Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

330 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, thanos1071, Doubt, tapantari, lemon78, maraki1308, lagoudakis, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 549557 φορές)

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
Tις επόμενες ημέρες θα είναι διαθέσιμος πάλι και στην ελληνική αγορά. Επομένως λίγη υπομονή ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • Φουγαροκαραβάνα
    • cpbaroqueTheBlog
Ωραιότατα! Ένα πμ 5-6 μέρες πριν το κάνουμε βούκινο στο φόρουμ (και πέσουν επάνω τα όρνια και δε μείνει ούτε κολυμπηθρόξυλο) πολύ θα το εκτιμούσα... :yes:

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Ηρακλειο
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
Καλα στειλε έναν στην ΜΝ και ασε τα τρελα σου :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος doctor_pan

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Βούλα
https://hotecig.com/search/keyword-%20Unfollow%20V2%20Styled Δεν το πιστεύω :eyesplash: Ο cp είναι? Πείτε μου την αλήθεια. (Image removed from quote.)

:-[ (πήρα κι εγώ έναν...)

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Φύλο: Γυναίκα
Καλά μην ντρέπεστε που αγοράσατε! :D

Αργώ να πάρω αποφάσεις. Όταν όμως τις πάρω ..... συνωμοτεί το σύμπαν... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Silisav

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Αν δεν κοιτας εκει που πας, πας εκει που κοιτας.
Ρε παιδια, τοσο καλος ειναι ο Unfollow? Δεν εχει τυχει να δοκιμασω ακομα... Πηρα τον Skyclone αλλα δεν με ενθουσιασε και εφυγε μετα απο 2 μερες για νεο ιδιοκτητη που τον εκθειασε..

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Φύλο: Γυναίκα
Ποιός ξέρει? :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος ThioVag

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθηνα
@ silisav, οπως λεει και ο tem παρα πανω, λιγη υπομονη ! Για μας που τον εχουμε, επειδη ρωτας, σου λεω οτι για κλωνος παζει πολυ καλα και απροβληματιστα. Θελει λιγο προσοχη στο στησιμο, αυτο μονο.

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Korydallos
  • ..έχει ο θεός...
Ποιός ξέρει? :dontknow:

....έλα μου ντε.... κάτι απορίες που έχεις κι εσύ ώρες - ώρες.... γιατί δεν ρωτάς τον ohms...? :)) :)) :))

@ silisav
...ένας ακόμα πολύ καλός τσιγαρίσιος ατμοποιητής.
κάποιος που είναι στην κατηγορία αυτή (τσιγαρίσιου) είναι καλό να τον έχει.
Το στήσιμό του θέλει ελάχιστη προσοχή, με 3-4 φορές το 'χεις δηλαδή.
Οτι θα τον χαρείς ...θα τον χαρείς...
υπάρχουν βέβαια....και θα βγαίνουν κάθε μήνα και νέα εργαλεία με ανάλογη και με καλύτερη απόδοση.
Το θέμα είναι να ξέρεις τι σου ταιριάζει ατμιστικά....
Αν σου ταιριάξει (ειδικά με κάποιο αγαπημένο σου υγρό) είναι μόνιμα στημένος :)

Αποσυνδεδεμένος Vagglan

• e-lights ατμιστής
  • *
Προσπαθησα να παρω 2 unfollow απο aliexpress για να συμπληρωσω μιση ντουζινα (ναι ξερω εχω προβλημα :)))  και ο τυπος μου απαντησε πως σταματησε η παραγωγη απο το εργοστασιο.
Περιμενω απαντηση απο αλλους 2 αλλα  δεν ειμαι αισιοδοξος.

Αποσυνδεδεμένος Silisav

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Αν δεν κοιτας εκει που πας, πας εκει που κοιτας.
@nikosallos επειδή εγώ δεν μ αρέσει να έχω πολλά στην κατοχή μου, θέλω έναν dripper και έναν τανκατο για έξω. Τώρα προς στιγμήν έχω μόνο έναν doggystyle Sjmy και αν ο unfollow είναι πιο καλός σε θέμα χτυπήματος πιο πολύ ίσως να το σκεφτόμουν να βαλω καμία αγγελία ζήτησης αλλιώς να μείνω με τον Doggy και να ψάξω για κανα dripper να κλεισω την προίκα μου μέχρι να βγει κάτι άλλο..

Αποσυνδεδεμένος valerou

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: skydra
unfollow τέλος :'( :'( :'( , παρήγγειλα τον zest v2 (κατσε λέω μην τελειώση και αυτός), και αν δω οτι έχω προβλήματα στο στήσημο, θα τον στέλνω στον cp να μου το στήνει μέχρι να βαρεθεί και να μου δώσει κάποιον απο τους 100 unfollow που μάζεψε.

Αποσυνδεδεμένος kostasmoke

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ιεραπετρα
  • η ζωη ειναι ενα αγγουρι......δικο σας!!!
Από ανφολοου ζεστ;;;θα κάνεις μαγουλακια...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
Tελικά μάλλον οριστικά τέλος. Και μια παραγγελία που είχα σε αναμονή (και για την οποία είχα ενημερωθεί ότι θα είναι συντομα διαθέσιμος) πέρασε πλέον σε status 'ακυρωμένη'.

Αποσυνδεδεμένος dinos_74

• 6-3=6
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέα Ιωνία
  • πεφτω γιατι μπορω να σηκωθω

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 399092 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2724 729170 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:22
από Tem
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 5832 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3139 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 382257 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 267511 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 735896 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 269267 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 695884 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 2238 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 23465 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos