vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

409 επισκέπτες, 0 χρήστες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

iStick by Eleaf (Nobacco Mas - eCig eBox)

Αποσυνδεδεμένος georgedr

• *
  • 57
  • Φύλο: Άντρας
Απ: iStick by Eleaf (Nobacco Mas - eCig eBox)
« Απάντηση #495 στις: Νοε 07, 2014, 22:51 »

καλύτερα?
συγνώμη θα συνεχιστεί εκει

Ενσωμάτωση φωτογραφιών

« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 07, 2014, 22:56 από joyeman »

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5571
« Απάντηση #496 στις: Νοε 07, 2014, 22:55 »
Ελα μωρε τωρα κι εσυ. Τι στραβο? Ουτε 10° κλιση δεν εχει.
Φαντασου το ως βοηθημα ωστε να ερχεται πιο αμεσα στο στομα σου ο ατμοποιητης. :))

Περα απο την πλακα, ποσο καιρο το εχεις? Ετσι ηταν απο τη μερα που το αγορασες ή εγινε απο δικο σου λαθος (πχ καμια πτωση)?
Γιατι αν ηρθε ετσι, ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν. Αν δε βγαζεις ακρη με το υποκαταστημα που το αγορασες, παρε τηλεφωνο στα κεντρικα.

« Απάντηση #497 στις: Νοε 07, 2014, 22:58 »
Σίγουρα δεν είναι στραβός ο ατμοποιητής ?  :hmmm: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος memostrikas

• Ευχαριστώ την παναγία που υπάρχω αναπνέω και ζω!
  • **
  • 436
  • Εστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθʼορά
« Απάντηση #498 στις: Νοε 07, 2014, 22:59 »
Αν βγάλεις τον ατμοποιητη σου και σκέτος οπως είναι τν τσουλησεις σε λεια επιφάνεια ,δες αν κυλάει ομοιόμορφα.
Εμένα πάντως και χωρίς παρεξήγηση μου φαίνεται στραβός ο ατμοποιητης. Επίσης κάτι πολύ σημαντικό είναι πως αν είναι στραβό το σπείρωμα πως βιδωσε(Σε ολους σχεδόν έχει τύχει στραβο η χαλασμένο σπείρωμα σε βίδες όχι Η/Τ αλλα γενικα)?

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #499 στις: Νοε 07, 2014, 23:02 »
Φιλε geοrgredr καλησπερα...Το πηγες σε αυτη την κατασταση,το ειδαν και δεν στο γυρισαν?Ξαναπηγαινε και επεμενε για αντικατασταση..Αλλωστε δεν ζητας τα χρηματα σου πισω αλλα θελεις με τα χρηματα που εδωσες να παρεις κατι που να ειναι οκ και το κουτακι αυτο ΔΕΝ ειναι οκ..Μαλον εχει απο εργοστασιο ενσωματωθει ο 510 πολος στραβα..Επιστροφη και αντικατασταση με αλλο...

• **
  • 436
« Απάντηση #500 στις: Νοε 07, 2014, 23:08 »
Εχεις τοποθετήσει το ανταπτορακι που εχει απο 510 για ego η συσκευασια? :hmmm:
Αν ναι βγάλε και μια φωτός με το ανταπτορακι επάνω μονό του και να είναι κοντινή αν μπορείς αλλά όχι από επάνω αλλά από το πλαί κοντά στην βάση.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 07, 2014, 23:13 από memostrikas »

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #501 στις: Νοε 07, 2014, 23:20 »
Στο post 492 βλεπω ενα μπλε κουτακι με το προβλημα και στο post 495 βλεπω ενα μαυρο επισης με το ιδιο προβλημα...Πηρες δυο κουτακια με το ιδιο προβλημα?

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• kayfun for fun
  • 2466
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #502 στις: Νοε 07, 2014, 23:21 »
το ιδιο μπλε κουτακι ειναι .. απλα ειναι σκοτεινες οι φωτος :yes:

Αποσυνδεδεμένος georgedr

• *
  • 57
« Απάντηση #503 στις: Νοε 07, 2014, 23:24 »
με πάνω από 10 ατμο επισκευάσημους και μη είναι έτσι. στην φώτο είναι με τον αντάπτορα δυστυχώς δεν προλαβαίνω να το πάω θα στείλω κάποιον όμως ξανά μέσα στην εβδομάδα. έτσι το παρέλαβα το άνοιξα στον βόλο όπου και θα το έδινα και εκεί το είδα.

• **
  • 436
« Απάντηση #504 στις: Νοε 07, 2014, 23:25 »
Στο post 495 φαίνεται  στην βαση του ατμοποιητη απο την δεξια μερια ενα κενο.

