Δεν μου εχει τυχει ποτε να χαλασει μοντ για κανενα λογο...
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Πρέπει να είσαι πάρα πολύ τυχερός. Έχω αγοράσει κάπου στα 30 μοντάκια συνολικά, και το
μοναδικό που δεν μου έχει παρουσιάσει απολύτως κανένα πρόβλημα στα τρία χρόνια λειτουργίας του, είναι το Reuleaux DNA200.
Από Asmodus έχουμε και λέμε: To Snowwolf 200W παρέδωσε εντελώς το πνεύμα η πλακέτα του, ενώ το Snowwolf mini 75W έχει αρκετά miss fires, τα πλήκτρα του ακούγονται σαν κουδουνίστρα, όλη η δεξιά του πλευρά έχει ξεφτίσει λες και το έτριβα με γυαλόχαρτο, ενώ και το TC του σταμάτησε εντελώς να δουλεύει κάπου στο εξάμηνο από την αγορά του. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να αγοράζω μοντάκια της Asmodus, μου αρέσουν μακράν σαν εμφάνιση και φινίρισμα σε σχέση με τα υπόλοιπα κινέζικα. Πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα Minikin V2 σε λευκή πέρλα, ενώ μου τρέχουν κανονικότατα τα σάλια για το Kodama με το stabilized wood.

Και φυσικά δεν θεωρώ ότι τα DNA υπερτερούν σε αντοχή. Δύο DNA μου έχουν "πεθάνει" μέχρι στιγμής, ένα με την DNA200 και ένα με την DNA75. Θα σταματήσω να αγοράζω DNA; Όχι φυσικά. Εκτός από το Reuleaux DNA200, έχω και ένα Triade DNA250C, απόλυτα άψογο μέχρι στιγμής, αλλά το έχω μόνο δύο μήνες, ενώ έχω παραγγείλει και το Reuleaux DNA250 Limited Edition στην έκδοση από μπρούντζο.
Και να σου συμπληρώσω ότι όλα μου τα μοντάκια τα αντιμετωπίζω λες και είναι βρέφη μερικών μηνών...