vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

652 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, captain, Sergios, jim356, Milarepa, manoslykos, anetost

Erlkonigin Atomizer (κλώνοι)

Αποσυνδεδεμένος zilos

• **
  • 156
  • Φύλο: Άντρας
  • Smoke or vape? That's NOT the dilemma........
Απ: Erlkonigin Atomizer (κλώνοι)
« Απάντηση #195 στις: Ιανουαρίου 22, 2015, 00:45 »
στο φορουμ στην ft για το συγκεκριμμενο προβλημα εχει φτασει αισιως στις 13 σελιδες και ειναι μονο για την σκουρια..

Αποσυνδεδεμένος Fiestaris

• **
  • 452
« Απάντηση #196 στις: Ιανουαρίου 22, 2015, 09:43 »
Σε μένα παιδιά αρχικά πρότειναν να μου στείλουν άλλη καμινάδα. Τους είπα ότι όχι διότι αν και αυτή έχει θέμα ή παρουσιάση στο άμεσο μέλλον θέμα η βάση (έχω κάθε λόγο να υποπτεύομαι κάτι τέτοιο), τότε δε θα είμαι καλυμμένος. Στη συνέχεια μου είπαν να τους στείλω αυτό πίσω και τότε να μου στείλουν άλλο.. και τους λέω έχουν ήδη περάσει 45 μέρες, έχω μια βλακεία στα χέρια μου και θα περιμένω να σας το στείλω και τότε να μου ξαναστείλετε ό,τι είναι? Δηλαδή αν και το καινούργιο είναι βλακεία τότε τι? Θα φτάσουμε Πάσχα μέχρι να.. ενώ τα χρήματα τα έχουν ήδη εδώ και σχεδόν 2 μήνες. Τους ζήτησα λοιπόν refund και να ξαναπαραγγείλω, ώστε αν πάλι χάλια.. να μπορώ ξανά να είμαι καλλυμένος. Έκανα dispute και μου λένε να το κλέισω διότι "the system will not assign stocks for orders with dispute opening", ότι το κόστος επιστροφής (τους είπα σχεδόν 7 ευρώ) έιναι ακριβό και να μου στείλουν απλώς καμινάδα.

Τι λένε ρε... στο κόστος της καμινάδας είναι το θέμα μου? Πουλάνε επικίνδυνα πράγματα για την υγεία και στο 1.5$ είναι το πρόβλημά μου και το πρόβλημα του καθενός?

Πραγματικά δε με νοιάζει για τα χρήματα. Θα το τραβήξω όσο πάει...

Αποσυνδεδεμένος SPY DAG

• *
  • 38
« Απάντηση #197 στις: Ιανουαρίου 22, 2015, 12:11 »
Πως μπορώ να ξέρω αν σκουριασή και το δικό  μου το  άφησα ένα βράδυ σε νερό και ξύδι και είναι ok
Πρέπει να Κάνω και κάτι άλλο;

Αποσυνδεδεμένος damdam

• *
  • 7
« Απάντηση #198 στις: Ιανουαρίου 22, 2015, 12:22 »
Τον σταυρο σου :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος yakub

• **
  • 178
« Απάντηση #199 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 12:53 »

Μίνι από φτ πάνω σε μπαταριοθήκη justfog.
Ακόμα δεν το έχω με το στήσιμο του αλλά που θα μου πάει, θα το βρω...

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
« Απάντηση #200 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 13:06 »
Ερλκονάκο εισαι τρέλα με την νάνο τη φανέλα
 :tongue_smilie:
τόσο καιρό η σύζυγος κρατούσε τον ερλ και μόνο στα κλεφτά έπαιρνα τζουρες, αντε και στο στήσιμο, η όλη φάση θύμιζε το τραγούδι του Μπουλά "μπρος σε μπούκα περιστρόφου και σαν στήλη άλατος, λιώνω σαν εκτός ψυγείου, τσικουλάτα γάλακτος"

Κάναμε την Κυριακή τις ανάλογες ανταλλαγές μας για να το δοκιμάσω με νικελ σύρμα στο DNA.  Πάνω που συνήθισα το μέγεθος -και τελικά με άρεσε πολύ περισσότερο απ ότι περίμενα- ήρθε χτες και το μινι τανκ και καμπάνα.

Εβαλα και τα ντριπ-τιπς της steam-tuners  :thumpup: Το συγκεκριμένο είναι το Τ4 του Ερλπρινζ, το οποίο ευχαρίστως μου το πέρασαν με αμμοβολή για να ταιριάζει με τον Ερλκόναγκεν κι εγώ με τη σειρά μου τους ευχαριστώ αλλη μια φορά !  :)

Αποσυνδεδεμένος kgardas

• *
  • 96
  • Try Hard
« Απάντηση #201 στις: Ιανουαρίου 29, 2015, 11:00 »
Ο δικός μου από ft δεν έχει προς το παρόν θέμα με την σκουριά αλλά έπαθε αυτό στο δεύτερο στήσιμο....

Γενικότερα έμπαινε σφιχτά το tank... μέχρι που έσπασε....
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ εδώ Ελλάδα μόνο το nano tank;

Αποσυνδεδεμένος theofanis

• *
  • 28
« Απάντηση #202 στις: Ιανουαρίου 29, 2015, 12:25 »
να τι δοκίμασα εγώ και δούλεψε, καθώς είχα σπάσει το πλαστικό τανκ από την πρώτη μέρα. πάρε ένα kayfun glass tank (κανονικό μέγεθος) και κούμπωσε το πάνω. Είναι σχεδόν ίδιο σε μέγεθος απλά επειδή είναι λίγο πιο κοντό δεν κουμπώνει το πάνω oring, παρόλα αυτά δουλέυει κανονικά και χωρίς διαρροή. ουσιαστικά αντί να εφαρμόζει μέσα το oring κάθετε από πάνω από το γυαλί. βάζω και φωτό. δουλεύει σίγουρα απλά εγω δεν το χάρηκα ιδιαίτερα γιατί δεν κατάφερα να του βγάλω την μυρωδιά σιδερίλας και τον άφησα στην άκρη.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 29, 2015, 15:14 από theofanis »

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #203 στις: Ιανουαρίου 29, 2015, 13:06 »
Ερώτηση: να αγοράσω από FT τον μινι και ένα ακόμα τανκάκι δικό του (αφού βλέπω ότι σπάνε) ή να αγοράσω τον μεγάλο και ένα σετ τανκάκι-chimney του μικρού (να βγούν σκουριασμένα και τα δύο ρε γμτ;;;)
Τα σπειρώματα θα ταιριάζουν στη δεύτερη περίπτωση ή μπας και είναι από άλλο εργοστάσιο και δεν κάνουν;
Μ'αρέσει η ιδέα να μπορώ να έχω και τα δύο μεγέθη...

Αποσυνδεδεμένος Fiestaris

• **
  • 452
« Απάντηση #204 στις: Ιανουαρίου 29, 2015, 13:41 »
Λόγω διαφοράς διαμέτρου, δεν ξέρω αν είναι συμβατά. Ας μας πουν όσοι έχουν και τα δύο.

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #205 στις: Ιανουαρίου 29, 2015, 13:44 »
Τον μεγαλο παρε,κ γω χτες πηρα τον erlprinz απο Ελλαδα βεβαια,αλλα θελω να παρω διαφορα τανκ κ καμπανα για να το κανω νανο απο ft,βασικα οπωσδηποτε πρεπει να αλλαχτει το τανκ τουλαχιστον σε πυρεξ,γιατι με τα υγρα που κανουμε δυσκολα.

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #206 στις: Ιανουαρίου 29, 2015, 13:51 »
Παντως παρότι υπάρχει διαφορά στα δύο τανκς, το ένα ειναι 20.7 και το άλλο 20.5 στην FT στα reviews γράφουν ότι ταιριάζουν...παρέλαβε κανείς κι από δω να μας πει σχόλια;
Athan εκτός από PMMA τανκακια δεν βρίσκω τίποτα άλλο. Έχεις βρει κάπου κάτι διαφορετικό;

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #207 στις: Ιανουαρίου 29, 2015, 13:58 »
Μονο εδω φιλε αλλα ειναι αλλη φαση.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #208 στις: Ιανουαρίου 29, 2015, 13:59 »
Αντωνη, το τανκακι του μικρου κλωνου ταιριαζει στον μεγαλο, το 0.2mm δεν ειναι προβλημα.
Αλλου ειναι το προβλημα. Με τη χρηση, μετα απο λιγες μερες γεμιζει μικρες ρωγμες, οπως εβαλε στις φωτογραφιες παραπανω ο kgardas.
Πατεντες τωρα. Τζαμακι για Kayfun. Ταιριαζει, αλλα εχει εξωτερικη διαμετρο 22mm και δε δειχνει τοσο ομορφο. Αν δε σε πειραζει αυτο, ειναι καλη λυση.
Συριγγα απο φαρμακειο. Υπαρχει πλαστικη συριγγα, αν θυμαμαι καλα 20ml ή 30ml που εχει εξωτερικη διαμετρο ακριβως ιδια με του erl (δεκατα του χιλιοστου πανω κατω).
Μπορεις να την κοψεις σε κομματακια και να δημιουργησεις τανκακια ειτε για τον μικρο, ειτε για τον μεγαλο.

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #209 στις: Ιανουαρίου 29, 2015, 14:23 »
Δηλαδή το πρόβλημα με το ράγισμα το έχουν μονο τα μικρα τανκακια; του μεγαλου κλώνου ειναι ΟΚ?
Του Erlprinz? έχει κι αυτό πρόβλημα με "περίεργα" υγρά;
Ωραία ιδέα με το γυάλινο του Kayfun...χοντρουλός αλλά οκ :)) 

αυτός δεν είναι;;;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359932 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110732 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374829 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328188 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F