vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

285 επισκέπτες, 7 χρήστες
Milarepa, Tem, lagoudakis, camber, fisikos1981, spixri, Methodios

Kanger Subtank

Αποσυνδεδεμένος Micha3L

• **
  • 492
  • Φύλο: Άντρας
  • IT ℑℑ by ℠
    • vaping ... 8years
Απ: Kanger Subtank
« Απάντηση #990 στις: Απριλίου 19, 2015, 17:00 »
Τελικά υπάρχει τρόπος να σταματήσουν/μειωθούν οι εκρήξεις στα (εργοστασιακά) coils;
Χρησιμοποιώ official στα 1.2ohm και όλη την ώρα "μπαμ-μπουμ" είναι (τα δοκίμασα σε
2 διαφορετικά mods, σε 10-14w). .......
Ακριβως τα ιδια και στο δικο μου ...

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #991 στις: Απριλίου 19, 2015, 17:51 »
Λογικά θα πωλούνται οι καινούριες βάσεις με διπλό airflow ξεχωριστά. Για να δούμε...

Αποσυνδεδεμένος sector7

• **
  • 165
« Απάντηση #992 στις: Απριλίου 19, 2015, 20:41 »
Με RBA στα 0,7Ω και 9.5W κανει δυνατα σκασιματα... Καμια φορα νιωθω να φτανει το υγρο απο το σκασιμο στην γλωσσα... Καμια ιδεα τι να κανω;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #993 στις: Απριλίου 19, 2015, 20:53 »
0.7Ω και 9-10 watt υπολειτουργεί το coil. Δώσε κι άλλο.

Λογικά θα πωλούνται οι καινούριες βάσεις με διπλό airflow ξεχωριστά. Για να δούμε...

Απ' ότι έχω δει να λένε στο εξωτερικό σε συνεννόηση με τα μαγαζιά τους και την Kanger δεν φαίνεται να πουλιέται ξεχωριστά. Ίσως εν καιρό.

Η καινούργια βάση έχει 3 mode. Ένα με μια τρύπα μικρότερη από την τωρινή, ένα με δύο τρύπες σαν τις τωρινές και έναν Κύκλωπα. Κλειστό τελείως δεν έχει. Όλες οι τρύπες υπάρχουν εις διπλούν σε αντικριστές μεριές. Φαντάζομαι ότι στην μια τρύπα ίσως είναι λίγο πιο σφιχτό από τώρα αλλά στις δύο και στον Κύκλωπα μιλάμε για διπλό airflow...

Αν στο καινούργιο αυτό revision έκαναν και τα λούκια και τα κανάλια πιο βαθιά/ανοιχτά (όπως του VaporFi Volt) νομίζω θα  σκότωνε σε ψηλά watt/vg.

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
« Απάντηση #994 στις: Απριλίου 19, 2015, 20:54 »
Μετά από αρκετό καιρο αγορασμένο αποφάσισα να δοκιμάσω τον subtank, βαζω πρώτα την εργοστασιακή 1,2 και αφού γεμίζω αρχιζω στα 12 Watt όλα ρολόι. Μετά από 3 ml Περιπου μπούμ..... καμμένο και προφανώς η αντίσταση(το βαμβάκι) τά έπεξε. Αποφασίζω και βάζω την 0,5 και πάω στα 25watt να μην πολυλογώ μετά από 2-3ml τα ίδια. Θα  ήθελα τα φώτα σας.

Υ.Γ. Τα υγρά που χρησιμοποίησα ήταν Yaeliq (dragon fruit) 50/50 pg/vg, και για να μην παραλέιψω πάντα από την αρχή είχα σκασίματα.

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• 691
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #995 στις: Απριλίου 19, 2015, 21:09 »

Αφησες να ποτισουν σωστα τα φυτιλια η αρχισες να ατμιζεις  απευθειας  :)

Αποσυνδεδεμένος sector7

• **
  • 165
« Απάντηση #996 στις: Απριλίου 19, 2015, 21:28 »

0.7Ω και 9-10 watt υπολειτουργεί το coil. Δώσε κι άλλο.

Απ' ότι έχω δει να λένε στο εξωτερικό σε συνεννόηση με τα μαγαζιά τους και την Kanger δεν φαίνεται να πουλιέται ξεχωριστά. Ίσως εν καιρό.

Η καινούργια βάση έχει 3 mode. Ένα με μια τρύπα μικρότερη από την τωρινή, ένα με δύο τρύπες σαν τις τωρινές και έναν Κύκλωπα. Κλειστό τελείως δεν έχει. Όλες οι τρύπες υπάρχουν εις διπλούν σε αντικριστές μεριές. Φαντάζομαι ότι στην μια τρύπα ίσως είναι λίγο πιο σφιχτό από τώρα αλλά στις δύο και στον Κύκλωπα μιλάμε για διπλό airflow...

Αν στο καινούργιο αυτό revision έκαναν και τα λούκια και τα κανάλια πιο βαθιά/ανοιχτά (όπως του VaporFi Volt) νομίζω θα  σκότωνε σε ψηλά watt/vg.
Ποσα να παω; Φοβαμαι μην καεο γλωσσα μου απο καμια σταγωνα!
Δεν ξερω το RBA ειναι με την πρωτη αντισταση... Υγρο 50-50 DIY

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2386
« Απάντηση #997 στις: Απριλίου 19, 2015, 21:28 »
Τουλάχιστον 10 λεπτά. Δεν συνέβη στην αρχή βέβαια παρά μετά από 3ml κανονικό άτμισμα.
Υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα υγρά πρώτη φορά τα δοκίμασα.???

