vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

155 επισκέπτες, 3 χρήστες
anetost, grag, Buliwyf

Kanger Subtank

Αποσυνδεδεμένος xagios

• **
  • 168
  • Φύλο: Άντρας
  • Μου αρέσει η μοναδικότητα και όχι η μαζικότητα
Απ: Kanger Subtank
« Απάντηση #1905 στις: Αυγούστου 20, 2015, 22:01 »
Καλησπερα εγω εχω ενα προβλημα με το επσκευασιμο  κομματι ...κανω μια αντισταση στα 1.6 και μια μου τη δειχνει ακριβως μια 2.00 αλλα φορα 2.6 ..εχω το ipv 2 απο μοντ ..γιατι γινεται αυτο ?

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #1906 στις: Αυγούστου 20, 2015, 22:06 »
Φιλε μου τσεκαρε το συρμα να ειναι καλλα σφυγμενο αν εχεισ βιδωση καλλα των πολο πανω στη βαση τσεκαρε και πεσ μασ

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #1907 στις: Αυγούστου 20, 2015, 22:50 »
Πρόσεξε επίσης να μην ακουμπάει το πηνίο χαμηλά στο ντεκ και να έχεις κόψει τα συρματάκια που εξέχουν από τα βιδάκια σύριζα γιατί αλλιώς θα βρίσκουν στον κύλινδρο της καμινάδας. :)

Αποσυνδεδεμένος yian

• **
  • 498
« Απάντηση #1908 στις: Αυγούστου 20, 2015, 22:55 »
Παίδες κάθε πόσα ml κάνετε αλλαγή στο βαμβάκι στο RBA κομμάτι ?
O λόγος για την πρώτη έκδοση του subtank mini (χωρίς τις οπές στο πλάγιο μέρος της καμινάδας) και σε άτμισμα στα 15-17W.. :hmmm:

• 2157
« Απάντηση #1909 στις: Αυγούστου 20, 2015, 22:59 »
Φιλε μου αναλογοσ το υγρο σε υγρα διαφανα εχω περαση και τα 20 εμελ αλλα σε χρωματισμενα πανω απο 6 με 7 αλαγη γιατη μπουκονι κιι χανω και γευση και αποδοση

Αποσυνδεδεμένος Doulke

• **
  • 122
« Απάντηση #1910 στις: Αυγούστου 22, 2015, 16:38 »
2 μέρες που τον έχω γενικά είναι πάρα πολύ καλός.Ωραία γευση,πολύς ατμός και πολύ καλό χτύπημα.

Το μόνο μου θεματάκι είναι στο στήσιμο,τώρα ξεκίνησα που μου βγαίνουν όλες οι αντιστάσεις αρκετά μικρές,απο 0,7 εως 1,1 και 0,1 νι ενώ θα τις ήθελα γύρο στο 1,5 και 0,2.Για να κάνω περισσότερες σπείρες δυσκολεύομαι αρκετά να την βιδώσω στην βάση.

Το μόνο που σήμερα είχαν μείνει 2-3 σταγόνες και τον είχα αφήσει στην άκρη και ξεχνιέμαι και τον πήρα και μου έβγαλε ένα καμένο αηδία με την 1,2.Ελπίζω να μην κάηκε,και χτές που είχα ξεχάσει να βάλω το καπάκι στην επισκεβάσιμη και μέχρι να το καταλάβω αναρωτιόμουν γιατί θόλωνε το τζάμι :idiot1:

Γενικά τα άξιζε τα λεφτά του και με το παραπάνω.

• 2157
« Απάντηση #1911 στις: Αυγούστου 22, 2015, 17:32 »
Φιλε μου αν ζητασ περισοτερα ωμ με λιγοτερεσ σπυρεσ βαλε απο0.30 και κατω παχοσ συρματοσ σε κανθαλ τωρα σε ν200 γιανα πασ στα 0.20 ωμ και λιγεσ σπυρεσ με 0.20 αντε και 0.25 αλλα με πιο χοντρο πυρινα πανω απο 2.5χιλιοστα

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #1912 στις: Αυγούστου 22, 2015, 21:33 »
2 μέρες που τον έχω γενικά είναι πάρα πολύ καλός.Ωραία γευση,πολύς ατμός και πολύ καλό χτύπημα.

Το μόνο μου θεματάκι είναι στο στήσιμο,τώρα ξεκίνησα που μου βγαίνουν όλες οι αντιστάσεις αρκετά μικρές,απο 0,7 εως 1,1 και 0,1 νι ενώ θα τις ήθελα γύρο στο 1,5 και 0,2.Για να κάνω περισσότερες σπείρες δυσκολεύομαι αρκετά να την βιδώσω στην βάση.

Το μόνο που σήμερα είχαν μείνει 2-3 σταγόνες και τον είχα αφήσει στην άκρη και ξεχνιέμαι και τον πήρα και μου έβγαλε ένα καμένο αηδία με την 1,2.Ελπίζω να μην κάηκε,και χτές που είχα ξεχάσει να βάλω το καπάκι στην επισκεβάσιμη και μέχρι να το καταλάβω αναρωτιόμουν γιατί θόλωνε το τζάμι :idiot1:

Γενικά τα άξιζε τα λεφτά του και με το παραπάνω.

Φίλε Doulke διάβασε αν θέλεις το πόστ μου σ' αυτό το λίνκ στο οποίο έκανες την ίδια ερώτηση. Μπορεί να σε βοηθήσει:

http://e-kapnisma.gr/index.php?topic=2308.new#new

:) :) :)

Αποσυνδεδεμένος cruskro

• **
  • 123
« Απάντηση #1913 στις: Αυγούστου 23, 2015, 15:28 »
Εχω το istick TC 40W και ψαχνω ατμοποιητη, με τον subtank να ειναι μεσα στις επιλογες.

Καταρχην να πως πως ΔΕΝ προκειται να ασχοληθω με το επισκευασιμο μερος.
Επομενως θα παω στον subtank nano λογω μεγεθους και εξαιτιας του γεγονοτος οτι το επισκευασιμο μου ειναι αχρηστο αφου δεν θα ασχοληθω...

Απο εκει περα θελω ο ατμοποιητης να εχει σχετικα σφιχτη τζουρα. Ειναι επομενως ο sutank επιλογη για μενα? Γιατι διαβαζω πως εχει σχετικα αερατη τζουρα ακομα οταν το ρυθμιζεις στην μια τρυπα.

Μηπως να παω στο nautilus mini ή σε καποιον αλλο ατμοποιητη με αυτα τα χαρακτηριστικα που θελω?

• 2157
« Απάντηση #1914 στις: Αυγούστου 23, 2015, 15:50 »
Φιλε μου cruskro η καλυτερη λυση σχετικα με το ποσο αερατοσ εινσι ο νάνο και ποσο ο μινι ναυτιλοσ ειναι ν  πασ σε ενα κατάστημα να δοκιμασησ μονοσ σου και να δεισ πιο τελικα εινσι γισ τα δυκα σου  γουστα

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
« Απάντηση #1915 στις: Αυγούστου 23, 2015, 15:51 »
Ο Subtank nano έχει πιο αεράτη τζούρα από τον aspire nautilus mini, ο οποίος έχει επιλογή airflow με 4 τρύπες από 0,9 έως 1,8mm.
Και οι δύο παίρνουν μόνο εργοστασιακές κεφαλές.
Σε ml ο Subtank nano παίρνει 3 ml, ενώ o nautilus mini 2 ml.
Αν θες σφιχτή τζούρα κατά τη γνώμη μου πας στον nautilus mini. :)
To μόνο αρνητικό για μένα είναι το κόστος των ανταλλακτικών κεφαλών.
Θα έπρεπε να σκεφτείς κατά την άποψή μου σοβαρά την αγορά ενός ατμοποιητή με επισκευάσιμη βάση (RBA), γιατί το κόστος να ατμίζεις με εργοστασιακό ατμοποιητή είναι μεγάλο. Εξάλλου είναι πανεύκολο να στήσεις έναν επισκευάσιμο με τόσα βιντεάκια που κυκλοφορούν και το κόστος μηδαμινό.
Βέβαια αν δεν έχεις οικονομικό θέμα τα τελευταία που έγραψα δεν ισχύουν. :)

Αποσυνδεδεμένος gazakis78

• *
  • 35
« Απάντηση #1916 στις: Αυγούστου 25, 2015, 22:04 »
καλησπερα σε ολους γνωριζει κανεις αν υπαρχει σε ελληνικο καταστημα το RBA deck απο τον subtank mini v2 αυτο με τις τρυπες επανω στην καμιναδα?
 εδω και μερες μου εδειχνε οτι να ναι στο μοντακι απο ohm ετσι το ελυσα και ειδα οτι ειχε λασκαρει η βιδα του θετικου πολου πηγα να την σφιξω αλλα το παρακανα και την εσπασα :angry_orange:

• 2157
« Απάντηση #1917 στις: Αυγούστου 25, 2015, 22:08 »
Φιλε μου απο εδω http://www.e-smokers.gr χθεσ που μιλήσαμε τηλεφωνικοσ και μου ειπαν οτι το εχουν η τιμη ειναι 11 ευρω

Αποσυνδεδεμένος gazakis78

• *
  • 35
« Απάντηση #1918 στις: Αυγούστου 25, 2015, 22:32 »
φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση, θα παρω και εγω αυριο ενα τηλ να ρωτησω ποια εκδοση εχουν γιατι στο site τους βλεπω να εχουν
στην φωτογραφια το παλιο rba, λογικα πρεπει να κανει ο πυρος απο τον παλιο στο καινουργιο..
εντωμεταξη θελω να παρω και ενα τζαμακι και κανα 2 occ κεφαλες να εχω για καβαντζα  και σκεφτομε μηπως θα με συμφερε καλυτερα να παρω και ακομα εναν subtank mini
που τα εχει ολα στο πακετακι.

• 2157
« Απάντηση #1919 στις: Αυγούστου 25, 2015, 22:40 »
Ναι στη φωτο εχουν το παλιο rba αλλα  εχουν και το νεο το ν2 αυτο που ζητασ 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 6065 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361234 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1242 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114882 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451726 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111524 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376461 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329293 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1261 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6712 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15573 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29709 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul