιές χωρίς να πατάω το κουμπί για να μουσκέψει η αντίσταση τελείως. Έπειτα ξεκινάω από χαμηλά watt και σιγά σιγά τα ανεβάζω. Εγώ συνεχίζω χωρίς πρόβλημα. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι αλλιώς θα τον αλλάξω και 'γω σίγουρα.

Αποσυνδεδεμένος bill_duck

• *
  • 51
  • Γεια σας!Δεν εχω istick αλλα θα παρω!!!
« Απάντηση #179 στις: Μαρτίου 05, 2015, 13:34 »
Την ιδια διαδικασια ακολουθω και εγω με τις αντιστασεις.Βρεχω την αντισταση πριν την κουμπωσω ριχνω και μερικες σταγονες απο πανω και δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα.Ολες οι αντιστασεις ειναι απο nobacco.Δεν ξερω μπρορει καποιες να ειναι οντως ελαττωματικες αλλα δεν εχω πεσει σε καμια τετοια.

Σιγουρα σκεφτομαι και εγω για αλλαγη αλλα δεν με ψηνει πολυ ο ναυτιλος.Ισως αργοτερα για καποιο επισκευασιμο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359932 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110732 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374830 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328188 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6437 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F