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #998 στις: Απριλίου 19, 2015, 21:34 »
εγω παντως που ανοιξα και τις 2 κεφαλες , αυτο που ειδα μεσα δεν ηταν ακριβως βαμβακι παιδια ... ενα πολυ σκληρο πραγμα ...τωρα τη βαμβακι ειναι αυτο δε ξερω

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• 691
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #999 στις: Απριλίου 19, 2015, 21:41 »
Σαν πυριμαχο υλικο μοιαζει αυτο μου θυμιζει ισως για να αντεχει σε μεγαλες θερμοκρασιες

τωρα κατα ποσο οργανικο ειναι ποιος ξερει :tongue_smilie: :tongue_smilie:

• 2386
« Απάντηση #1000 στις: Απριλίου 19, 2015, 21:47 »
Να συμπληρώσω και εγώ λοιπόν ότι και εγώ αφού άνοιξα την 1,2 πράγματι το υλικό είναι σχετικά σκληρό και φυσικά είδα το κάψιμο στη μέση (στην περιοχή της αντίστασης), Παράξενο πάντως διότι από όσο διάβασα το νήμα δεν κατάλαβα τέτοια αντίδραση και ειδικά και για τις δυο αντιστάσεις..

Αποσυνδεδεμένος araditsas

• **
  • 416
« Απάντηση #1001 στις: Απριλίου 20, 2015, 00:04 »
Τον έστησα με ni200 και οργώνει.Τωρα με προστασία θερμοκρασίας τέτοιο ντουμάνι που το βρίσκει δεν μπορώ να καταλάβω. Χαχαχαχ

Είναι πολύ καλός.

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
  • JUSTICE IS COMING........Vape or.......
« Απάντηση #1002 στις: Απριλίου 20, 2015, 01:36 »
Ατμίζω από το 2009 απόψε πήρα τον Mini από αγγελία εδώ και ένα έχω να πω ευχαριστώ τον φίλο Αλέξανδρο (alexan985) γιατί τέτοια απόλαυση ατμίσματος καιρό είχα να νιώσω...(ίσως όμως εξηγώ παρακάτω από εκεί που τον πήρε Ελληνικό κατάστημα όπως μου είπε του έδωσαν του ανθρώπου κλωναράκι ) γεύση με το yo που τον δοκίμασα με 5άρα Vg βάση απλά στα ύψη, ατμός σύννεφα παντού μετά από καιρό συμβίωση με τον αγαπημένο expromizer   ήρθε η ώρα να τον ξεκουράσω....και ο Delta 2 θα ξεκουραστεί και αυτός .... οι δοκιμές έγιναν και με RBA 0.5 και με την εργοστασιακή 1,2!!! Άλλη μια μικρότερη τρυπούλα να είχε ο ρυθμιστής και θα ήταν 100% επιτυχία

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 20, 2015, 05:00 από ATMISTHS »

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
  • JUSTICE IS COMING........Vape or.......
« Απάντηση #1003 στις: Απριλίου 20, 2015, 02:58 »
Cantona τσέκαρες το QR code; Οι φίλοι μας οι Κινέζοι στους κλώνους βάζουν όλα τα χαρακτηριστικά χαρτάκια που έχουν και οι γνήσιοι. Η διαφορά είναι ότι όταν σκανάρεις το QR code σου βγάζει μια φορά ότι είναι αυθεντικός και μετά αν το ξανα σκανάρεις δεν στο ξαναβγάζει. Αν είναι κλώνος στο βγάζει συνέχεια σε κάθε σκανάρισμα ή καθόλου. Υπάρχουν κρούσματα από καταστήματα ή ιδιώτες που φέρνουν κλώνους και τα δίνουν για γνήσια.
Αυτό είναι στάνταρ φίλε μου?? γιατί το δοκίμασα και εγώ και μου το βγάζει συνέχεια επιβεβαίωση και από το φίλο που τον πήρα τον είχε αγοράσει με τη σειρά του όπως μου είπε από  μαγαζί εδώ στην Ελλάδα.....!!!
EDIT:Έβαλα τον κωδικό ξανά και ξανά και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα στην σελίδα της Kanger
  Πακέτο ε? Πάντως παίζει πολύ καλά αλλά για το γμτ ρε παιδί μου!!
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 20, 2015, 05:55 από ATMISTHS »

Αποσυνδεδεμένος iPant

• **
  • 439
« Απάντηση #1004 στις: Απριλίου 20, 2015, 10:35 »
Τις προηγούμενες φορές που έβαλες τον κωδικό τι σου έγραψε το site? Γιατί εδώ το μόνο που σου λέει είναι οτι ο κωδικός έχει εισαχθεί 5 φορές τις προηγούμενες δυο μέρες (φαντάζομαι από εσένα;), όποτε το site έχει κάποιο trigger να βγάζει το παραπάνω μήνυμα αν ο κωδικός εισαχθεί πολλαπλές φορές σε μικρό χρονικό διάστημα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361017 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1195 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114745 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451476 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111362 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376154 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329026 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1233 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6660 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15515 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29671 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100275 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F