Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.
Σχετικά με το νόμο: έχω κάνει ήδη 4 παραγγελίες χωρίς πρόβλημα και αναμένω άλλες 2. Ας είναι παράνομες, το αποτέλεσμα μετρά. Ήρθαν κανονικά.
Τώρα για το θέμα της επικινδυνότητας, θα διαφωνήσω, μιας και τα προϊόντα είναι επώνυμα και ατμίζονται από εκατομμύρια κόσμου εδώ και χρόνια. Μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως. Οι αρνητικές κριτικές είναι σαν τις παραπάνω, υποθετικές, γενικόλογες του τύπου "δεν παραγγέλνω από Κίνα" Δεν έχω διαβάσει μαρτυρίες ατόμων που λένε συγκεκριμένα, ότι "είχα το τάδε σύμπτωμα".
Σε άλλα υγρά από ξένα ή ελληνικά μαγαζιά, δεν έχω δει καμία λεπτομερή ανάλυση της χημικής σύστασης των γεύσεων (το συστατικό που θα μπορούσε να είναι ύποπτο). Σου λένε γενικά "καπνικό" "πούρο" "μπανάνα" ή ακόμα χειρότερα, έχουν φανταχτερά ονόματα που δεν λένε τίποτα για τη σύνθεση της γεύσης. Γιατί να τα εμπιστευτώ περισσότερο;
Άλλωστε μία απάτη δε θα απέφερε κέρδος, δε θα είχε κίνητρο. Πού να κλέψουν εις βάρος της ποιότητας; Στη βάση; Τη νικοτίνη; ή τη γεύση;
Αντίθετα από ebay είχα την ατυχή έμπνευση να παραγγείλω 2 γεύσεις που ήταν απαίσιες, αλλά είχαν και μία συνθετική αίσθηση, σαν να ατμίζεις κάτι πολύ βλαβερό. Εκτός αυτού, μετά από 15 λεπτά άτμισμα ένιωθα απαίσια, σαν να είχα ατμίσει 4 ώρες, παρά το ότι ήταν μόνο 6mg. Εννοείται τις πέταξα απ' ευθείας. Αντίθετα από FT δεν είχα ποτέ τέτοια αίσθηση.