Επί ευκαιρίας εαν έχει αποκτήσει κάποιος τον Sputnik και τον 415 Ultima να μας πεί κάποια γνώμη.
Φίλε @neoklis79 έχω τον sputnik της ulton εδώ και κάνα μήνα και σε τελευταία παραγγελία μου ήρθε την τελευταία εβδομάδα ο 415 ultima και ο by-ka v9. Θα προσπαθήσω να τους κάνω μια παρουσίαση μέσα στην εβδομάδα.
Εν ολίγης, αν τους έβαζα στη σειρά, θα έλεγα ότι ο sputnik είναι ο καλύτερος με διάφορα από άποψη γεύσης και ευκολίας. Πραγματικά βεντούζα αθορυβη τζούρα και με επιλογή σφικτή έως ελαφρώς αερατη mtl.
Ο by-ka v9 nano (sxk) είναι και αυτός γευσατος, και κοντραρετε με τον sputnik. Είναι και αυτός αθορυβος και στήνεται/καθαρίζεται πανευκολα. Στα συν του η ευκολία αλλαγής πιν αέρα. Νομίζω ότι η επιλογή κλώνου από την yftk θα ήταν καλύτερη βάση εμπειρίας αλλά βγήκε πρόσφατα.
Ο 415 ultima, με έχει ταλαιπωρήσει λίγο το τρισαθλιο καπάκι που κουμπώνεις για αναπλήρωση υγρών, γιατί δεν κουμπώνει σωστα. Του αγόρασα το μεταλλικό κομμάτι που μπαίνει στη θέση του ultem έτσι για την ομορφιά. Δεν τον έχω δουλέψει πολύ γιατί όταν μου έφτασε είχε βουλώσει ένα μέταλλο στην εισαγωγή αέρα (βλέπε συνημμένη εικόνα), που με αλχημείες κατάφερα και το έβγαλα, άρα δεν είχα και το καλύτερο out of the box experience.
Φίλε @testament επειδή είμαι και εγώ κολλημένος evivaκιας εδώ και καιρό, αν θέλεις κάτι παρόμοιο ο by-ka v9 είναι μια καλή επιλογή. Αν θέλεις να βγάζεις λίγο διαφορετικά τα προφίλ των υγρών που ατμιζεις ο flash 4.5s είτε της ulton είτε της yftk είναι αχαστη επιλογή. Επίσης αν και δεν είναι το σωστό το νήμα να το γράψω, ο bishop mtl είναι από τους πιο γευσατους ατμοποιητες που έχω στη συλλογή μου.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk