vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

162 επισκέπτες, 5 χρήστες
Buliwyf, Mantis039, dvelev, I.P, Γεράσιμος Λάντζος

Νέες αναμενόμενες συσκευές η.τ. με ελεγκτή θερμοκρασίας

Αποσυνδεδεμένος EΡΕΒΟΣ

• **
  • 488
  • Φύλο: Άντρας
Καλημερα και το καινουργιο dani φαινεται υποσχομενο με διαφορους τυπους συρματων και σε διαφορετικο σχημα αλλα δεν εχει γραφτει ακομα κανενα ριβιου :bye:

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
Για να μετρήσουν θερμοκρασία με σύρματα kanthal & nichrome, έκλεψαν τον αλγόριθμο απο το smok xpro 80 :)

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
Εδώ και καιρό σκέφτομαι την αγορά ενός mod με έλεγχο θερμοκρασίας.
Η αρχική σκέψη ήταν να μετατρέψω το istck50W που έχω με πλακέτα DNA40 αλλά μετά από επικοινωνία με τον SEB (ευχαριστώ άρχοντα  :respect: ) δυστηχώς δεν χωράει.  Οπότε σκέφτομαι να πάρω ένα έτοιμο.  Αρχικά έλεγα για Vaporshark αλλά βλέπω σε αυτό το θέμα ότι έχουν βγει και θα βγουν πολλά mods τα οποία είναι αρκετά υποσχόμενα.

Οπότε ρωτάω, εσείς προτείνετε να περιμένω ή να προβώ στην αγορά από τώρα;

Αποσυνδεδεμένος vasma

• **
  • 172
Επειδή πλέον το μεγάλο μυστικό με το TC το έμαθαν όλοι... 8)  (αν και κάτοχος του sx mini m class) θα σου έλεγα να μην δώσεις παραπάνω από 100 ευρώ... οι εξελίξεις τρέχουν και δεν συμφέρει... εγώ θα έπαιρνα το evic vt 60w που υποστηρίζει νίκελ και τιτανίου αντιστάσεις, λίγη υπομονή έρχονται πολλά! ;) 

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
Επειδή σκεφτόμουν για νέο μοντακι, κοίταζα και αυτα με έλεγχο θερμοκρασίας. Πιστευω ότι ειναι καλύτερα να περιμένουμε για αυτου του είδους τις συσκευες.
Περιμένουμε κατακλυσμό απο αυτα μεσα στον επόμενο μηνα και μάλλον θα τραβήξει και παραπέρα με όσα ακολουθήσουν, και βέβαια τις δοκιμες που θα πρέπει να γίνουν ώστε να μην μεινουμε με την χαρά. Παραδειγμα το smok xpro 80 που όπως ευστοχα σχολίασε ο συντονιστής, κατάντησε ανέκδοτο και επιπλέον απαξιώνεται και ως προς τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.
Βλέπω να παίρνουμε συσκευη σε κόστος μιας απλής σημερινής, και με σημαντική προσθήκη την δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού που μπορεί να φανει σημαντικότερο πλεονεκτημα μεσοπρόθεσμα.
Αναμονή λοιπόν για όποιον δεν καιγεται για άμεση αγορά (όπως εγω).

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
Και εγώ αυτό βλέπω, ότι βγαίνουν συνέχεια καινούργια και με αποτρέπει από το να κάνω την κίνηση τώρα.  Από την άλλη, τώρα τα έχω τα λεφτά, δεν ξέρω αν θα τα έχω σε 2-3 μήνες από τωρά πχ  :dontknow:

Το eVic είναι το πιο όμορφο μέχρι τώρα (μαζί με το μικρο Vaporshark), αν και κρυφός μου πόθος είναι να μετατρέψω το istick, το οποίο με το δερμάτινο αυτοκόλλητο που του έχω βάλει είναι κουκλί.

