@morpheas84
Φίλε χίλια ευχαριστώ για την ανάλυση, τις προτάσεις και τη βοήθεια, άπειρα respect

Κάποιες διευκρινίσεις αν έχεις χρόνο...
Τι τόσο μπελαλίδικο έχει στο στήσιμο ο Chorus?
Τον Millennium τον είχα πολύ καιρό στα υπ όψιν,
αλλά δεν πρόλαβα της Ulton και άκουγα ότι οι άλλοι κλώνοι έχουν θεματάκια με διαρροές και στήσιμο. Δεν ισχύει?
Τον GT ONE δεν τον έψαξα ιδιαίτερα γιατί νόμιζα ότι είναι παρόμοια υλοποίηση με τον GTR της Ulton, που δεν ξέρω, δε κάλυψε ιδιαίτερα... Έχεις άποψη στη σύγκριση μεταξύ των δύο?
Sputnik και Skyline σε σύγκριση με FEV, bishop και dvarw που παίζω κυρίως (με 1 blind + 0.8-1.00 mm τους 2 πρώτους)? Έχεις άποψη?
Για να καταλάβεις σκέφτομαι να σπρώξω και διάφορους που έχω γεμίσει και δε με πολυικανοποιούν (Glaz mini, Auguse era, κλωνοι SQU arise, taifun GTR)
O Arise τρομερό χτύπημα αλλά κάτι με χαλάει στη γεύση, ίσως λόγω του peek chamber reducer, λόγω των υλικών του κλώνου, δεν ξέρω...
Εκτός αν θα μου προτείνες/ατε, να αφήσω δοκιμές κ καταναλωτισμούς, να μην την πολυψάχνω και να πάω σε κάποιον GUS (προσιτό μεταχειρισμενο) που πολλοί λένε ότι είναι εγγύηση.
Βέβαια, δεν ξέρω ποιους απ'ολους τους GUS να έχω υπ όψιν μου αν προκύψει καμιά αγγελία, γιατί γίνεται χαμός με τα μοντέλα... Zest, Menelaus, κάποιον αλλον?
Σ'ευχαριστω και πάλι για το χρόνο σου!