vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

367 επισκέπτες, 4 χρήστες
Buliwyf, zamploutos, camber, lagoudakis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• Κώστας
  • 858
  • Φύλο: Άντρας
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!

Σ'ευχαριστω πολυ για την προταση..

Η αληθεια ειναι πως ηθελα να κοιταξω κατι της ταξεως των 10-15 δολλαριων που εχει παρα πολλους στο fasttech και καποιοι εχουν συζητηθει και εδω οπως ο orchid απλα δεν ξερω τις ιδιαιτεροτητες του καθενος οπως ας πουμε λεγεται για τον orchid πως εχει δυσκολο γεμισμα υγρου η οτι η προηγουμενη εκδοση ειχε διαρροες και τετοια..

Αποσυνδεδεμένος TakisCavo

• *
  • 70
Έχω τον orchid v4  πολύ καλός. Δεν έχει διαρροή, τον γεμίζω από πάνω οπότε δεν ξέρω αν γεμίζει δύσκολα από το βιδάκι. Μόλις μου ήρθε, τον άφησα 3 μέρες μέσα σε νερό και δεν είδα ίχνος σκουριάς πουθενά. Γενικά είναι ωραίος. ΑΛΛΑ!!! Εμένα με κουράζει πολύ στο άτμισμα. Είναι υπερβολικά αεράτος. Οπότε για εμένα δεν είναι για όλη μέρα.

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1073
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
Kayfun lite five 12,47 8)
Kayfun v4       18,60   8)
TayfunGT-T     15,29 ΑΠΙΘΑΝΟΣ και με γυαλι και ρυθμιση αερα.  8)
Από Φαστεκ. ;)
Πετρος  :thumpup:

@TakisCavo : Ωραιος ο orchid.. Να σε ρωτησω επειδη ειμαι και νουμπας, αυτος μπορει να στηθει με single coil η πρεπει αναγκαστικα dual?

@TSARLY : Αντι για τον v4 o v3 ειναι πολυ κατω? γιατι μ αρεσει πολυ σχεδιαστικα σε σχεση με τον v4 .. Πως τον βλεπεις ας πουμε αυτον ? https://www.fasttech.com/products/0/10006473/1807102-kayfun-lite-styled-rebuildable-tank-atomizer-4-5ml

Ειναι οντως οπως λενε πολυ σφιχτη η τζουρα του ?

Αποσυνδεδεμένος TSARLY

• 1073
  • Τα λιγα χρηματα θελουν κοπο,τα πολλα τροπο!
V4
Άλλο επιπεδο!!!!
Πετρος  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος TakisCavo

• *
  • 70
Και εγώ νέος είμαι στους επισκευάσιμους. Δεν έχω δοκιμάσει να τον στήσω με μονή, πάντως κάποιοι λένε ότι το έχουν κάνει. Αν θες μονή καλύτερα πήγαινε για καιφουν που έχει και πιο σφικτή τζούρα. Εγώ τον καιφουν τον περιμένω να έρθει από φαστ. Τον ορχιντ πιο πολύ για δοκιμή τον πήρα να δω αν θα με βόλευε

Αποσυνδεδεμένος tsioumiou

• Ψυχοδραμα 07
  • **
  • 295
  • Γεια σου ρομποτακι , θα μου πεις τον κωδικο σου ?
@TakisCavo : Ωραιος ο orchid.. Να σε ρωτησω επειδη ειμαι και νουμπας, αυτος μπορει να στηθει με single coil η πρεπει αναγκαστικα dual?

@TSARLY : Αντι για τον v4 o v3 ειναι πολυ κατω? γιατι μ αρεσει πολυ σχεδιαστικα σε σχεση με τον v4 .. Πως τον βλεπεις ας πουμε αυτον ? https://www.fasttech.com/products/0/10006473/1807102-kayfun-lite-styled-rebuildable-tank-atomizer-4-5ml

Ειναι οντως οπως λενε πολυ σφιχτη η τζουρα του ?
οπως ειπε και ο takiscavo για να στησεις μονη αντισταση στην οrchid θελει πατεντες , τζαμπα κοπος δηλαδη . Επισης εχει πολυ airflow με αποτελεσμα να σε αφηνει μονο για πνευμονικες.

Πιστευω δεν αξιζει τον κοπο να παρεις orchid και να τον πατενταρεις μεχρι να τον φερεις καπου που να σου αρεσει , τσιμπα ενα kayfun και εγινες ;)

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 791
Ο orchid  δεν κανει για αποκλειστικος ατμο (πολυ καταναλωση, πολυ ντουμανι, πολυ χτυπημα,μικρη αυτονομια, μερικες φορες μπελαλιδικος στο στησιμο η' ιδιοτροπος), αλλα σαν συμπληρωμα καποιου αλλου που εχουμε σαν βασικο, για τις ωρες της ημερας που θελουμε κατι για γουστα, σαν κερασακι στη τουρτα.
Ειναι φτιγμενος να δουλευει με δυο αντιστασεις, δεν αξιζει το κοπο για στησιμο αλλοιως!

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3455
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
υπαρχει και αυτος ο orchid v6 : http://www.fasttech.com/products/0/10009514/2030700-orchid-v6-style-rta-rebuildable-tank-atomizer
κατα τα λεγομενα του δειχνει να λυνει το προβλημα του αερα αφου εχει ρυθμιση και φαινεται αξιολογος και σε καλη τιμη

Ναι εννοειται, ειναι ο πρωτος μου επισκευασιμος δεν κανω πατεντες, για να μαθω τον παιρνω..

Ηθελα να κανω μια ερωτηση για τον kayfun , ισχυει αυτο που λενε πως εχει πολυ σφιχτη τζουρα και με τερμα ανοιχτο το airflow?
Επειδη δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η αερατη και ποια η σφιχτη, θα σας πω οτι στον πατερα μου εχω παρει τον nautilus mini και στο τερμα ανοιχτο μου φαινεται φυσιολογικο..

V4 φθηνοτερος δεν υπαρχει ετσι ? η καποιος αλλος παρομοιος ?

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• kayfun for fun
  • 2466
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
εγω με το Κ4 παιρνω αερατη τζουρα (μια χαρα ) και να σκεφτεις πολλοι ειναι αυτοι που παραπονιουνται οτι ειναι πολυ αερατη ....  και σαν κλωνος εχει καλες τιμες

Κ4 εννοεις τον V4 kayfun που λενε τα παιδια?

Οι βελτιωσεις του V4 σε σχεση με τον v3.1 ποιες ειναι?

Γενικα ο kayfun V4 θεωρειται ο καλυτερος κλωνος? Η εστω ο καλυτερος single coil κλωνος αυτη τη στιγμη?

Αν ειχε βγει ο lemo σε κλωνο θα πηγαινα γι αυτον γιατι μ αρεσει παρα πολυ και εχω ακουσει τα καλυτερα ακομα και σε συγκριση με τον kayfun V4, αλλα δυστυχως δεν εχουν βγαλει ακομα..

Αποσυνδεδεμένος zaher

• *
  • 46
Μπορείς να δεις και τον Aqua v2 με εξαιρετικες κριτικες...προσωπική άποψη δεν έχω αλλά τον περιμένω ηδη απο ft

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• kayfun for fun
  • 2466
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
Κ4 εννοεις τον V4 kayfun που λενε τα παιδια?

Οι βελτιωσεις του V4 σε σχεση με τον v3.1 ποιες ειναι?

Γενικα ο kayfun V4 θεωρειται ο καλυτερος κλωνος? Η εστω ο καλυτερος single coil κλωνος αυτη τη στιγμη?

Αν ειχε βγει ο lemo σε κλωνο θα πηγαινα γι αυτον γιατι μ αρεσει παρα πολυ και εχω ακουσει τα καλυτερα ακομα και σε συγκριση με τον kayfun V4, αλλα δυστυχως δεν εχουν βγαλει ακομα..

Για μενα ο Kayfun V4   αν εχεις τυχει σε καλο κλωνο βγαζει πολυ καλυ γευση ενα κλικ πανω απο τον kayfun lite plus  και πιο αερατη τζουρα ...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 99 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 247 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20273 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1071 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878022 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362428 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467140 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909779 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519907 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1618 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375797 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701960 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