vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

325 επισκέπτες, 7 χρήστες
zilberto, soulplayer, kgalaz, camber, giorgosp, Milarepa, JohnDag

Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2398
  • Φύλο: Άντρας
Εγώ δεν περίμενα black friday αλλά τον έχω στα χέρια μου τον Imperia και ατμίζω. Ο Γιώργος είχε δίκιο, πιστή αντιγραφή η Ulton και ποιότητα SUPER. Όλα δουλεύουν ρολόι.

Αποσυνδεδεμένος Kostik1982

• *
  • 58
Καλημέρα και καλή χρονιά. Αγόρασα έναν Ulton Imperia πρόσφατα, τον έλυσα για καθαρισμό, άλλαξα και το δισκάκι αλλά δυστυχώς το δισκάκι δεν μπορώ να το γυρίσω. Τι μπορεί να φταίει; Επίσης όσοι τον έχετε, αυτό το oring μινιατούρα σας κάθεται καλά ; Το βάζω και όλοι φεύγει το σημάδι  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9677
Ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο νήμα :
https://vaping.gr/index.php?topic=49169.0
Νομίζω ότι θα πάρεις απάντηση στα ερωτήματά σου.

Αποσυνδεδεμένος fkyriazid

• *
  • 40
Απ: Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες
« Απάντηση #2928 στις: Φεβρουαρίου 18, 2025, 20:43 »
Καλησπέρα σε όλους, μετά από 3 χρονάκια που ευχαριστήθηκα έναν Destiny RTA, ήρθε η ώρα του να φύγει μετά από πτώση... Ψάχνω λοιπόν RTA μονής αντίστασης, ατμίζω στα 25-28W, λεμονόταρτες και φραουλόκρεμες, που να είναι "φτηνός", αεράτος και ήσυχος όσο ο Destiny (να προσθέσω και απλός, εύκολος στο στήσιμο, σπάνιες διαρροές, κ.λ.π)...
Κοίταζα για τον Blaze Solo αλλά είδα και εδώ στο φόρουμ, δι-φορούμ-ενες απόψεις :-)
Οπότε με τα λεφτά αυτά σκέφτομαι μήπως δοκιμάσω κανέναν κλώνο τύπου Tripod2...
Καμία συμβουλή/γνώμη? Καμία άλλη πρόταση (σε κλώνο ή μη)?
(σημείωση, έχω και 2 Fev κλώνους κάποια χρόνια, απόλυτα ευχαριστημένος, αγορασμένους κατόπιν υπόδειξης εδώ στο φόρουμ, απαλλάχτηκα από τους κλασσικούς MTL τύπου Ares....)

Αποσυνδεδεμένος treloneritis

• 2369
  • I am not anti-social, just not user friendly
« Απάντηση #2929 στις: Φεβρουαρίου 19, 2025, 19:13 »
Καλησπέρα. Δυστυχώς, η αγορά έχει πάρει την κάτω βόλτα. Από αυτά που με ενδιαφέρουν & ψάχνω, δεν έχει κατασκευαστεί/παρουσιστεί τίποτα εδώ & καιρό.
Από αυτά που κυκλοφορούν ακόμα (κοίταξα τώρα) η πρότασή μου είναι , Skyline R, Kuma (ένας ιταλικός Fev αλλά μοντέρνος & μικρός), Inova & Imperia.
Ολοι τους σε τιμές €28-€30 & όλοι τους από υλοποίηση της Ulton τους οποίους έχω & δουλεύω.Το θέμα είναι πως μιλάω για αγορά από Κίνα & δεν έχεις αναφέρει αν σε ενδιαφέρει. Δεν έχω ψάξει το τί & το εάν υπάρχει σε ελληνικά καταστήματα, πέραν του Inova. Που τον είδα στο γνωστό κατάστημα της Θεσ/νίκης στα €30, αλλά από SXK. Που δεν ξέρω το πόσο πετυχημένη αντιγραφή έχει κάνει, ψάξε στο νήμα του (όπως & για όλους τους άλλους, άλλωστε) μήπως κάποιος τον έχει αναφέρει. 

• *
  • 40
« Απάντηση #2930 στις: Φεβρουαρίου 19, 2025, 19:49 »
Ευχαριστώ @treloneritis, και Κίνα ναι, θα τους ψάξω. Από ότι καταλαβαίνω, όλοι τους (ίσως εκτός του Kuma) είναι για όλα τα γούστα, από MTL μέχρι και (μέτριο) αεράτο, σωστά? Επειδή ψάχνω για αεράτο αρκετά, ο Skyline R είναι ο "πιο αεράτος" από αυτούς? Τον κοίταζα πριν μερικά χρόνια μετά από πολλά καλά σχόλια που είχα διαβάσει εδώ, ίσως πρέπει να τον ξαναδώ...  Αν έχει και κάποιος γνώμη για Tripod2, ευπρόσδεκτη - σε σύγκριση με Skyline R.... Όντως η αγορά έχει γίνει pod-pod-pod...

• 2369
« Απάντηση #2931 στις: Φεβρουαρίου 19, 2025, 21:47 »
Ολοι όσους ανέφερα  καλύπτουν την γκάμα MTL-RDL+.
- Ο KUMA σαν εκδοχή Fev, έχει τα πινάκια του (από 1.00mm) για να τον φέρεις εκεί που θες.
- Ο Impreria έρχεται είτε ως MTL έκδοση με τα δισκάκια να ξεκινούν από 0.8μmm, είτε ως RDL. Οποια έκδοση & να πάρεις, παίρνεις & τα δισκάκια της άλλης έκδοσης ξεχωριστά & είσαι παραπάνω από κομπλέ.
- O Innova (αγαπημένος μου) τα έχει όλα ενσωματωμένα στο σώμα του (από 1.00mm).
- O Skyline R έρχεται επίσης (όπως ο Imperia) σε δύο εκδόσεις MTL-RDL & μπορείς να αγοράσεις ξεχωριστά τα πινάκια & της άλλης έκδοσης από αυτήν που έχεις.
-  Στον Tripod (1+2) το μόνο που με χαλάει είναι πως χαραμίζουν τζάμπα χώρο & μηχανική στην κατασκευή της βάσης του, για χωρητικότητα που άλλοι έχουν ως & 2πλάσια στο ίδιο μέγεθος. Για τον 2, λένε πως υστερεί σε σχέση με τον 1 γευστικά. Δεν μπορώ όμως να το επιβεβαιώσω, καθώς ατμίζω σκέτη 100% VG με 1mg νικοτίνη.
- Ξαναθυμίζω ότι η προσωπική μου εμπειρία είναι με Ulton.
- Για περισσότερα, δες τα νήματά τους εδώ & κάποιο βιντεάκι.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 19, 2025, 23:51 από treloneritis »

• *
  • 40
« Απάντηση #2932 στις: Φεβρουαρίου 19, 2025, 21:56 »
Ευχαριστώ!!!!  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος grag

• *
  • 96

Καλημέρα,
Δες επίσης και τον Cocoon (https://www.steampipes.de/Cocoon-22mm-MTL-RTA).
Υπάρχει από ULTON. Πάρα πολύ καλός ατμοποιητής. Ίσως λίγο πιο σφιχτός από αυτό που ψάχνεις αλλά αξίζει.

• 2369
Νομίζω πως με τον Coccon ξεφεύγουμε λίγο. Το θέμα δεν είναι τόσο το ότι είναι λίγο πιό σφιχτός, αλλά το ότι ανήκει σε μία διαφορετική κατηγορία (RDTA), που δεν έχει & πολλούς casual θιασώτες...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2934 487000 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 19:34
από treloneritis
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1721 241964 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 17, 2025, 21:03
από 4son
Συμφορουμίτες HELP Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 0 792 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 13, 2025, 00:34
από kkoumas
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3459 854118 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 11, 2025, 18:59
από Νικόλας Λογγινιδης
FUM, Breathelio, Capnos - Συσκευες για να κοψεις το ατμισμα (και οχι μονο) [Εναλλακτικές συσκευές πρόσληψης νικοτίνης] 1 1243 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 08, 2025, 09:53
από Olga68
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2722 678142 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 08, 2025, 02:19
από anetost
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τεχνικά θέματα αντιστάσεων [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3150 327089 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 05, 2025, 21:43
από 4son
Γλυκερίνη για αραιωμα ή Βαση. Ιδιοκατασκευές υγρών 132 52601 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 04, 2025, 22:36
από SAGITARIUS
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4933 632064 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 03, 2025, 04:22
από chkontog
Θήκες αποθήκευσης και μεταφοράς (E-cases). Διάφορα άλλα αξεσουάρ κτλ. 335 103004 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 02, 2025, 16:14
από vag21
Eviva V2 By Atmistique [Με φιτιλοαντίσταση] 1362 194958 Τελευταίο μήνυμα Ιανουαρίου 26, 2025, 15:19
από panaulis
Kayfun Lite by SvoёMesto [Με φιτιλοαντίσταση] 5722 508785 Τελευταίο μήνυμα Ιανουαρίου 24, 2025, 13:25
από g10rg0s