vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

471 επισκέπτες, 6 χρήστες
Cloune, stauros53, Tem, Milarepa, manoslykos, gfilip

Apollo By Leo

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Apollo By Leo
« Απάντηση #255 στις: Αυγούστου 02, 2015, 01:30 »
Ακριβως. Ειναι ο καλυτερος στο ειδος του.
Δηλαδη αερας απο κατω και γευση "αλα κεραμικο".

Δεν στο λεω για κακο, απλα 100€ για στησιματα εκτος φωλιας που θα αποδωσει οπως πολλοι αλλοι φθηνοτεροι ντριπερς, νομιζω δεν τα αξιζει. Προσωπικη εκτιμηση παντα.

Λυσεις δεν υπαρχουν για αυτο που ζητας, γιατι δεν ειναι προβλημα.
Οι μεθοδοι γεμισματος ειναι οπως σου ειπα παραπανω, οπως σου ειπε και ο oak.

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #256 στις: Αυγούστου 31, 2015, 20:43 »
 Καλησπέρα παιδιά. Έχω εδώ και μερικές εβδομάδες τον The Dripper Spiral και τον απολαμβάνω αρκετά. Το άτμισμά μου είναι με αντιστάσεις 1.5+ σε νορμάλ watt 10-13 συνήθως. Πιστεύετε πως θα δω διαφορά σε γεύση αν πάω σε απόλο ή να μείνω εδώ που είμαι;

Με ενδιαφέρει ο απλός ο apollo, όχι ο XTR καθώς υποθέτω υπερτερεί σε γεύση. Από ότι έχω καταλάβει το πακέτο του απόλο έρχεται με 2 πόλους. Έναν με τρύπα για εισαγωγή αέρα από κάτω ο οποίος προτίνεται για μάξιμουμ γεύση(σε αυτό το σετάρισμα επιβάλεται να είναι κλειστές οι πλαινές τρύπες άραγε;) και έναν τυφλό χωρίς τρύπα όπου θα πρέπει να έχουμε ανοικτές τις πλαινές τρύπες.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #257 στις: Αυγούστου 31, 2015, 20:56 »
Δεν υπερτερεί σε γεύση ούτε ο xtr ούτε ο απλος.
Ο ένας απλά σηκώνει τρελα στησίματα και ο άλλος μονη αντίσταση και ακρίβεια στον ( λίγο ) αέρα.
Στις πνευμονικές ίσως ο χτρ δώσει κάτι παραπάνω λόγο μιας μικροδιαφορας εσωτερικά στο τοπ καπ. Προσωπικά, δεν τη θεωρώ άξια λόγου. Ίσως κάποιος άλλος την βλέπει, δε ξέρω.

Τώρα στο θέμα σου.
Ο the dripper είναι τοπ. Ο απολο και αυτός στα ίδια.
Διαφορά υπάρχει μικρή στη γεύση, δεν την λες ούτε καλή ούτε κακη, είναι διαφορά απλά.
Με τον απολο όμως έχεις χώρο, υπερβολικά πολλά στησίματα και κυριολεκτικά πανεύκολο στήσιμο.

Για μένα, είναι η φυσική εξέλιξη του the dripper. Για άλλους ίσως είναι κάτι διαφορετικό :)

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #258 στις: Αυγούστου 31, 2015, 21:06 »
Ναι, η ευκολία στο στήσιμο καθώς και η πληθώρα των επιλογών που προσφέρει είναι ένας από τους λόγους που τον σκέφτομαι έντονα τις τελευταίες μέρες. Από τον απλό και τον XTR ποιος είναι αυτός που προσφέρει τις περισσότερες δυνατότητες που αναφέρεις;  Επίσης επειδή υπάρχει μια σχετική έλλειψη αυτή τη στιγμή στα ελληνικά μαγαζιά, έχει δοκιμάσει να κάνει κανείς αγορές από το eshop του byleo.eu? Έρχονται γρηγορα τα πράγματα; Γιατί δε βλέπω καν τηλέφωνο επικοινωνίας. Γνωρίζω βέβαια την κατάσταση με το ατύχημα του Leo απλά δε γνωρίζω αν υπάρχει κόσμος από πίσω που ασχολείται με το eshop.

Αποσυνδεδεμένος lef46

• *
  • 71
« Απάντηση #259 στις: Αυγούστου 31, 2015, 21:10 »
Ο apollo υπερτερει του dripper  λογω της μεγαλυτερης χωριτηκοτητας σε υγρο και των απεριοριστων δυνατοτητων σε στησιματα.Οποιος θελει ντουμανια περνει τον XTR και οποιος θελει γευση περνει τον απλο και τον στηνει με αερα μονο απο κατω.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #260 στις: Αυγούστου 31, 2015, 21:42 »
Γεύση και ντουμανια έχουν και οι δυο. Ένα τοπ καπ αλλάζει παιδιά και αυτό μόνο στην εισαγωγή αέρα.

Με xtr μπορείς να παίξεις τρελό subohm. Και εννοώ μέχρι και τις μπομπες στα 0.0τοσο.
Με απλη έκδοση έχεις δυνατότητα για μονη εισαγωγή αέρα σε περίπτωση μονής αντίστασης εκτός φωλιάς.

Κατά τα άλλα, εφόσον δηλαδή χρησιμοποιείς αντίσταση εντός και αέρα από κάτω, είναι φυσικά το ίδιο πράγμα.

Για τα eshop δεν γνωρίζω. Εγώ από replace παίρνω τα μπλιμπλίκια του leo :)

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #261 στις: Αυγούστου 31, 2015, 21:49 »
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είδα λίγο πιο πίσω που γράφατε για το beck adapter. Αυτό κουμπώνει επάνω στον απόλλο και πάνω σε αυτό κουμπώνουμε το drip tipaκι μας; Κάνει διαφορά στη γεύση; Επίσης αν κατάλαβα καλά ο apollo έρχεται χωρίς drip τιπ καθώς δεν είδα να αναφερεται κάτι στα περιεχόμενα συσκευασίας.

« Απάντηση #262 στις: Αυγούστου 31, 2015, 22:11 »
Το beck adapter προσομοιώνει την καμπάνα της Σοφίας. Αν κανεις πολύπλοκα υγρά θα δεις αισθητή διαφορά στη γευση χωρίς όμως να σημαίνει ότι ειναι καλύτερη η χειρότερη. Απλά τονίζει αλλά πράγματα. Αξίζει κατα τη γνώμη μου για την τιμη του. Δεν ειναι τρελές οι διάφορες αλλά μπορεί καποια υγρά που λατρεύεις στον dripper να σε ξενίζουν με αυτό, ενω ισχύει και το αντίστροφο.

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #263 στις: Αυγούστου 31, 2015, 22:17 »
Ευχαριστώ παίδες. Έκανα μόλις μια παραγγελία στο eshop του byleo καθώς γενικά η διαθεσιμότητα είναι μικρή αλλού. Τσίμπησα και κάποια εξτραδάκια που είδα προτείνατε. Φουλ ανταλλακτικά βίδες οριγκάκια, έναν πόλο με ρυθμιζόμενο αέρα και έναν με 1.5mm καθώς και το airless ring και το beck adapter. Στην αναμονή τώρα και ελπίζω να τον απολαύσω όταν έρθει με το καλό.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #264 στις: Αυγούστου 31, 2015, 22:37 »
Σωστή κίνηση, καλύτερα όλα μαζεμένα.
Εγώ θα πρότεινα ένα drip tip του leo με beck αφού τα βγάζει με ενσωματωμένο πλέον, όχι σαν έξτρα κομμάτι.
Το bullet και τα str είναι πολύ ωραία :D

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #265 στις: Αυγούστου 31, 2015, 23:44 »
Καλοάτμιστος φίλε μου  :thumpup: .  Αυτά που σου προτείνει ο Νίκος είναι πολύ ωραία drip tip και πάνε πολύ ωραία με το Apollo.  Μόλις παραλάβεις ετοιμάσου για τρελά ατμίσματα  ;)

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #266 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2015, 00:01 »
Ευχαριστώ παιδιά. Είχα ήδη βάλει μερικά ντριπ τιπς στην παραγγελία, το barrell beck ss το nail ss και το bulett cut beck ss. Τσίμπησα όμως και το ανταπτοράκι σκέτο για να το δοκιμάσω και με τα υπόλοιπα driptip μου.

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #267 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2015, 15:25 »
Έστησα με mesh και έκανα το λάθος να βάλω CLR.  Εντάξει, νομίζω δεν είναι CLR αυτό που μου πούλησαν.  Κάποια άλλη έκδοση θα είναι, κρυφή, πιο νόστιμη  :)) :)) :)) :))

Έχω στήσει και τον Calix με Over The Rainbow και δεν ξέρω τι να ατμίσω.   :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #268 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2015, 16:36 »
Ευτυχής κάτοχος από σήμερα. Έκανα ένα γρήγορο στησιματάκι με 30άρι κάνθαλ, 2,5mm τρυπανάκι 8 σπείρες, περίπου 1,7 ωμ, μονή αντίσταση μέσα στη φωλιά με αέρα μόνο από κάτω 1.5μμ διάμετρο πόλου.

Έχω την εντύπωση πως για αυτό το στήσιμο θέλει είτε 2άρι τρυπανάκι είτε λίγο πιο κολλημένες οι σπείρες καθώς μου έκανε ένα βραχυκύκλωμα στην αρχή.  Γεύση πολύ καλή και παραγωγή ατμού. Με τον The Dripper που τους έχω δίπλα δίπλα αυτό που παρατήρησα σίγουρα είναι πως ο The Dripper είναι πιο θερμός. Λογικό καθώς ο απόλλο έχει και ολόκληρη ψύχτρα.

Edit: Με έλεγχο θερμοκρασίας τον έχετε στήσει κανονικά; Αν ναι τι στήσιμο προτείνετε;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2015, 16:53 από tsabasid »

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #269 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2015, 17:49 »
Έστησα με mesh και έκανα το λάθος να βάλω CLR.  Εντάξει, νομίζω δεν είναι CLR αυτό που μου πούλησαν.  Κάποια άλλη έκδοση θα είναι, κρυφή, πιο νόστιμη  :)) :)) :)) :))

Έχω στήσει και τον Calix με Over The Rainbow και δεν ξέρω τι να ατμίσω.   :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

λοιπον εσυ που μου το παιζεις ψαγμενος στην γευση κανε twisted 0,25 7 σπειρες 3αρι πυρινα στα 17watt και μετα θα μου πεις τι θα πει γευση..
οσο για το mesh κανει την γευση υπερβολικά έντονη και το ντουμανι ειναι μειωμένο .δεν νομιζω να αρεσει σε ολους αυτο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1021 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450602 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110848 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375201 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328457 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1084 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29387 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F