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε

εφόσον θα δουλεύει με τιτάνιο δεν βλέπω τον λόγο (εγώ προσωπικά) να δουλέψω τον έλεγχο θερμοκρασίας με κανθαλ η με nichrome
από ότι έχω καταλάβει και από τις συζήτησις του imeo με τον γιατρό το τιτάνιο είναι το καλύτερο σύρμα για αυτήν την δουλειά(χωρίς να υπάρχουν απόδειξης)
το θέμα τώρα είναι που θα βρούμε το σωστό σύρμα τιτανίου
αυτό που έχουν στο esmokeguru.com κάνει?
κάπου διάβασα ότι αυτό δεν είναι καθαρό τιτάνιο μήπως έχει εντοπίσει κανεις κάποιο site που να πουλάει σύρμα τιτανίου?

Αποσυνδεδεμένος dimicoco

• *
  • 83
Εγώ πάντως αν καιγόμουν θα έπαιρνα το IPv4. Απορώ μέχρι τώρα με την υπομονή μ. Αλλά κ εγώ φοβάμαι μη μείνω με τη χαρά.. Αλλά θέλω να βάζω 2 μπαταρίες. Αν δε σε πειράζει έχει πιο πολλά! Τη γνώμη μ λέω μιας κ δεν έχω προμηθευτεί ακόμα με tc. 

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • 11/01/2013 18:30
Αν ήθελα τώρα καινούργιο mod και δεν εμπιστευόμουν τα TC, θα έπαιρνα κάποιο με TC.
Τηρουμένων των αναλογιών του κατασκευαστή και της τιμής, δουλεύουν άψογα ως VW και οι τιμές τους είναι ανάλογες των χωρίς TC.
Και αν ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου με TC, δεν θα έκανα το τυπικό έγκλημα, να ρυθμίζω τσίτα την ισχύ και με την ρύθμιση της θερμοκρασίας, να το δουλεύω μονίμως στο όριο και να έχω στην έξοδο κυματομορφή, η οποία θα κοκκίνιζε απ' την ντροπή της, μπροστά στην αντίστοιχη του Vamo V1.

...
{η ρύθμιση θερμοκρασίας στους 220C και η ισχύς, στα 15watt}
Castle long reserve : η θερμοκρασία ξεκινάει από τους 170 και πάει έως τους 185 βαθμούς C. {v4 ..υγρό 50/50}
Paramour (Njoy) : η θερμοκρασία ξεκινάει από τους 167 και πάει έως τους 180 βαθμούς C. {v4 ..υγρό 50/50}
Lemango (After-8) : η θερμοκρασία ξεκινάει από τους 170 και πάει έως τους 178 βαθμούς C. {lite plus ..υγρό 50/50}
Gin's addiction (Halcyon Haze) : η θερμοκρασία ξεκινάει από τους 200 και πάει έως τους 212 βαθμούς C. {v4 ..υγρό 75vg/25pg}
Snake Bite (DanLucas) : η θερμοκρασία ξεκινάει από τους 198 και πάει έως τους 208 βαθμούς C. {lite plus ..υγρό 70vg/30pg}
...
..αυτό που πλέον μπορώ να επιβεβαιώσω (με τους δικούς μου ατμοποιητές κα το rdna) ..είναι ότι όλα "παίζουν" εκεί που "πρέπει"
...

Ισχύς στα 15W και θερμοκρασία 2200C.
Ατμίζει με "ευθεία" κυματομορφή, εκεί που τον ευχαριστεί και έχει προστασία από επικίνδυνα υψηλές θερμοκρασίες.
Και ως εκ θαύματος, "όλα "παίζουν" εκεί που "πρέπει"".

Στο θέμα μας τώρα.
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,25893.msg850518.html#msg850518
Που στην ευχή κρύβονται 200 μέλη όταν ρωτάω πως να βάλω βαμβάκι στον Α2;

Αποσυνδεδεμένος ntonto

• **
  • 339
εφόσον θα δουλεύει με τιτάνιο δεν βλέπω τον λόγο (εγώ προσωπικά) να δουλέψω τον έλεγχο θερμοκρασίας με κανθαλ η με nichrome
από ότι έχω καταλάβει και από τις συζήτησις του imeo με τον γιατρό το τιτάνιο είναι το καλύτερο σύρμα για αυτήν την δουλειά(χωρίς να υπάρχουν απόδειξης)
το θέμα τώρα είναι που θα βρούμε το σωστό σύρμα τιτανίου
αυτό που έχουν στο esmokeguru.com κάνει?
κάπου διάβασα ότι αυτό δεν είναι καθαρό τιτάνιο μήπως έχει εντοπίσει κανεις κάποιο site που να πουλάει σύρμα τιτανίου?

