Επανέρχομαι για την προβληματική συναλλαγή που είχα με μέλος του φόρουμ.
Σε ανταλλαγή υγρών αντί για τρία καινούργια 30ml έλαβα ένα γεμάτο,ένα που έλειπαν 5 ml και ένα που είχε χυθεί όλο στην μεταφορά
Σε επικοινωνία μαζι του αποποιήθηκε κάθε ευθύνης και με παρέπεμψε στην μεταφορική που χρησιμοποίησε
[size=78%]Εκτοτε εξαφανίστηκε.Το υγρό που του έστειλα ήταν αξίας 70 ευρώ,onehitwonder muffin man που έλειπαν 4 ml.[/size]
Εχω ενημερώσει και τους διαχειριστές ,δίνω λίγο χρόνο ακόμα,επόμενο πόστ θα τον ονομάσω.
Επανερχόμενος στο δικό μου θέμα και δίνοντας ήδη αρκετό χρόνο στον συναλλασσόμενο έστω να επικοινωνήσει μαζι μου,κάτι που δεν έγινε ποτε μετά την τελευταία επικοινωνία που είχα μαζι του.
Τονίζω οτι έχω κάνει άπειρες συναλλαγές σε ελληνικά φόρουμ με το ίδιο nickname με 100% θετικές αξιολογήσεις.
Δεν μου ξανά έτυχε τέτοια αδιαφορία σε μια άσχημη εξέλιξη ανταλλαγής.
Επαναλαμβάνω οτι η ανταλλαγή ήταν για ένα onehitwonder Muffinman 180ml απο μέρους μου που έλειπαν 4ml και τρία μπουκάλια 30ml που θα μου έστελνε το άλλο μέλος.
Του εξήγησα τι θα ήθελα ,μου πρότεινε κάποια υγρα που δεν υπάρχουν Ελλάδα αλλα καλύπτουν τις ανάγκες μου.Ερχομενα και μόνο μυρίζοντας τα ήταν ακριβώς το αντίθετο απο οτι ζητούσα..
Επικοινώνησα μαζι του και του εξήγησα την κατάσταση και οτι δεν μπορώ να τα ατμισω και τα έστειλα πίσω με δικιά μου χρέωση.
Μου αντιπρότεινε τρία αλλα υγρά τα οποία γνώριζα..
Όταν τα έλαβα διαπίστωσα οτι το ένα απόντα τρία,Ammo Cirrus lemon είχε όχι καλά κλεισμένη την. Πιπέτα και είχε όλο χυθεί στην συσκευασία.
Απο το δευτερο μπουκάλι,12 monkeys kazi έλειπαν 5ml και μόνο το τρίτο φαίνονταν αχρησιμοποίητο..
Μετά την επικοινωνία μαζι του με παρέπεμψε στην μεταφορική και οτι ουδεμία ευθύνη είχε σαν αποστολέας..Δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοια συμπεριφορά.
Το μέλος που έκανα την συναλλαγή ειναι ο dallaskdp .
Διόρθωση παράθεσης