Λεω μήπως ειναι στραβο το ανταπτορακι. Με τοσα που εχουμε δει καθόλου αδυνατο. Γι'αυτο ειπα αν μπορεις μια φωτο με σκετο το ανταπτορακι!

Συγχώνευση ποστ
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 07, 2014, 23:32 από joyeman »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #505 στις: Νοε 08, 2014, 00:05 »
Μια και το θέμα είναι με το ένα πόδι στο προιον και με το άλλο στην εξυπηρέτηση από το κατάστημα, θα προτείνω κάτι πολύ απλό για να λήξει.
Τα καταστήματα νομπάκο, είτε ως υποκαταστήματα, είτε ως franchise, ενίοτε υποπέπτουν σε ατοπήματα που άπτονται του after sales service. Εχει αναφερθεί και άλλες φορές.
Εγγυημένα όμως, όποιος απευθύνθηκε κατευθείαν στα κεντρικά, είχε άψογο after sales. Φωτό με 2-3 ατμοποιητές επάνω + την αποδειξη αγοράς σε μειλ και αμέσως μετά τηλέφωνο στα κεντρικά. Κάτι θα κάνουν και παραπονεμένος δεν θα μείνεις. Συνήθως μάλιστα παρακάμπτουν το κατάστημα και ή στέλνουν κουριερ για παραλαβή ελαττωματικού και αντικατάσταση ή παραλαμβάνουν τη μια μέρα και μετά 2-3 μέρες έχεις επισκευασμένο ή αλλαγμένο το προβληματικό προιον.

• **
  • 436
« Απάντηση #506 στις: Νοε 08, 2014, 08:24 »
Μου εδωσε ενας φιλος εναν ολοκαίνουριο ατμοποιητη της nobacco τον icube και τον έβαλα στο mas! Μου έβγαζε καμμενο φουλ και ειχα απογοητευτεί! Επειδη μενω κοντά στα κεντρικα της nobacco (τους ξέρω απο τότε που πρωτοξεκινησαν) πηγα εχθές απο εκεί! Εκατσε και ασχολήθηκε μαζι μου ο ενας γνωστος... πανω απο 45' για να βρουμε μια λύση στο πρόβλημα! Αυτο το αναφέρω ως παράδειγμα διοτι σε ενα κατάστημα της ιδιας εταιρειας ο υπευθυνος δεν ήξερε κάτι και λογικά δεν εξυπηρετήθηκα, αλλά στα κεντρικά (υπόψιν πουλάνε κιόλας) έγινε άψογα η δουλεία μου!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 08, 2014, 08:30 από memostrikas »

Αποσυνδεδεμένος xenxths

• 1
« Απάντηση #507 στις: Νοε 08, 2014, 13:03 »
καλησπερα σε ολους, εχω και εγω ενα ΜΑΣ της nobacco στα χερια μου απο 29/9 αγορασμενο απο καταστημα της αθηνας μεσο internet.. απο της πρωτες μερες παρατηρησα οτι το κουμπακι δε πατουσε καλα (δηλαδη) επρεπε να το πατησω σχεδον τερμα δεξια για να ατμισο. καταφερα μετα απο πολλα να παω στο υποκαταστημα nobacco τις κερκυρας που ανοιξε εδω και λιγες μερες..να μη πολυλογω το μοντακι το εστειλαν αθηνα στο κεντρικο (μου εδωσαν μια μπαταρια να κανω τι δουλεια μου)και την επομενη μερα με πήραν τηλ απο κεντρικα nobacco να τους πω ακριβος τη προβλημα εχει!!αψογοι!! σημερα, με ειδοποιησαν απο το καταστημα  να παω να το παρω,(5μερες) το κουμπακι ειναι αστερι τωρα!!

• **
  • 436
« Απάντηση #508 στις: Νοε 08, 2014, 13:17 »
Ετσι μπράβο! Να ακούγονται και τα αρνητικα οταν όντως υπαρχουν, αλλά να ακούγονται και τα θετικά οταν  όντως ισχύουν! :)

Αποσυνδεδεμένος Lux

• Τίποτα περισσότερο απο
  • 802
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #509 στις: Νοε 08, 2014, 18:41 »
Βρηκα το αϊ στικ της ηλιφ απο Κινα με 34.39 $ σε στοκ με 5% κουπονι  εκπτωσης
και με τις εξης μεταφορικες εκδοχες

Registered Airmail (Singapore Post)  With Tracking Number (10-30 working days) 
  •                               $ 2.40                                                       
Registered Airmail (China Post) - With Tracking Number (20-35 working days)
  •                             $ 1.50                                                       
Airmail- No Tracking (10-30 working days) 
  •                               $ 0.00                                                       
Λετε να υπαρξει προβλημα λογω μπαταριας και να επιστραφει η να ερθει το Πασχα ;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 290 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878228 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362829 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467611 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911126 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520691 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376287 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702458 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