vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Μπαταρίες τύπου eGo: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • Φύλο: Άντρας
  • 11/01/2013 18:30
Απ: Μπαταρίες τύπου eGo: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες
« Απάντηση #90 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 18:20 »
                   Μπαταρίες VW

Ενώσω εμείς ασχολούμασταν με τον ατμοποιητή για διπλό quad U-mesh,
κάνοντας διαλλείματα με το 2,5KW mod από απεμπλουτισμένο ουράνιο,
μια σιωπηλή, υπόγεια αν θες, επανάσταση συντελούνταν στις ego μπαταρίες.

Στις αρχές ετούτου του έτους, η healthCabin μας ενημέρωσε για την διάθεση της Smoktech eMax.
Μέχρι και ένα μήνα μετά, κανείς άλλος δεν την είχε, ούτε το site της Smoktech.
Θεωρώντας ότι κάτι δεν "έκατσε" στην συγκεκριμένη μπαταρία, δεν ξανασχολήθηκα.
Έρχεται όμως ο Nemesis_rds, να μου θυμίσει τις VW μπαταρίες, υπό μορφή Vision Vapros Nunchaku.
Αμέσως φόρεσα προφυλακτικά στα δάκτυλα και ξεχύθηκα στο ιντερνέτ.
Vision, Joyetech, Smoktech, Kangertech, Innokin, χαμός Λέλα μου.
Χωρίς να υπολογίσω μαϊμούδες, μπαμπουίνους και λοιπά πρωτεύοντα.
Το μίνιμαλ των διαστάσεων (εκτός του μήκους), του βάρους και του φορτιστή τους,
αλλά κυρίως η ευκολία χειρισμού και η δύναμή τους,
τις κάνουν ιδανική εναλλακτική για μεγάλη μερίδα ατμιστών, σε σχέση με τα mods.
Ένας πίνακας με όσες βρήκα. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αναφέρονται με αλφαβητική σειρά.

Αξιολόγηση
Η καλύτερη δυνατή, χωρίς να έχω πιάσει στα χέρια μου καμία.
Volt  Δυνατότητα VV έχουν τα μοντέλα της Smok, η eCom και η iTaste, με σχεδόν ίδιο εύρος τάσης εξόδου.
Watt  Δυνατότερη η Nunchaku, αδυνατότερες οι της Joyeteck.
Χωρητικότητα  Nunchaku και AroWinder υπόσχονται την μεγαλύτερη αυτονομία, αλλά με μία μόνο επιλογή.
iTaste με την μικρότερη αυτονομία και επίσης χωρίς άλλη επιλογή.
Φορτιστής  Μεγάλο το μειονέκτημα των Smok ως προς την συμβατότητα με τα λοιπά γκατζετάκια μας,
αλλά και ως προς την μη δυνατότητα διαμπερούς περάσματος, έναντι των υπολοίπων.
Οθόνη  Μόνο η IPOW και η iTaste.
Ρύθμιση  Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα έναντι των mods.
Φυσικά και είναι προσωπική μου άποψη. Αν το έγραφες εσύ, δεν θα ήταν.
Η ρύθμιση με 2 κουμπιά της iTaste το μεγαλύτερο μειονέκτημά της.
Σε απόσταση αναπνοής η IPOW, με το ρυθμιστικό της να είναι στην ουσία 2 διακόπτες.
Ένδειξη εκφόρτισης μπαταρίας  Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα των μπαταριών.
Ο συνδυασμός με την μη δυνατότητα αλλαγής μπαταρίας, άστα να πάνε.
Διπλασιάζει έως και τριπλασιάζει το μέγεθος και το κόστος.
IPOW με ένδειξη στην οθόνη.     Nunchaku με 5 leds σε βήματα ανά 20%.
Joyeteck με 1 led πολύ-λίγο φωτεινό, αργό-γρήγορο αναβόσβησμα, σύνολο 4 βήματα.
iTaste με τρίχρωμο led, 3 βήματα.     Smok με εμφανή σημάδια στις μασχάλες, 1 led, ένδειξη για κάτω από 30%.
Διαστάσεις  Μόνο φωτογραφίες δίπλα σε χάρακα ή με παχουλόμετρο εμπιστεύομαι.
Μην παίρνετε τοις μετρητοίς τις διαστάσεις του πίνακα.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό. Επενδύστε το με γκιβ ε μπιτ οφ χμμμ του μι από την Έφη.

Και τέλος αλλά όχι τελευταίες, οι eGo-V V3, με παρουσίαση παρακατούλια από την petra.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2014, 19:24 από microchip »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #91 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 18:45 »
Μικρέ Τσιπ, θα σε μαλώσω!!!
Ξέχασες τις πρωτοπόρες και σχεδόν αρχαιότερες ego-v σε διαστάσεις φλάουτου!!!
Πρωτοβγήκαν αμέσως μετά τις ego twist στα 650 mah και ακολούθησαν οι εκδόσεις V2 στα 1200 mah και V3 στα 1300mah, όλες με μπαταρία λιθίου Li-Po
Το γνωστότερο εργοστάσιο κατασκευής τους είναι η SLB, αλλά κατασκευάζονται και από δεκάδες άλλα εργοστάσια.
Φορτίζουν με usb (άλλες εκδόσεις με micro, άλλες με ένα δικό τους) και διαθέτουν οθόνη με ένδειξη βολτ, στάθμης μπαταρίας και σε ορισμένες βερσιόν και μετρητή puffs. Είναι passthrough και το βολτάζ ρυθμίζει με κουμπάκια + και – και την οθόνη.
EgoV V2  650mah  3.0-6.0 volt (ανά 0.1)  Διαστάσεις 114 Χ 14
EgoV V2  1200mah  3.0-6.0 volt (ανά 0.1)  max.output 2.5 A  Διαστάσεις 129 Χ 17
EgoV V3  1300mah  3.0-6.0 volt (ανά 0.1)  ή 3.0-15.0 W (ανά 0.5) max.output 2.5 A  Διαστάσεις 129 Χ 17

Εδώ  οι φωτό, η SLB βγάζει μόνο σε ασημί, ασημί ματ και μαύρο

ΕΝΤΙΤ: Τελικά μάλωσε ο Μικρός Τσιπ εμένα. VW είπαμε... όχι VV
VW λοιπον είναι μόνο το νέο μοντέλο, η V3.
Τα προγενέστερα και μικρότερα μοντέλα ας μείνουν για .... ιστορικούς λόγους  :) ;)

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2014, 19:20 από petra »

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #92 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 19:01 »
Μου είπαν από Nobacco  ότι το λαμπάκι πρέπει να παραμένει συνεχώς αναμένο και να τους στείλω την μπαταρία με ACS με δικά τους έξοδα να την ελέγξουν. Από σερβις είναι άψογοι.
Ναι απο σερβις μια χαρα :thumpup: . Οποτε να ξερω και εγω αν μου συμβει κατι παρομοιο να πραξω τα δεοντα  :tongue_smilie: .

Αποσυνδεδεμένος andreas_e

• **
  • 186
    • nargiles
« Απάντηση #93 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 12:42 »
Καλησπέρα παιδιά!

Έχω μια απλή μπαταρία ego 1600mah (αγορασμένη από ελληνικό κατάστημα), αλλά λόγο πολλών πτώσεων αρχίζει και μου κάνει κάτι περίεργα, δηλαδή δεν πιάνει πάντα το κουμπί κτλ και είμαι στη φάση να αγοράσω μια.

Κοιτάω λοιπόν στη fasttech και βλέπω καλές τιμές, δεν με ενδιαφέρει το usb charge ή το vw. Θα ήθελα εκεί 1300-1600 mah αν και είδα και κάποιες 2200...

