Σε συνέχεια του παραπάνω post μου (..και έχοντας την διάθεση να "παίξω λίγο", με την "συμπεριφορά" του 28g ni200 σύρματος που έχω), σκέφτηκα ..ότι γιατί να μπαίνω σε όλη αυτή την διαδικασία (..αλλαγή ρυθμίσεων στο rdna ..dry burn του σύρματος ..προπάθεια να μην χαλάσει κλπ κλπ) ..οπότε έκανα μερικές δοκιμές ακόμα σήμερα..
α) στήσιμο σε 3mm τρυπανάκι και 10 σπείρες ..όπως το κάνει ο μουσάτος "φίλος" μας στον lemo (..εγώ έχω kayfun v4), αλλά πάνω κάτω το ίδιο τύπου (..kayfun ντέκ), έχει και αυτός:
[youtube]Tvr88Sren10[/youtube]
..αποτέλεσμα σχετικά καλό, αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας
β) {..δοκίμασα και με 8 σπείρες (..όπως προτείνεται παρακάτω), αλλά και πάλι δεν}.
γ) στήσιμο σε 2.4 mm (..αντί για 2.5mm) τρυπανάκι και 9 σπείρες ..όπως προτείνεται εδώ..
Suggested build: 28g 9wraps around a 6-32 machine screw (approx. ID 2.5)
28g 8wraps around a 8-32 machine screw (approx. ID 3.0)
..από εδώ:
http://www.e-cigarette-forum.com/forum/coil-builds/635340-dna40-ni200-basics-build-info.html{..η μόνη διαφορά σε σχέση με τις "αρκετά" αραιές σπείρες που έκανα πρίν ..και του τύπου microcoil, που έκανα στο προηγούμενο post μου ..είναι ότι τις έκανα "σχετικά σφιχτά" (να ακουμπάνε μεταξύ τους, χωρίς όμως να κάνω dry burn) και απλά πέρασα το σύρμα από το εσωτερικό των βιδών:

Μετά πήρα μιά καρφίτσα και άνοιξα λίγο τις σπείρες..
{..το δοκίμασα και έτσι όπως ήταν, αλλά μου έδειχνε μικρότερη από την πραγματική (..με βάση το υπολογιστικό) αντίσταση {..0.08, αντί για 0.11, όπου "κατέληξαν" μετά την απομάκρυνση (..του να μην ακουμπάνε μεταξύ τους δηλαδή!)}.
Υ.Γ. {..υπόψιν, ότι ένα έστω και 0.01 ohm διαφορά (..με το ιδιο σύρμα - σπείρες στα ίδια watt - ρύθμιση tc), αλλάζει "αρκετά" το τελικό ατμιστικό αποτέλεσμα} ..καθώς "αναγκάζει" την συσκευή, να χρησιμοποιεί "λάθος" volt!!

..το αποτέλεσμα {28g σε 2.4mm τρυπανάκι, με αποτέλεσμα τα 0.11 ohm, ρύθμιση tc στους 225 βαθμούς C και στα 15 με 23.5 watt (..ανάλογα την διάθεση και το υγρό) ..μου αρέσει πολύ περισσότερο από ότι άλλο έχω δοκιμάσει, οπότε προς το παρόν έτσι και θα στήνω.