Όπως ακριβώς το υποψιάστηκα, δεν υπάρχει τελικά κανένα πρόβλημα με το X-Man 35. Απλά έχω την αίσθηση ότι η 26650 ΜΝΚΕ που έχω είναι μαϊμού, αλλά δεν έχει κιόλας καμμία σημασία, εφόσον τελικά λειτούργησε. Την έβαλα ξανά για φόρτιση, αλλά δεν άντεξα να περιμένω να φορτίσει τελείως, στο πεντάωρο την έβγαλα. Την βάζω στο Seven-22 πρώτα, που μέτρησε τη φόρτισή της στα 3,95V, οπότε λέω ας δοκιμάσω τώρα. Την βάζω στο Χ-Man 35, κοτσάρω την Ατλαντίδα και
βουαλά!
Ξεκινάω από τα 25W πρώτα, με τη δεύτερη μεγαλύτερη τρύπα αέρα, όπως άτμιζα στο Seven-22. Όλα μια χαρά, όπως περίπου άτμιζα στο Seven-22 στα 22W.
Ανεβαίνω στα 30W και ανοίγω τη τρίτη μεγαλύτερη τρύπα αέρα. Χαχαχά, φοβερό ντουμάνι, χτύπημα και γεύση, η Ατλαντίδα αρχίζει και μου δείχνει τα δόντια της.
Ανεβαίνω στα 35W και στην τέταρτη, την μεγαλύτερη τρύπα αέρα που θυμίζει γαλαρία. Παίρνω μια τζούρα των 4-5 δευτερολέπτων και τα είδα όλα παιδιά, μου έφυγε το κλαπέτο!
Εκτός από το απίστευτο ντουμάνι, αυτό που με εντυπωσίασε ακόμα περισσότερο είναι η γεύση και το χτύπημα. Στα 35W το Frosty Peach μου έδωσε γεύση που δεν είχα νιώσει ποτέ, ούτε κατά διάνοια! Καταρχήν έβγαλα όλο το ντουμάνι, και μέχρι 2-3 δευτερόλεπτα μετά, το υγρό εξακολουθούσε να μου δίνει δεύτερες και τρίτες γεύσεις στο στόμα, δεν ξέρω πώς ακριβώς να σας το περιγράψω, δεν το έχω ξανανιώσει ποτέ.
Όσον αφορά το χτύπημα, είναι απλά από άλλο πλανήτη, για τα δεδομένα τα δικά μου τουλάχιστον, η Ατλαντίδα στα 35W
εκτελεί τον λαιμό μου με συνοπτικές διαδικασίες, απλά πράγματα. Αντέχω να πάρω το πολύ 4-5 τζούρες των 4-6 δευτερολέπτω και μετά πρέπει να αφήσω
οπωσδήποτε τον λαιμό μου να ξεκουραστεί για λίγη ώρα, δεν γίνεται αλλιώς!
Όσο για καμμένο, ούτε συζήτηση, ούτε κατά διάνοια, υπάρχει μόνο φοβερή γεύση και χτύπημα, τίποτε άλλο. Ακόμα ένα εντυπωσιακό στοιχείο. Δείτε τη παρακάτω φωτό. Σε αυτή τη στάθμη του υγρού που βλέπετε, έπαιξε για πρώτη φορά η Ατλαντίδα με το X-Man στα 35W.
Μετά την ξαναγέμισα βέβαια, αλλά είναι ενδεικτικό του πόσο ανθεκτική είναι η αντίστασή της στο να παίξει σε ψηλά βατ σε πολύ χαμηλή στάθμη υγρού στο tank. Μέχρι τώρα έχω φτάσει αισίως τα 8ml κατανάλωση στο Frosty Peach και η κεφαλή δείχνει απλά άριστη, δεν έχω αντιληφθεί το παραμικρό.
Τώρα σιγουρεύτηκα κι εγώ παιδιά,
πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι η Ατλαντίδα ατμίζει εξαιρετικά καλά στα 35W, πολύ καλύτερα από ότι στα 22W.
Δεν είχα ποτέ ντρίπερ, οπότε και δεν μπορώ να έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης. Αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πια ότι η Ατλαντίδα θα αφήσει εποχή. Έχω πάθει τέτοια πλάκα μαζί της, που ειλικρινά δεν ξέρω πώς στο καλό θα ατμίσω ξανά με Καϊφούν, Ναυτίλους κτλ.
Δώστε της όλοι μια ευκαιρία δοκιμής. Τις επόμενες μέρες θα γίνει χαμός, και φαντάζομαι ότι όλα τα καταστήματα θα έχουν μία Ατλαντίδα στημένη για να δοκιμάζει ο κόσμος. Καλό τεστάκι κατά την ταπεινή μου άποψη: πάρτε μαζί σας ο καθένας από εσάς τον αγαπημένο σας ατμοποιητή καθαρισμένο και με ολόφρεσκια αντίσταση και εντελώς άδειο από υγρό. Πηγαίνετε σε κάποιο κατάστημα που θα έχει την Ατλαντίδα στημένη με κάποιο υγρό σε κάποιο μοντάκι, τουλάχιστον στα 30-35W και κάντε τη σύγκριση βάζοντας λίγο υγρό από ότι θα έχει η Ατλαντίδα στον δικό σας ατμοποιητή. Αν έχετε
οποιονδήποτε εργοστασιακό, θα κλάψετε με μαύρο δάκρυ!...