Θα θελα λοιπόν να ρωτήσω αν γνωρίζεται από τις παρακάτω ποιες είναι καλές και ποιες να αποφύγω; Ακόμα μερικές λένε 3,7 ή 3,9. Αυτές που δεν λένε τίποτα είναι λίγο υποδεέστερες να υποθέσω δλδ δεν δίνουν σταθερά και απλά μειώνονται όσο ξεφορτίζονται;
(την λίστα την βάζω σε τελείως τυχαία σειρά)
EVOD 1300mAh Rechargeable Battery
eGo 1600mAh Rechargeable Battery
Vision Style 3.7V 1300mAh Battery
GS eGo II 2200mAh Rechargeable E-Cigarette Battery
eGo-R 2200mAh Rechargeable E-Cigarette Battery
eGo 2200mAh Rechargeable E-Cigarette Battery
eGo-T 3200mAh Rechargeable Variable Voltage Battery (αυτη ειναι vw, την βαζω λογο τιμης)

οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη  :)

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2014, 12:48 από andreas_e »

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • 11/01/2013 18:30
« Απάντηση #94 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 15:39 »
Επειδή έρχονται γιορτές και από το εξωτερικό θα σου έρθουν σε κάνα 2μηνο
και επειδή θα παρασυρθείς και όλο και κάτι ακόμη θα αγοράσεις
και επειδή κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει ως προς την ποιότητα
και επειδή ως σχετικά νέος στον ατμό δεν πρέπει να απογοητεύεσαι,
Δεν μπαίνεις σε ένα κατάστημα να τις δεις, να τις πιάσεις, να πιάσεις κουβεντούλα, να νιώσεις ποιο σίγουρος για την αγορά σου;
Έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να κάνεις αγορές απ' έξω, όταν θα νιώθεις περισσότερο σίγουρος
και κυρίως όταν μια (ενδεχόμενη) αποτυχία σε αγορά, δεν θα σου "στοιχίσει" πολύ.

Αποσυνδεδεμένος andreas_e

• **
  • 186
    • nargiles
« Απάντηση #95 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 16:27 »
καλησπερα microchip, ατμίζω κανα χρόνο τώρα, ξέρω τις απαιτήσεις μου, δεν με απασχολεί η εμφάνιση ή η άνεση και ξέρω πως αν κάποια από αυτές τις μπαταρίες είναι ποιοτικά σωστή (και δεν χαλάσει στις 10 φορτίσεις λέγοντας) τότε δεν θα έχω πρόβλημα.

έχω δοκιμάσει πολλές απλές ego μπαταρίες από φίλους κτλ ξέρω τι παίζει, αλλά δεν γνωρίζω ποιες από αυτές έχουν σχολιαστεί εδώ στο φορουμ ως δοκιμασμένες και σωστές (εκτός από 1-2 που έχω υπόψιν).

επιπλέον ο χρόνος δεν με απασχολεί, έχω στην άκρη και άλλη μια μπαταρία λίγο μικρότερη, δηλαδή την δουλειά μου μπορω να την κανω και να μην ξεμείνω.

Όσο αφορά την λογική μου στο άτμισμα, καλύπτομαι με απλά πράγματα, δλδ ένα protank mini 2, (και λογο κοστους δεν θα προβω σε κατι αλλο), και κάνω diy υγρά...ξεκίνησα στα 12 νικοτίνη και σιγά σιγά το χω πλέον ρίξει στα 6. Παραγγέλνω τακτικά αντιστάσεις και είμαι καλυμένος.

Δεδομένων των παραπάνω δεν θα δώσω 20ευρω για μια 1600αρα αλλα 5ευρω και θα ειμαι οκ

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
« Απάντηση #96 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 16:54 »
Εχω και χρησιμοποιώ τις περiσσοτερες απο αυτές και ειναι ολες οκ.
Συγκεκριμενα τις eGo R 2200 3.9 v τις χρησιμοποιω απο 4μηνου χωρις ακόμη να δω πτωση αυτονομίας τους.
Κατέληξα σε αυτές:
http://www.chinabuye.com/2014-hot-sell-2200mah-battery-for-ego-series-electronic-cigarette-9-optional-colors

Exoυν δύναμη , σταθερό ρεύμα και την ιδια πολύ καλή αυτονομία

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
« Απάντηση #97 στις: Νοεμβρίου 26, 2014, 17:48 »
Και αυτη η eGo , αν και λιγο ακριβή, ειναι καλη μπαταρια.
http://www.fasttech.com/products/0/10006841/1882403-ego-t-3200mah-rechargeable-e-cigarette-battery

Αποσυνδεδεμένος verdeangelo

• *
  • 81
« Απάντηση #99 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 01:39 »
Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα.
Ψάχνω για κάποια μπαταρία η οποία έχω την εντύπωση ότι έχει καταργηθεί ή τείνει να καταργηθεί.
Το θέμα έιναι ότι έχω αρκετούς ατμοποιητές αυτού του τύπου
Εικόνα: http://www.china-e-juice-liquid.com/images/VGO%20Cartomizer-1sy.jpg
και είναι αμαρτία να πάνε χαμένοι.
Απ`ότι είδα τις τελευταίες μπαταρίες τις είχα παραγγείλει από το healhtcabin πριν από 1.5 χρόνο και ήταν οι εξής:
1300mAh Auto VGO Battery for 808
Εικόνα: http://www.china-e-juice-liquid.com/images/ECH0-1300MM-1sy.jpg
αλλά μάλλον,δεν τις έχουν πλέον στον κατάλογο τους.
Απλά αν είναι εύκολο (εσείς που είστε γατόνια),θα ήθελα να παραπέμψετε σε κάποιο eshop ώστε να παραγγείλω 4-5 μπαταρίες αυτού του τύπου (στην καλύτερη δυνατή τιμή μαζί με τα ταχυδρομικά) ή όποιες άλλες μπαταρίες νομίζετε ότι είναι τόσο δυνατές και καλές ώστε να ταιριάξουν με τους ατμοποιητές που έχω ήδη στην κατοχή μου.
Κάθε βοήθεια ευσπρόδεκτη .... ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #100 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 04:21 »
Οι μπαταριες σου δεν ειναι καν ego και απορω που τις θυμηθηκες. Υπαρχουν ακομη;
 901/808 σπειρωμα εχουν ενω οι ego εχουν 510

Οι συγκεκριμενοι ατμοποιητες δεχονται ανταπτορα 808/ego η 808/510 και παιζουν σε ολες τις ego μπαταριες.....η τα μοντς

Αποσυνδεδεμένος Pouf

• 605
« Απάντηση #101 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 05:55 »
Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα.
Ψάχνω για κάποια μπαταρία η οποία έχω την εντύπωση ότι έχει καταργηθεί ή τείνει να καταργηθεί.
Το θέμα έιναι ότι έχω αρκετούς ατμοποιητές αυτού του τύπου
Εικόνα: http://www.china-e-juice-liquid.com/images/VGO%20Cartomizer-1sy.jpg
και είναι αμαρτία να πάνε χαμένοι.
Απ`ότι είδα τις τελευταίες μπαταρίες τις είχα παραγγείλει από το healhtcabin πριν από 1.5 χρόνο και ήταν οι εξής:
1300mAh Auto VGO Battery for 808
Εικόνα: http://www.china-e-juice-liquid.com/images/ECH0-1300MM-1sy.jpg
αλλά μάλλον,δεν τις έχουν πλέον στον κατάλογο τους.
Απλά αν είναι εύκολο (εσείς που είστε γατόνια),θα ήθελα να παραπέμψετε σε κάποιο eshop ώστε να παραγγείλω 4-5 μπαταρίες αυτού του τύπου (στην καλύτερη δυνατή τιμή μαζί με τα ταχυδρομικά) ή όποιες άλλες μπαταρίες νομίζετε ότι είναι τόσο δυνατές και καλές ώστε να ταιριάξουν με τους ατμοποιητές που έχω ήδη στην κατοχή μου.
Κάθε βοήθεια ευσπρόδεκτη .... ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μπορείς να βρεις πολυβολτικές μπαταρίες με σπείρωμα 808-eGo, εδώ. Καλού κακού πάρε και τον δικό τους φορτιστή. Εναλλακτικά (και πολύ πιο φτηνά), εάν έχεις ήδη μια μπαταρία 510-eGo, μπορείς να πάρεις απλώς έναν προσαρμοστή από 510 σε 808 (ίσως δείχνει κάπως άσχημο όμως).

