Το πήρα στην γυναίκα μου (όπως ίσως διάβασες σε άλλο νήμα

) και έχω μείνει έκπληκτος από την απόδοσή του σε θέμα γεύσης. Μιλάω πάντα για την
εργοστασιακή κεφαλή 1,5Ω και την έκδοση των 20W.
Το δούλεψα εγώ για μια μέρα κι έχω να σου πω τα εξής :
-Καταπληκτική απόδοση γεύσης, μακράν η καλύτερη από όποιον άλλο εργοστασιακό έχω δοκιμάσει. Μέτρο σύγκρισης aspire bdc-bvc και άλλα clearomizer εποχής protank. Τα καινούργια sub-Ω clearo δεν τα έχω δοκιμάσει και δεν πρόκειται, οπότε ίσως και να μην έχω ολοκληρωμένη εικόνα στο θέμα γεύσης των clearo. Όμως είχα παράλληλα κάτι κλωνάκια επισκευάσιμων τανκάτων τα οποία τα πατάει για πλάκα !!!
-Το δούλεψα στην χαμηλή ισχύ -τα 8W- γιατί εκεί ατμίζω συνήθως.
Υποψία καμένου άρχισα να παίρνω όταν έφτασα τον ρυθμιστή στο ένα κλικ πριν τα 20W. Δεν το πήγα στα 20, δεν είχα λόγο.
-Μου έδωσε την εντύπωση ότι καταπίνει πολύ υγρό στα 8W που το είχα αλλά και πάλι ίσως είναι φυσιολογικό, δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατί ατμίζω σε αντιστάσεις από 1,8Ω και πάνω, συνήθως 2,0Ω, οπότε σε αυτό το σημείο, δεν είμαι ο καλύτερος σύμβουλος
-Η μπαταρία δεν μου κράτησε μία ολόκληρη μέρα, αλλά είμαι λίγο κροκόδειλας για να πω την αλήθεια και, αυτό σε συνδυασμό με την αντίσταση του 1,5Ω, μάλλον το δικαιολογεί απόλυτα.
-Δεν μπορώ ακόμα να σου πω για την διάρκεια ζωής της αντίστασης ούτε για την ποιότητα των ανταλλακτικών κεφαλών (πάλι της joytech πήρα). Οι εντυπώσεις είναι από την κεφαλή που φόραγε ήδη. Ελπίζω και η δεύτερη που έχει στο κουτί αλλά και η πεντάδα που πήρα να βγούν σαν αυτή που χρησιμοποιείται ήδη.
Συμπέρασμα: Αν είσαι κροκόδειλας

τρώει πολύ, άλλα κι όλα τα υπόλοιπα θα τρώνε...
Οπότε, με την προϋπόθεση πως θα έχουμε ίδια ποιότητα ανταλλακτικών κεφαλών, πάρτο ανεπιφύλακτα.