Δεν έχω της 3fv αλλά έχω αυτόν
https://www.fasttech.com/products/4975101Έχει μεγάλο πρόβλημα με τα σπειρώματα στους πόλους που πιάνει το σύρμα. Οι δύο από τις 4 αλενόβιδες δεν μπορούν να βιδώσουν σωστά γιατί το σπείρωμα των posts είναι φαγωμένο / κακοφτιαγμένο / ή δεν ξέρω τι άλλο είναι. Το αποτέλεσμα είναι η βίδα να πέφτει μέσα στο κενό του post. Βάζοντας το σύρμα στέκεται αλλά θέλει πολλή προσπάθεια για να καταφέρεις το σφίξεις σωστά. Και αυτό δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα γιατί όταν καταφέρω να το σφίξω, μπορεί να μην πατάει καλά και οι αντιστάσεις να μην ανάβουν ταυτόχρονα ή με την ίδια ένταση.
Επίσης το oring που έχει μέσα στην καμπάνα (που είανι και το μόνο oring που έχει ο ατμοποιητής) κόβεται εύκολα.
Αυτά γίνονται στον δικό μου κλώνο. Δεν ξέρω αν είναι έτσι σε όλους ή αν έπεσα εγώ σε "σκάρτο".
Για το πρόβλημα με το σπείρωμα στα posts πάντως το έχουν γράψει νομίζω κι άλλοι στα reviews της FT.
Τώρα σαν ατμοποιητής γενικά, έχει σφιχτή σχετικά τζούρα με το κανονικό top cap, αλλά γίνεται σαφώς πιο αεράτος με το cloud cap που περιέχεται στο πακέτο. Από απόδοση δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο. Καλός μεν, αλλά όχι κάτι που εντυπωσιάζει.
Όλα αυτά για την απόδοση τα γράφω μην έχοντας δοκιμάσει τον αυθεντικό. Σίγουρα ο αυθεντικός δεν θα έχει τέτοιες ατέλειες στα σπειρώματα. Τώρα για την γενικότερη απόδοση δεν μπορώ φυσικά να ξέρω αν είναι κοντά ή πόσο κοντά είναι στον original.