[justify]Καλημέρα σε όλους τους φίλους. [member=415]panos[/member], [member=13039]kostasfender[/member], καλημέρα. Πρώτα απ’ όλα, να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπέροχες πληροφορίες. Θα πω βέβαια και πού διαφωνώ, διαφωνώ με την καθημερινή χρήση του Apollo. Τον γνωρίζετε βέβαια πολύ καλύτερα από εμένα και κανονικά πρέπει να κάτσω στη γωνιά μου, όμως και για μένα ο Apollo είναι πολύ περισσότερα από έναν εξαιρετικό δοκιμαστή υγρών, θα έλεγα πως είναι κυρίως σε ρόλο συλλεκτικού ντρίπερ, συν, ένα εργαλείο μόνο για τα εξαιρετικά υγρά μας. / Να πω επίσης, πως ακολούθησα τη γνώμη του φίλου kostasfender, και ασφαλώς συμφωνώ απόλυτα, (και μάλιστα με το ss σύρμα που γενικότερα δεν επιλέγω συχνά, όμως έχει απόλυτο δίκιο, γεύση στο Άριστα). [/justify]

[justify]Στις παρακάτω εικόνες έβαλα την επόμενη δική μου επιλογή, δεν επέλεξα το 0.25mm αλλά το ss 316L 0.35mm, 6 σπείρες, 2.5mm πυρήνας, 0.55Ω, 15W. / Η επιλογή μου στον αέρα, ήταν ασφαλώς με ανοικτή την κάτω εισαγωγή (του πόλου), η αντίσταση τοποθετημένη σχεδόν πάνω από τη φωλιά (ας πούμε 2/3) ώστε να χτυπάει και ο αέρας από τις πλαϊνές εισαγωγές, επέλεξα δηλαδή και 2 οπές ανοικτές του 1mm, και απλό ss επιστόμιο (15mm x 5mm). Γεύση; στο απέραντο ατμιστικό διάστημα... [/justify]
[justify][Τέλος, μην ξεχάσω να σημειώσω πως ακολούθησα σε κάθε μου στήσιμο, την επίσης εξαιρετική συμβουλή του φίλου kostasfender, και στο βαμβάκι. Κοντό, αφράτο, και ίσα που ακουμπούσαν οι άκρες του κάτω στη βάση]. [/justify]
[justify]Πραγματικά, ήταν υπέροχο το δώρο που μας προσφέρατε, συμβουλές που αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα όσο λίγες. Απλώς υποκλίνομαι.

[/justify]