o κλωνοskyline κοκκαλα εχει?
μαλλον ε?
Και 'να βγει ο skyline, προσωπικά προβληματίζομαι πολύ. Συναίβει κάτι ακούσια (ή μήπως όχι χαρ χαρ χαρ)
που θα παίξει δραματικό ρόλο στην πορεία του κλώνου αν ποτέ βγει. Ο δημιουργός έχει βγάλει τουλάχιστον
2 updates από τότε που κυκλοφόρησε, 1 νομίζω ήταν με άλλες βίδες και o-rings και ένα που πρόσθεσε χώρο
για 1 ακόμη o-ring στο deck κάπου που -απ'όσο διάβαζα- υπήρχαν προβληματάκια. Ο κλώνος άραγε αν βγει
ποτέ, θα τα έχει αυτά τα updates; Κρατώ μικρό καλάθι... (μην ξεχνάμε πως Cloud V2 δεν έχουμε δει ακόμη και
Phenomenon V2 μόλις εμφανίστηκε, που ούτε lite είναι, ούτε έχει φτάσει σε κανέναν να γραφούν εντυπώσεις).
Δεν λέω πως χωρίς τα updates δεν ατμίζεται, αν τον προσέξουν ίδιος θα είναι με τον -πρόσφατο- original στο
άτμισμα... αλλά προσωπικά πχ από το να πάρω κλώνο βασισμένο στην αρχική έκδοση πχ που οι βίδες κόβαν το
σύρμα εύκολα κ.α. και όχι στην πρόσφατη, θα προτιμούσα να μην τον πάρω καν (ώστε να μην ξέρω τι χάνω...).
Τέλος, κρατώ μικρό καλάθι και για τα decks γιατί όπως είδαμε και πρόσφατα από άλλους γνωστούς κλώνους,
δεν βγήκαν και όλα τα deck σε κλωνο-έκδοση...
Τέλος - και κάπως off-topic - με το skyline έχω σταματήσει να ασχολούμαι εδώ και καιρό (πχ δεν γνωρίζω αν βγήκε
και άλλο update πέρα από κουστουμάκι ultem που ήταν στα σκαριά ή κάτι τέτοιο). Όταν διάβασα από κάποιους πως
τρέχουν σκουρόχρωμα υγρά από το εσωτερικό της καμπάνας που έχουν παγιδευτεί εκεί για κάποιο διάστημα, ε εκεί
έφαγα μια x ξενέρα ικανή να με κρατήσει μακριά του. Δεν είναι κάτι σοβαρό (μάλλον) ούτε κάτι άλυτο (ok, τον πλένεις
συχνά, so what), απλά εμένα δεν μου έκατσε καλά (αν βγει τελικά κλώνος και είναι "καλός" ίσως να αλλάξω γνώμη...).