Λίγα λόγια για το βαμβάκι VCC.
Βρέθηκε στα χέρια μου σαν δώρο από συναλλαγή με τον αγαπητό mfk, και τον ευχαριστώ πολύ!
Κατ' αρχήν να διορθώσω αυτό που έγραψα λίγα μηνύματα πίσω. Η πλεξούδα του ΔΕΝ έχει το ιδανικό πάχος για coil των 2,5mm. Ξεγελάστηκα γιατί δεν παρατήρησα πως ήταν κομμένη στη μέση και κατά μήκος ( το συνειδητοποίησα στο κατόπι, τραβώντας υλικό για τα επόμενα στησίματα ). Άρα καταλήγω στο ότι η πλεξούδα, ως έχει, ατόφια, ειναι ιδανική για coils των 5mm.
Στο διά ταύτα τώρα, είναι υλικό ειδικού χειρισμού. Δουλεύει αρκετά καλά σε set up που δεν απαιτεί ιδιαίτερη μορφοποίηση και κάμψεις ή περιστροφές, τύπου ακροβατικής γιόγκα. Στον Doggystyle τροφοδότησε ικανοποιητικά ( ένα απλό πιλάμδα έπρεπε να μιμηθεί ). Στον Hurricane τροφοδότησε ικανοποιητικά ( τι στα διάλα, μία απλή ευθεία είναι όλη κι όλη ). Στον CloudOne, όφου μοίρα μου... Μα με τίποτα δεν γίνεται να σχηματοποιήσεις όπως πρέπει τις άκρες του πάνω στο ντεκ! Προσωπικά, παρέδωσα τα όπλα, ύψωσα λευκή σημαία, και κινήθηκα γοργά προς το σακουλάκι του cotton bacon, που αλαζονικά με λοξοκοιτούσε όση ώρα προσπαθούσα για το αδύνατο. Οι φίλοι που το 'χουν ( την ικανότητα ), ας του δώσουν την ευκαιρία του. Θα ξαναπώ ότι πιστεύω πως σε drippers πρέπει να παίζει πολύ καλά, αλλά μάλλον όχι με κοτετσοσύρματα και υψηλές απαιτήσεις σε Watt - τροφοδοτεί αργά. Είναι δύσκολο βαμβάκι, ειδικά για κάτι τύπους σαν κι εμένα, fans του τσάκα - τσάκα. Α, έχει και μια χαρακτηριστική γεύση με ιδιαίτερη αντοχή στα ml, η οποία σε κάποιους μπορεί και να αρέσει.
Προσωπικά, δεν θα το άτμιζα. Θα το ξετύλιγα και θα το χάιδευα. Θα το έλουζα με μία κόντρα δέσμη κατευθυνόμενου φωτός και θα έκανα μακροπαρατήρηση. Να στέκει εκεί σαν βεστιαρική γενειάδα Αγιοβασίλη ή σαν μεταξένια αλμπίνικη κόμη. Μα είναι τέλειο! Η δακτυλική επαφή μαζί του είναι εθιστικότατη και... Δεν περιγράφω άλλο...