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #102 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 15:06 »
Δε μου πολυφαίνονται οι μπαταρίες σαν 808. Αλλά ακόμη κι αν είναι, μιλάμε για 808 σπειρωμα με ego ποδιά.
Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα είναι όμορφο.
Καλύτερα να κάνει το μέλος μια ερώτηση στο κατάστημα για τη συμβατότητα.
Αλλά ακόμη καλύτερα η λύση του αντάπτορα και μάλιστα με απευθείας αγορά από το κατάστημα, αφού προηγηθεί τηλεφώνημα ότι υπάρχει το προιόν. Καμιά φορά οι αντάπτορες έχουν θέματα.
Πάντως, οι περισσότεροι άτμο 808 δουλεύουν με όλους τους αντάπτορες 808 ή 901 σε 510 ή ego χωρίς πρόβλημα.
Οι 901 δεν είναι συνήθως συμβατοί με τους 808 διότι έχουν ένα θεματάκι με την είσοδο του αέρα από κάτω.
Οι δε ατμοποιητές 510 ή ego πολύ σπάνια δουλεύουν με τον ανάλογο αντάπτορα πάνω στις αυτόματες μπαταρίες 808. Για τις χειροκίνητες δεν γνωρίζω.

Η ακόμη πιο ταπεινή μου γνώμη είναι να στραφείς σε άλλους άτμο.
Εχω μισό συρτάρι με ατμοποιητές 808, έχω αντάπτορα για να παίζουν πάνω στα μοντ, έχω και passthrough 808 (να μια υπέροχη ιδέα - κάθεται χωρίς λόγο, κάνε μου τη χάρη να με απαλλάξεις από αυτό... αν το βάλεις σε 2Α εξοδο δίνει 5 βολτάκια, από 1Α ή τον υπολογιστή δίνει ανάλογα λιγότερα βολτ)
δοκίμασα ενα κάρτο 808 κι ένα καλό τότε κλιαρο CE2 και απόρησα πώς τα άτμιζα αυτά τότε!!!!

Αποσυνδεδεμένος Pouf

• 605
« Απάντηση #103 στις: Δεκεμβρίου 04, 2014, 01:16 »
Είναι 808. Τις είχα αγοράσει εγώ στο παρελθόν. Η σελίδα αυτή πουλάει προϊόντα μόνο αυτού του τύπου.

Αποσυνδεδεμένος verdeangelo

• *
  • 81
« Απάντηση #104 στις: Δεκεμβρίου 05, 2014, 02:08 »
Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τις απαντήσεις που μου δώσατε.
Τελικά μιας και είχα και παραγγελιά για τις συγκεκριμένες μπαταρίες από τον αδερφό μου,τις ξετρύπωσα από εδώ:
http://www.health007.com/echo-1300mah-auto-battery-for-echo-901808-p-524.html

Ίσως είναι και η τελευταία φορά που τις βρίσκω στο διαδίκτυο γιατί απ`ότι κατάλαβα,είναι προιστορική τεχνολογία πλέον. :-)
Να`στε καλά παιδιά & καλές γιορτές να`χετε.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114102 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359682 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449935 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327947 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1037 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99832 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F