http://www.zivipf.com/epages/63862298.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/63862298/Categories/Heizdraht/Titandraht

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
Αchatzi, ριξε μια ματια και σε αυτο.
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,25792.0.html

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε

nemesis αυτό το μηχανάκι έχει αποδείξει ότι δουλεύει με nikel (αν και δεν είδαμε καμια μέτρηση απλά το βαμβάκι δεν καίγεται)
αλλα πως θα ξέρει ο χρηστης πως να το ρυθμίσει για κάθε διαφορετικό σύρμα?
θα είναι περίπλοκη διαδικασία και ίσος και να μην δουλεύει σωστά με αλλα σύρματα πλην του nikel

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
Τις ρυθμισεις, αναλογως το συρμα, τις βρισκεις με δοκιμες. Στο λινκ που ειχα δωσει χτες στο παρον νημα, ενας κατοχος στην Αμερικη εχει κανει καποια πρωτα τεστ
κι εχει βγαλει ορισμενα αποτελεσματα. Ξεκινας απο εκει λοιπον και δοκιμαζεις λιγο πανω λιγο κατω μεχρι να βρεις την ιδανικη ρυθμιση για το καθε συρμα.
Μετα δημοσιευεις τα ευρηματα εδω γιατι προσωπικα βαριεμαι να κανω ολες αυτες τις δοκιμες. :laugh1:

Οπως το βλεπω, το νικελιο και το τιτανιο ειναι ευκολα να ρυθμιστουν, εχουν σχετικα κοντινο συντελεστη θερμοκρασιας.
Γι' αυτο λογικα και ολες οι συσκευες της αγορας αυτη τη στιγμη δουλευουν με αυτα τα δυο συρματα.

Οσο το αν ειδαμε καποια μετρηση για να αποδειξει οτι οντως δουλευει, εγω δεν εχω δει μετρηση για κανενα mod με ελεγχο θερμοκρασιας.
Το μονο που κανουν ολοι στα review τους ειναι να πατησουν με στεγνο βαμβακι και να αποδειξουν οτι δεν καιγεται.
Δεν πιστευω πως ειναι αυτο το νοημα του ελεγχου θερμοκρασιας. Αν εχει στεγνωσει το βαμβακι μπορω να το καταλαβω και μονος μου, δε χρειαζεται να μου το πει το mod. :))

Αποσυνδεδεμένος maddoghellas

• **
  • 120
Eχουμε κάποιο feedback για την πλακέτα DNA 25 με TC?

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε

Οσο το αν ειδαμε καποια μετρηση για να αποδειξει οτι οντως δουλευει, εγω δεν εχω δει μετρηση για κανενα mod με ελεγχο θερμοκρασιας.
Το μονο που κανουν ολοι στα review τους ειναι να πατησουν με στεγνο βαμβακι και να αποδειξουν οτι δεν καιγεται.
Δεν πιστευω πως ειναι αυτο το νοημα του ελεγχου θερμοκρασιας. Αν εχει στεγνωσει το βαμβακι μπορω να το καταλαβω και μονος μου, δε χρειαζεται να μου το πει το mod. :))

έχω βάλει σε προηγούμενο post το video που γίνετε η μέτρηση για το evic ντ
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,23312.msg850856.html#msg850856

για τα προηγούμενα (dna - sx350j)έχει κάνει ο μπουσαρντό μέτρησης

φυσικά για να σιγουρευτώ θα περιμένω και τις μετρήσεις που θα κάνει ο microchip με τα υπερσύγχρονα εργαλεία
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 29, 2015, 14:22 από kotsos75 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 112565 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 357774 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 448175 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 109259 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372802 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326451 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 515 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5693 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14563 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28497 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99047 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325812 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost