Νομιζω οτι καποια πραγματα ΔΕΝ πρεπει να υπαρχουν σε κλωνους
Δεν το καταλαβαίνω αυτό , αν θες γίνε πιο αναλυτικός.
Ή είσαι κατά της κλοπής της πνευματικής ιδιοκτησίας ή είσαι υπέρ , ανεξαρτήτως αν αφορά Έλληνες , Γερμανούς , Αμερικάνους ή Φιλιππινέζους.
Γιατί να είμαι υπέρ του να κλωνοποιηθεί ο kayfun και κατά του να κλωνοποιηθεί ο Skyline?
Γιατί να κατεβάζω ταινίες , τραγούδια , σπασμένα windows , να αγοράζω γενόσημα φάρμακα, να χρησιμοποιώ τα πάντα που βασίζονται πάνω σε ιδέες κάποιων άλλων κλπ , αλλά ο skyline να μην κλωνοποιηθεί.
Άν ο skyline έχει τόσο τεράστιο κόστος παραγωγής που αντίστοιχης ποιότητας κλώνος δεν μπορεί να παραχτεί με 5 ευρώ , τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.
Αν όμως μπορεί να παραχτεί με 5 ευρώ τότε σόρρυ αλλά δεν δίνω 170 , δεν πα να παράχτηκε από τον ξάδελφό μου.
Ο Skyline δεν πατάει πάνω σε κλεμμένες ιδέες άλλων κατασκευαστών? Ξαναεφευρέθηκε κάτι εκ νέου?
Άλλο να λέω θα αγοράζω ελληνικές ντομάτες και όχι εισαγόμενες και άλλο να είμαι υπέρ των trade mark. Trade mark κλπ σημαίνει χρησιμοποίησα όλη την γνώση που μου προσφέρει η σημερινή εποχή , αλλά το λιθαράκι το δικό μου , θα το πληρώνετε χρυσό γιατί έτσι γουστάρω ή γιατί δεν βγαίνω αλλιώς. Και γω δεν βγαίνω όμως ρε φίλε , σόρρυ. Και δεν με σέβεσαι όταν τον πουλάς 170 ευρώ , δεν πα να λες ότι θες για το κόστος σου , δεν με πείθεις. Με την τιμή που έθεσες ,απευθύνεσαι κυρίως σε αγοραστικό κοινό ματσωμένο , δεν προσφέρεις τίποτα στην συντριπτική πλειοψηφία των ατμιστών , οπότε δεν είμαστε στην ίδια όχθη.