Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 549146 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ggiassas

• MotoForYou
  • e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Νίκαια
  • Φύλο: Άντρας
Θα πρότεινα Bellus λόγω ORIGINAL. Θα παιδευτείς λίγο να τον μάθεις αλλά μετά....  :cigar:

Αποσυνδεδεμένος gstamatos

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
  • Όλα είναι ατμός...!
Εγώ δεν δυσκολεύτηκα καθόλου,  μου φαίνεται αστείος με μονη αντίσταση, και φυσικά τέλεια γεύση! 

Αποσυνδεδεμένος ggiassas

• MotoForYou
  • e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Νίκαια
Εγώ παιδεύτηκα με ψιλοδιαρροές από τον αέρα στην αρχή... μπορεί να έκανα και κάτι λάθος. Σιγά σιγά όμως τον έμαθα.

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αιτωλία
  • Reboot: 8/9/15
Φίλε XRHSss έχε υπόψη πως ο bellus είναι κατασκευασμένος να δουλεύει με διπλό coil. Έχει μία τάπα που κόβει τον αέρα από τη δεύτερη εισαγωγή αλλά όπως καταλαβαίνεις ποτέ μα ποτέ δε θα σου δώσει αυτό που θα σου δώσει ένας ατμοποιητής που είναι κατασκευασμένος να δουλεύει με μονή αντίσταση. Πόσω μάλλον όταν αυτός είναι ο cloudone...

Αποσυνδεδεμένος ciumel

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: patra
kayfun lite plus,εχει κανεις  να προτεινει ποιον να παρω;

τον βρισκω και δυσκολα και εχω μπερδευτει,απειρος γαρ...
εδω αυτος,τον εχει κανεις;

http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&product_id=551
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 26, 2016, 22:39 από ciumel »

Αποσυνδεδεμένος krasopateras (Αντωνης)

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: αθηνα

Αποσυνδεδεμένος ciumel

• e-medium ατμιστής
  • **
για κανα καλο κλωνο ψαχνομαι...δυσκολα τα οικονομικα.
αν δεν υπαρχει ομως κατι αξιολογο να παρω τον γνησιο.
σ αυτο το λινκ παντως ειναι εξαντλημενος...

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
Τον έχεις δοκιμάσει και σου άρεσε ή στον πρότειναν; Δεν σκέφτεσαι τον v5 που είναι ο πιο καινούργιος και πιο βελτιωμένος απτον Lite; Αγορά μόνο από Ελλάδα ή και εξωτερικό που θα σου βγει φτηνότερα; 

Αποσυνδεδεμένος lakis3

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Thessaloniki
  • The Only One ALIVE !!!
Ψάχνω  να βρω Kayfun 3.1 σε SS γνήσιο ή κλώνο αλλά τζίφος. Έχει κανείς υπόψη του που μπορώ να τον βρω; Τον κλώνο που έχω δεν είναι SS και έχει φύγει το χρώμα και έχει τα μαύρα του τα χάλια. Τον χρησιμοποιώ για νέες γεύσεις σαν δοκιμαστικό λόγω καλής απόδοσης γεύσεων.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Για γνήσιο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον βρεις. Για κλώνο, αν θυμάμαι καλά είχε η vapesin κάτι καλά κομμάτια. Ρίξε μια ματιά εκεί.

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λάρισα
Ο 3,1 δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά σε SS, είτε σε κλώνο πολύ περισσότερο δε σε αυθεντικό.

Αποσυνδεδεμένος lakis3

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Thessaloniki
  • The Only One ALIVE !!!
Το μόνο που έχω βρει είναι από FT https://www.fasttech.com/products/1559100 
Για την τιμή του και μόνο λέω να τον δοκιμάσω να δω τι θα μου βγάλει.
Σαν γνώστης των υλικών και δη του ανοξείδωτου λόγω δουλειάς θα περάσει από έλεγχο για να διαπιστωθεί η κατηγορία του (304,316,316L,317).
Όπως και να έχει όμως αν μου δώσει την ίδια γεύση με αυτόν που έχω ήδη πιστεύω θα γίνει και άμεσα η αγορά ενός 2ου για ανταλλακτικά ;)

Αποσυνδεδεμένος krasopateras (Αντωνης)

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: αθηνα
επειδη ειναι παλιο μοντελο γενικα οχι μονο ο συγκεκριμενος για 304 το κοβω

Αποσυνδεδεμένος ciumel

• e-medium ατμιστής
  • **
Τον έχεις δοκιμάσει και σου άρεσε ή στον πρότειναν; Δεν σκέφτεσαι τον v5 που είναι ο πιο καινούργιος και πιο βελτιωμένος απτον Lite; Αγορά μόνο από Ελλάδα ή και εξωτερικό που θα σου βγει φτηνότερα;

φυσικα και σκεφτηκα τον V5,αλλα επειδη διαβασα ολο το νημα του και τον εκρινα ως τον πιο αερατο απο τους kayfun  και δεν τον εχω δοκιμασει επισης,ωστε να εχω αποψη προσωπικη τον απερριψα.
βεβαια ουτε τον lite plus εχω δοκιμασει,αλλα απ οτι εχω διαβασει στο μυαλο μου εχει περασει σαν ατμοποιητης θρυλος,γι αυτο τον θελω. :)
ο μονος που εχω δοκιμασει απο kayfun,ειναι ο V4 κλωνος και μου αρεσε παρα πολυ(ισως να ηθελα λιγο πιο σφιχτη τζουρα),και καπως ετσι το σκεφτομαι και καταληγω στον  kayfun lite plus.
μπορει να αποδειχθει και λαθος η επιλογη μου βεβαια αλλα αν δεν δοκιμασω δεν θα μαθω ποτε. :-\
αγορα απ οπου τον βρω σε καλη σχεση τιμης-ποιοτητας :bye:

Αποσυνδεδεμένος hlias bax

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: keratsini
  • Hurricane Junior Style RTA μηπως τον εχει δοκιμασει καποιος φιλος ,να μας πει την γνωμη του.ευχαριστω

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 398969 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2724 728970 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:22
από Tem
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 5815 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3134 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 382128 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 267388 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 735651 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 269041 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 695643 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 2229 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 23454 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos