vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

161 επισκέπτες, 4 χρήστες
Buliwyf, ΒΑΓΓΟς, lounik, camber

Νέες αναμενόμενες συσκευές η.τ. με ελεγκτή θερμοκρασίας

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • Φύλο: Άντρας
  • φυσα ρουφα τραβα τονε

δηλαδή όσο πιο νοθευμένο nickel τόσο πιο κοντά στο τιτάνιο?
αυτό το σύστημα θα δούλευε καλύτερα αν είχαν και μια ρύθμιση για την ποιότητα τιτανίου αλλα το νούμερο σε εκείνη την οθόνη δεν λέει και πολλά αλλα και ούτε ο κατασκευαστής σου προτείνει να δουλέψεις με τιτάνιο οποτε πειράματα για να βρείς κάθε φορα που θα έχεις στο περίπου την θερμοκρασία που ζητάς
εδώ με τα έτοιμα συστήματα και πάλι υπάρχουν πολύ παράμετροι που μπορεί να σου αλλοιώσουν το αποτέλεσμα και θα ψάχνεις και μια επιπλέον ρύθμιση που την ρυθμίζεις στο περίπου? δεν λέει

υ.γ. φυσικά οποιος το έχει και καταφέρνει και ατμίζει με αυτό το σύστημα με τιτάνιο και πιάνει την θερμοκρασία που έχει ορίσει 1000 μπράβο και κανένα θέμα από εμενα

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
Το εχουν καταφερει και με τιτανιο και με ss και με Resistherm (το συρμα που δουλευουν τα Dicodes).
Η Κινεζοι εβαλαν αυτη την κλιμακα για να ρυθμιζεις και καλα την καθαροτητα του νικελιου, αλλα αθελα τους πιστευω, εδωσαν τη δυνατοτητα
στην πλακετα να δουλευει και με αλλα συρματα με συντελεστη θερμοτητας κοντα σε αυτον του νικελιου.

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε

τα έχω διάβαση από την φορα που τα είχες πει και ok σου λέω δεν έχω θέμα με το μηχάνημα αλλα εμενα προσωπικά μου δίνη την εντύπωση ότι δουλεύει μεν αλλα στο περίπου (το τιτάνιο)
αυτό το zero ήθελα και εγώ να πάρω αλλα έσκασε μύτη το evic ντ και είπα εδώ είμαστε
ίσος όταν βγάλουν την επομενη έκδοση (δεν θα αργήσει και πολύ) που θα έχει ρυθμίσεις για το κάθε σύρμα και θα ξέρεις τι κανεις επειδή θα το βλέπεις στην οθόνη σου τότε το ξανασυζητάμε

Αποσυνδεδεμένος vasma

• **
  • 172
καλά τα λέει ο kotsos75, μακράν είναι το κορυφαίο και best-buy (αυτή την στιγμή) & ειδικά στα λεφτά που πλήρωσε  :thumpup: 
μάλλον εμάς έπιασαν "κότσο" στην ουσία με τα 200 ευρώ που πληρώσαμε για τα άλλα... ;D 

Αποσυνδεδεμένος mpekas

• **
  • 357
Εγώ πάντως ένα πενηντάρικο έδωσα για το zero με SXK πλακέτα...βέβαια SS/Ti σύρματα δεν έχω αλλά με nickel παίζει σωστά*

*Όσο σωστά μπορεί να παίζει χωρίς μετρήσεις - το βαμβάκι δε το καίει πάντως!

Αποσυνδεδεμένος Perikles

• **
  • 174
Μια διευκρίνιση, όλα μα όλα τα "μοδακια" χρησιμοποιούν τον ίδιο ακριβώς μαθηματικό τύπο υπολογισμού της θερμοκρασίας. Το τη σε αφήνει να επιλέξεις το κάθε "μοδακι" και εάν στο λέει με γράμματα η με αριθμούς δε παίζει κανένα ρολο.
Το καλύτερο παραμένει υποκειμενικό τη στιγμή που άπλετα mod υπάρχουν με τις ίδιες ακριβώς δυνατότητες, το θέμα είναι αν αξίζει και εάν υπάρχει κάτι που είναι το ίδιο αλλα φτηνότερο  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος agialas

• 700
πριν λιγο καιρο ειχα γραψει καπου ,οτι κατα τελος του χρονου θα πεσει πολυ χιχι με τι Yihi 350 κ επεσα εξω.. :yes:
τωρα τ αλαζω  :)) μεχρι το τελος του ετους τα κινεζια θα εχουν βγαλει mod και με τι αναλογιες υγρων ατμιζουμε  ;D

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1452

όχι δεν είχα την τιμή
αλλα ρε παιδιά γίνετε να δοκιμάσουμε όλες τις συσκευές που κυκλοφορούν για να έχουμε άποψη?
εδώ και 7 μήνες μονο με αυτά τα ρημάδια ασχολούμαι τέτοια τρελα με κάτι είχε πολύ καιρό να με πιάσει και παρακολουθώ τα πάντα δεν έχω αφήσει review για review
την άποψη μου εκφράζω
μονο με αυτό το εργαλείο δουλεύω από τις 24 μαρτίου μονο με έλεγχο θερμοκρασίας και nickel(και όχι ότι είχα πρόβλημα μια χαρά είναι και αυτό)

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1041.msg829782.html#msg829782

οριστε ρε kotso 75 ,αφου εχεις δοκιμασει και αλλες συσκευες με tc,για κανε λιγο την συγκριση ,ποια σου δινει την αισθηση οτι δουλευει ποιο σωστα το tc?

Αποσυνδεδεμένος ntonto

• **
  • 339
πριν λιγο καιρο ειχα γραψει καπου ,οτι κατα τελος του χρονου θα πεσει πολυ χιχι με τι Yihi 350 κ επεσα εξω.. :yes:
τωρα τ αλαζω  :)) μεχρι το τελος του ετους τα κινεζια θα εχουν βγαλει mod και με τι αναλογιες υγρων ατμιζουμε  ;D

Επόμενος στόχος δείκτης πόση vg/pg έχει το υγρό μας και αν θέλει αλλαγή το βαμβάκι και η αντίσταση και εκτός από jouloμέτρο πόσο υγρό έχουμε καταναλώσει με επιλογή reset μετά από κάθε νέα αλλαγή αντίστασης και βαμβακιού, για να μπορεί να γίνει φυσικά ο υπολογισμός του πότε θέλουν αλλαγή τα βαμβάκια και οι αντιστάσεις σε σχέση με το υγρό που φοράμε.

Πάω να στείλω γραμμα στον εαυτό μου και να κατοχυρώσω την ιδέα  :shut_up:

Αποσυνδεδεμένος agialas

• 700
ναι ολα αυτα.. :)) συν αν δεν μας αρεσει το υγρο που φτιαξαμε, θα μας διορθωνει αν καναμε λαθος στο αρωμα-τα  ;D αλά γι αυτο  θα  περιμενουμε λιγο ποιο μετα  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
Ανακοινωθηκαν τα βασικα χαρακτηριστικα του αναμενομενου iPV D2 της Pioneer4you.

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1452
Εδω κάνεις λάθος κυκλοφορεί το Dicodes Dani v2 που λειτουργεί και με σύρμα απο τιτάνιο ο ελεγχος θερμοκρασίας του. Το εχω εδω και δέκα ημέρες περίπου και το δουλεύω, ειναι εξαιρετικό.

κανε μια παρουσιαση ρε παιδακι μου ,τι περιμενεις  :hmmm: .

σωληνα με tc ε? :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος palmas

• 543
Ανακοινωθηκαν τα βασικα χαρακτηριστικα του αναμενομενου iPV D2 της Pioneer4you.

(
.)

Πολυ ωραιο απο εμφανιση....διαστασεις ξερουμε?

Αποσυνδεδεμένος konmac

• **
  • 405
ΜΙΚΡΟ, αρκετα μικρο...http://www.pioneer4you.com/goods.php?id=88 σε σχεση με το IPV mini 2

Αποσυνδεδεμένος lefos

• **
  • 148
Πολυ  ωραίο  μοντακι το ipv d2 αν ειναι και σε λογικη τιμή. Ειναι υποψήφιο  για αγορα!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 112608 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 357800 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 448280 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 109280 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372902 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326472 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 520 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5697 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14567 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28499 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99053 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325833 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost