Τα είχα διαβάσει αυτά τα σχόλια. Στον Net Vaper είδα και εγώ το βιντεάκι για τον kayfun x. Βασικά πολλά βιτεακια είδα από αυτόν. Έχει και τον fev κλώνο και τον αυθεντικό. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως έχει δοκιμάσει πολλούς ατμο αλλά για τον kayfun x όχι μόνο είπε τα καλύτερα αλλά σε άλλο βιντεάκι συνέχιζε να τον χρησιμοποιεί. Και τον έχει πλέον σαν μέτρο σύγκρισης για γεύση. Πάντα για τον ulton μιλάμε.
Από την άλλη, έχεις πει τόσο καλά λόγια (όχι μόνο εσύ) για τον Millennium που αρχίζει να φαίνεται μονόδρομος...
Να πω την αλήθεια, ο fev κλώνος είναι το φοβερός σε χτύπημα, τζούρα και σε πολλά άλλα, αλλά η γεύση του δεν με εντυπωσίασε. Και έχω κάνει διάφορα στησίματα μέχρι τώρα. Για αυτό και ψάχνω ακόμα. Ίσως δεν βρω τελικά αυτό που ψάχνω. Γεύση, χτύπημα ευχρηστία σε ένα.... Ή μπορεί απλά να το φιλοσοφώ παραπάνω από όσο πρέπει.
Εγώ αδερφέ μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στον lite plus 2021, μαύρο 22αρη
Δεν πήγα στον X λίγο μεγεθους,βάρος, διάμετρο και χρώμα
Στην ουσία ο X έχει το ίδιο deck με τον lite και το aerokon pin
Τον έστησα πριν λίγο και ενθουσιάστηκα(είχα καιρό να ενθουσιαστω με rta)
Γεύση,αβίαστη τζούρα, πανέξυπνο σύστημα αέρα που δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις τον αέρα σου(γέλασα λίγο με αυτό που έραψε στο άλλο νήμα κάποιος ότι τον είχε και τον έδωσε γιατί δεν τον καλυψε ο αέρας, εκτός αν εννοούσε τον lite του 19)
Εδώ μιλάμε για 0.1-1,8 σε όλο το εύρος του
Διαρροή μηδέν, τροφοδοσία άψογη, ούτε διαρροή ατμού από τις εισαγωγής αέρα(γκουχου γκουχου)
Έχω και το pro pin που έχει μια οπή στο κέντρο αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη