Λοιπον αυτο που επαθα σημερα και δεν αρχισα κανονικο τσιγαρο πρεπει να ημουν ηρωας, το πρωι βγενω για κατι δουλειες και ριχνω με μια συριγκα λιγο νερακι στη φυτιλοαντισταση να ποτισει να καθαρισει λιγακι, γυρναω μεσημερακι υπεθεσα πως θα ατμιζα καμια 5-10 τζουρες και θα εστρωνε αν δεν ειχε στεγνωσει καλα, λοιπον βαζω την αντισταση κουμπονω το μοντακι, στη πρωτη τζουτα ταναπου ολα υγρα εξω ξεχειλισαν ολα, σκεφτομε δεν ειναι τιποτα θα στρωσει ξανακανω καμια τζουρα ακομη πιο ταναπου μεχρι που το υγρο χινοταν απο το τανκ με καθε τζουρα που εκανα ενω ειχα καταπιει μισο μπουκαλακι υγρο, κυριολεκτω σε αυτο που λεω (ευτυχως χωρις νικοτινη)!!! ολο το υγρο ''διακτινιστικε'' απο το τανκ!!! ξεβιδωνω απο πισω και να εχει γινει μια κολαση στο μοντακι μεχρι απεξω ολα χαλια, το σκουπιζω καλα, βαζω τη καινουρια κεφαλη, παλι κωλος η πρωτες τζουρες αλλα οχι σε σημειο να χυθει το υγρο απο το τανκ παλι καλα, προφανως θα ειχε παρει πολλα υγρα απο πριν και γι αυτο συνεχιζαν οι διαρροες, με τα πολλα και με τη καινουρια κεφαλη ρουφουσα και παλι υγρα στο στομα μπουρμπουλιθρες ολη την ωρα, εκει λοιπον που ειμουν ετοιμος να παω περιπτερο να παρω τσιγαρα λεω ας κανω αλλη μια τζουρα και στρωνει λεω ενταξει ελεος!
Μια φορα ακομα να το παθω το βαζω σε αγγελια και ξεκιναω τσιγαρο κανονικο και πιο απλο και πιο καλο, δε παιζει να ξανατραβηξω ολα αυτα, εντωμεταξυ με καθε ητ που ειχα απο παλια το ιδιο πραγμα παθενα οποτε εριχνα εστω και λιγο νερο στην αντισταση ολα ταναπου μετα απο τη πρωτη τζουρα, δεν ξαναβρεχω ποτε αντισταση.
Και τωρα πειτε μου κατι σας παρακαλω πολυ την παλια μου αντισταση την εχω στην ακρη αλλα δουλευει μια χαρα, υπαρχει περιπτωση να μου χαλασει αν την αφησω για πολυ καιρο στεγνη, εχω ακουσει οτι ξερενετε το φυτιλι και χαλαει, υπαρχει τετοιο θεμα?