vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

498 επισκέπτες, 3 χρήστες
DARK ANGEL, Tem, PsykieG

Apollo By Leo

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • Φύλο: Άντρας
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
Απ: Apollo By Leo
« Απάντηση #180 στις: Ιουνίου 23, 2015, 08:49 »
Κώστα, δες την εικόνα για να δεις ακριβώς τι εννοώ.

Όταν στήνω βάζω και στο βαμβάκι βέβαια, όταν γεμίζω βάζω γύρω γύρω και στάζω μία σταγόνα μόνο πάνω στο βαμβάκι (κυρίως για ψυχολογικούς λόγους).

Εξαιρετική απόδοση αυτό το στήσιμο, αφού δεν μου πάει η καρδιά να δοκιμάσω άλλο  ;D

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #181 στις: Ιουνίου 23, 2015, 14:48 »
Με την ποσότητα βαμβακιού που προτείνει ο achatzi (κι εγώ περίπου τόσο βάζω  :thumpup: ) ο apollo παίρνει δύο «γεμίσματα» όταν είναι στεγνό το βαμβάκι και ένα κατά το refill. Γέμισμα εννοώ υγρό μέχρι το επίπεδο της βάσης της φωλιάς.

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #182 στις: Ιουνίου 23, 2015, 20:19 »
Αυτό το στήσιμο είναι το πιο γευστικό αλλά αν σου γυρίσει, την έκατσες  ;) .  Προχθές το ξέχασα ότι τον είχα γεμίσει και γέμισε η τσάντα Castle Long Reserve  :wall: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #183 στις: Ιουνίου 23, 2015, 23:45 »
Εχεις το airless και βγηκε απο πανω; Η το τρυπημενο δαχτυλιδι και εφυγε απο το πλαι;
Γιατι κι εγω για μηνες ετσι στηνω και με το airless δεν ειχα ποτε διαρροες απο πουθενα οπως και αν το γυριζα.

Αποσυνδεδεμένος kostasfender

• **
  • 386
« Απάντηση #184 στις: Ιουνίου 23, 2015, 23:58 »
Κι εγώ το έχω πάθει κάποιες φορές. Οι διαρροές συνήθως (σε 'μενα) γίνονται από τον πόλο κάτω (τον ανοιχτό), ενώ κάποιες φορές γίνονται και από πάνω αν είναι αρκετά γεμάτος.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Μου έφυγε το ένα από τα δύο orings που δένουν την καμπάνα με τη βάση. Υπάρχει κάποια δυσλειτουργία ή θέμα αν δεν τα αντικαταστήσω άμεσα ή κάνει τη δουλειά του κι έτσι; Χρησιμοποιώ το airless δαχτυλίδι και τον πόλο με τον αέρα από κάτω (ανοιχτό).

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #185 στις: Ιουνίου 24, 2015, 00:07 »
@Nikos523 Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω από που βγήκε γιατί άνοιξα την τσάντα και βρήκα την θήκη μες το υγρό.  Θα τον γεμίσω με βάση όμως μια μέρα να δω.  Όπως και να 'χει το λάθος δικό μου ήταν γιατί έβαλα φρεσκογεμισμένο dripper μέσα στην θήκη και έφυγα  :eyesplash:

@kostasfender εγώ στην θέση θα ρώταγα στο νήμα του leo για να σου πει ο ίδιος.  Εϊναι ο πλέον αρμόδιος θεωρώ.

Αποσυνδεδεμένος SpSP

• *
  • 78
« Απάντηση #186 στις: Ιουνίου 25, 2015, 11:33 »
Το Reserve??????????? Πόσα ευρώ (ml?) έχασες? :))  Φίλε achatzi και εγώ reserve κάνω και ακριβώς το ίδιο στήσιμο με εσένα και ΝΑΙ είναι ότι καλύτερο  :thumpup:

Αυτό που με εντυπωσιάζει με τον συγκεκριμένο dripper είναι πως κάνω το υγρό μου με την ίδια νικοτίνη, βέβαια με αέρα απο κάτω και το airless ring, η γεύση είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και επιπλέον δεν χρειάζεται να έχω υγρά με διαφορετικές νικοτίνες. Έχω δοκιμάσει και την διπλή και αέρα απο πλάι αλλά δεν μου αρέσει τόσο ο ζεστός ατμός. Σίγουρα υπάρχει αυξημένη κατανάλωση και εμείς που κάνουμε υγρά πολύπλοκα και δεν ψάχνουμε ντουμάνια, σύννεφα κλπ είναι θέμα. Περί ορέξεως ψαρόσουπα που λένε...

Στον φίλο kostasfender που έχει το πρόβλημα με το oring, δεν έχεις κανένα πρόβλημα είναι ψυχολογικό περισσότερο, απλά προσοχή φρόντισε το ένα που σου έχει μείνει να είναι αυτό στη βάση και όχι το πάνω και βέβαια να μην είναι φαγωμένο γιατί σίγουρα εκεί θα έχεις θέμα. Ανεξάρτητα όμως υπάρχουν ανταλλακτικά με 2-3 ευρώ και είναι η 2 η 3 στο σακουλάκι και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
« Απάντηση #187 στις: Ιουνίου 25, 2015, 11:55 »
Παιδιά όσοι έχετε εμπειρία με αρκετούς drippers, για πείτε μου. Εδώ έχουμε dripper με τσιγαρίσια τζούρα έτσι? Όχι πνευμονικές, χαμηλά νέφη, και γεύση ότι να'ναι, έ? Εδώ έχουμε γεύση, χωρίς καμινάδες ντριπ τιπ, ναι?

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #188 στις: Ιουνίου 25, 2015, 12:26 »
@SpSp ευτυχώς όχι πολύ αλλά όπως και να το κάνεις πονάει  :))

@GiorgosF όταν τον δοκίμασα πρώτη φορά ήμουν με KFL+ και το πρώτο που ρώτησα ήταν αν μπορώ να βρω dripper με τέτοια τζούρα.  Είχα δοκιμάσει πριν, patriot clone (μόνο πνευμονικές εκεί, 5 λεπτά ασχολήθηκα), origen clone (κάπως καλύτερα αλλά και πάλι δεν, οπότε τον έδωσα στον αδελφό μου) και κάποιους άλλους.  Όταν τράβηξα τζούρα από τον apollo ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα σε τζούρα.  Έχει σφιχτή τζούρα σε σχέση με άλλους dripper και η γεύση, μην τα ξαναλέμε, φοβερή  :thumpup: .  Όσο για το drip tip, πιο πάνω αναφέρω με τι drip tip τον χρησιμοποιώ και θα δεις ότι όλα είναι κοντά.

Μιλάω για μόνο αέρα από κάτω, έτσι.  Αν πας με αέρα από πλάγια τα πράγματα, σαφώς, γίνονται πιο αεράτα  :D

Μετά από τον apollo, δοκίμασα magma clone & smoktexh caterpillar.  κανένας δεν μου έδωσε την ευχαρίστηση του apollo, οπότε και έφυγαν.  Έλεγα μήπως γλιτώσω κανά φράγκο και δεν πάρω 2ο αλλά δεν το βλέπω  :))

• 1241
« Απάντηση #189 στις: Ιουνίου 25, 2015, 12:55 »
@achatzi...
ααα...το συγκριτικό σου με ενδιαφέρει, γιατί έχω δύο κλώνους Magma και Marquis. Αλλά δεν πολυσυμπάθησα το γεγονός να γίνομαι σαμπρέλα απο το φούσκωμα στα πνευμόνια. Και ακόμη και ο Magma που σφίγει αρκετά, μου την δίνει που έχει μπουρί ντριπ τιπ. Δεν θυμίζει τους καϊφούν μου.

Αποσυνδεδεμένος SpSP

• *
  • 78
« Απάντηση #190 στις: Ιουνίου 25, 2015, 13:17 »
@Giorgos F

έχω Magma, Aris, Caterpillar, Mutant &Appolo. Αν δεν δε ενδιαφέρει το test κοπώσεως τότε ένας είναι ο dripper Appolo. Και για να είμαστε ακριβοδίκαιοι ο Appolo δεν είναι για εμένα dripper, είναι κάτι ακατονόμαστο, κάτι δικό του, μια κατηγορία μόνος του.

Θέλεις γεύση? Αέρα από κάτω, μονή αντίσταση όχι πάνω 13-14Watt και απολαμβάνεις
Θέλεις αεράτες τζούρες? Αέρας από πλάι και πιο ψηλά η αντίσταση δηλαδή όχι μέσα στη φωλιά 
Θέλεις ντουμάνι? Διπλή αντίσταση, πλάι αέρα και 20Watt
Θέλεις να χαθείς μέσα στα σύννεφα? Βάλε την XTR φόρα και μια τετραπλή αντίσταση γιατί μόνο σε αυτόν μπορείς και μετά άναψε απορροφητήρα γιατί δε σε βλέπω καλά ή μάλλον δε σε βλέπω καθόλου :laugh1:
Για drip tip προτείνω κοντό τεφλόν

Προσοχή όμως απο ένα πρώην kayfunάκια σε νυν, άπαξ και κάνεις appolo δεν ξανά ατμίζεις αλλού. Εγώ τους πούλησα, 3 στο σύνολο ;D [size=78%] [/size]

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #191 στις: Ιουνίου 25, 2015, 13:23 »
Γιώργο,

για τον Marquis δεν ξέρω, για τον magma, παρ' όλο που όπως λες σφίγγει η τζούρα, δεν έμεινα ικανοποιημένος, κάτι με χάλαγε  :dontknow: .  Στον magma, σκέψου έβαλα το ίδιο drip tip με τον apollo και πάλι δεν μπορούσα να τον ευχαριστηθώ.  Αν ψάχνεις τσιγαρίσια τζούρα τότε ο apollo θα σε ικανοποιήσει, έχει και τον ρυθμιζόμενο πόλο σαν εξτρα οπότε μπορείς να την σφίξεις και άλλο αν θες  :thumpup:

• 1241
« Απάντηση #192 στις: Ιουνίου 25, 2015, 13:31 »
@SpSP
@achatzi
Ευχαριστώ παιδιά, είστε κατατοπιστικότατοι, και με παραδείγματα real life...χαχαχαχα.... :D ...ναι, δεν είμαι του στυλ dripping-τεστ κοπώσεως τελικά. Μ αρέσει αυτό το τζέντλμαν στυλ που δίνουν οι τσιγαρίσιοι καϊφουνοειδής ατμοποιητές, με μονή αντίσταση και φυσιολογικά WW. Kαι θα το ήθελα και σε dripper...(γιατί?). Εμ έλα ντε? Αυτό θα πρέπει να το απαντήσω μόνος μου  :) .

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #193 στις: Ιουνίου 25, 2015, 13:49 »
Να στο απαντήσω εγώ, γιατί η γεύση είναι πολύ ανώτερη και αν σου αρέσει αυτό το στυλ (όπως και εμένα) σημαίνει ότι ψάχνεις την γεύση  :thumpup:

Παραδέξου το λοιπόν, κάνεις flavor chasing  :D :D :D

• 1241
« Απάντηση #194 στις: Ιουνίου 25, 2015, 13:55 »
Flavour Chasing...ναι!!!!!!!! :yes:
Σςςςςςςς...φωνάζουμε κιόλας. Θα μας ακούσει κανάς αμερικάνος και θα γίνουμε ρόμπα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360141 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450453 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328377 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29381 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F