vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

385 επισκέπτες, 6 χρήστες
Βασίλης Γ, stauros53, camber, athmichalop, manoslykos, tony1976

iStick by Eleaf (Nobacco Mas - eCig eBox)

Αποσυνδεδεμένος georgedr

• *
  • 57
  • Φύλο: Άντρας
Απ: iStick by Eleaf (Nobacco Mas - eCig eBox)
« Απάντηση #495 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 22:51 »

καλύτερα?
συγνώμη θα συνεχιστεί εκει

Ενσωμάτωση φωτογραφιών

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 07, 2014, 22:56 από joyeman »

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #496 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 22:55 »
Ελα μωρε τωρα κι εσυ. Τι στραβο? Ουτε 10° κλιση δεν εχει.
Φαντασου το ως βοηθημα ωστε να ερχεται πιο αμεσα στο στομα σου ο ατμοποιητης. :))

Περα απο την πλακα, ποσο καιρο το εχεις? Ετσι ηταν απο τη μερα που το αγορασες ή εγινε απο δικο σου λαθος (πχ καμια πτωση)?
Γιατι αν ηρθε ετσι, ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν. Αν δε βγαζεις ακρη με το υποκαταστημα που το αγορασες, παρε τηλεφωνο στα κεντρικα.

« Απάντηση #497 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 22:58 »
Σίγουρα δεν είναι στραβός ο ατμοποιητής ?  :hmmm: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος memostrikas

• **
  • 427
  • Εστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθʼορά
« Απάντηση #498 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 22:59 »
Αν βγάλεις τον ατμοποιητη σου και σκέτος οπως είναι τν τσουλησεις σε λεια επιφάνεια ,δες αν κυλάει ομοιόμορφα.
Εμένα πάντως και χωρίς παρεξήγηση μου φαίνεται στραβός ο ατμοποιητης. Επίσης κάτι πολύ σημαντικό είναι πως αν είναι στραβό το σπείρωμα πως βιδωσε(Σε ολους σχεδόν έχει τύχει στραβο η χαλασμένο σπείρωμα σε βίδες όχι Η/Τ αλλα γενικα)?

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #499 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 23:02 »
Φιλε geοrgredr καλησπερα...Το πηγες σε αυτη την κατασταση,το ειδαν και δεν στο γυρισαν?Ξαναπηγαινε και επεμενε για αντικατασταση..Αλλωστε δεν ζητας τα χρηματα σου πισω αλλα θελεις με τα χρηματα που εδωσες να παρεις κατι που να ειναι οκ και το κουτακι αυτο ΔΕΝ ειναι οκ..Μαλον εχει απο εργοστασιο ενσωματωθει ο 510 πολος στραβα..Επιστροφη και αντικατασταση με αλλο...

• **
  • 427
« Απάντηση #500 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 23:08 »
Εχεις τοποθετήσει το ανταπτορακι που εχει απο 510 για ego η συσκευασια? :hmmm:
Αν ναι βγάλε και μια φωτός με το ανταπτορακι επάνω μονό του και να είναι κοντινή αν μπορείς αλλά όχι από επάνω αλλά από το πλαί κοντά στην βάση.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 07, 2014, 23:13 από memostrikas »

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #501 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 23:20 »
Στο post 492 βλεπω ενα μπλε κουτακι με το προβλημα και στο post 495 βλεπω ενα μαυρο επισης με το ιδιο προβλημα...Πηρες δυο κουτακια με το ιδιο προβλημα?

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #502 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 23:21 »
το ιδιο μπλε κουτακι ειναι .. απλα ειναι σκοτεινες οι φωτος :yes:

Αποσυνδεδεμένος georgedr

• *
  • 57
« Απάντηση #503 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 23:24 »
με πάνω από 10 ατμο επισκευάσημους και μη είναι έτσι. στην φώτο είναι με τον αντάπτορα δυστυχώς δεν προλαβαίνω να το πάω θα στείλω κάποιον όμως ξανά μέσα στην εβδομάδα. έτσι το παρέλαβα το άνοιξα στον βόλο όπου και θα το έδινα και εκεί το είδα.

• **
  • 427
« Απάντηση #504 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 23:25 »
Στο post 495 φαίνεται  στην βαση του ατμοποιητη απο την δεξια μερια ενα κενο.

Λεω μήπως ειναι στραβο το ανταπτορακι. Με τοσα που εχουμε δει καθόλου αδυνατο. Γι'αυτο ειπα αν μπορεις μια φωτο με σκετο το ανταπτορακι!

Συγχώνευση ποστ
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 07, 2014, 23:32 από joyeman »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #505 στις: Νοεμβρίου 08, 2014, 00:05 »
Μια και το θέμα είναι με το ένα πόδι στο προιον και με το άλλο στην εξυπηρέτηση από το κατάστημα, θα προτείνω κάτι πολύ απλό για να λήξει.
Τα καταστήματα νομπάκο, είτε ως υποκαταστήματα, είτε ως franchise, ενίοτε υποπέπτουν σε ατοπήματα που άπτονται του after sales service. Εχει αναφερθεί και άλλες φορές.
Εγγυημένα όμως, όποιος απευθύνθηκε κατευθείαν στα κεντρικά, είχε άψογο after sales. Φωτό με 2-3 ατμοποιητές επάνω + την αποδειξη αγοράς σε μειλ και αμέσως μετά τηλέφωνο στα κεντρικά. Κάτι θα κάνουν και παραπονεμένος δεν θα μείνεις. Συνήθως μάλιστα παρακάμπτουν το κατάστημα και ή στέλνουν κουριερ για παραλαβή ελαττωματικού και αντικατάσταση ή παραλαμβάνουν τη μια μέρα και μετά 2-3 μέρες έχεις επισκευασμένο ή αλλαγμένο το προβληματικό προιον.

• **
  • 427
« Απάντηση #506 στις: Νοεμβρίου 08, 2014, 08:24 »
Μου εδωσε ενας φιλος εναν ολοκαίνουριο ατμοποιητη της nobacco τον icube και τον έβαλα στο mas! Μου έβγαζε καμμενο φουλ και ειχα απογοητευτεί! Επειδη μενω κοντά στα κεντρικα της nobacco (τους ξέρω απο τότε που πρωτοξεκινησαν) πηγα εχθές απο εκεί! Εκατσε και ασχολήθηκε μαζι μου ο ενας γνωστος... πανω απο 45' για να βρουμε μια λύση στο πρόβλημα! Αυτο το αναφέρω ως παράδειγμα διοτι σε ενα κατάστημα της ιδιας εταιρειας ο υπευθυνος δεν ήξερε κάτι και λογικά δεν εξυπηρετήθηκα, αλλά στα κεντρικά (υπόψιν πουλάνε κιόλας) έγινε άψογα η δουλεία μου!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 08, 2014, 08:30 από memostrikas »

Αποσυνδεδεμένος xenxths

• 1
« Απάντηση #507 στις: Νοεμβρίου 08, 2014, 13:03 »
καλησπερα σε ολους, εχω και εγω ενα ΜΑΣ της nobacco στα χερια μου απο 29/9 αγορασμενο απο καταστημα της αθηνας μεσο internet.. απο της πρωτες μερες παρατηρησα οτι το κουμπακι δε πατουσε καλα (δηλαδη) επρεπε να το πατησω σχεδον τερμα δεξια για να ατμισο. καταφερα μετα απο πολλα να παω στο υποκαταστημα nobacco τις κερκυρας που ανοιξε εδω και λιγες μερες..να μη πολυλογω το μοντακι το εστειλαν αθηνα στο κεντρικο (μου εδωσαν μια μπαταρια να κανω τι δουλεια μου)και την επομενη μερα με πήραν τηλ απο κεντρικα nobacco να τους πω ακριβος τη προβλημα εχει!!αψογοι!! σημερα, με ειδοποιησαν απο το καταστημα  να παω να το παρω,(5μερες) το κουμπακι ειναι αστερι τωρα!!

• **
  • 427
« Απάντηση #508 στις: Νοεμβρίου 08, 2014, 13:17 »
Ετσι μπράβο! Να ακούγονται και τα αρνητικα οταν όντως υπαρχουν, αλλά να ακούγονται και τα θετικά οταν  όντως ισχύουν! :)

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #509 στις: Νοεμβρίου 08, 2014, 18:41 »
Βρηκα το αϊ στικ της ηλιφ απο Κινα με 34.39 $ σε στοκ με 5% κουπονι  εκπτωσης
και με τις εξης μεταφορικες εκδοχες

Registered Airmail (Singapore Post)  With Tracking Number (10-30 working days) 
  •                               $ 2.40                                                       
Registered Airmail (China Post) - With Tracking Number (20-35 working days)
  •                             $ 1.50                                                       
Airmail- No Tracking (10-30 working days) 
  •                               $ 0.00                                                       
Λετε να υπαρξει προβλημα λογω μπαταριας και να επιστραφει η να ερθει το Πασχα ;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360148 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450471 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110809 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375101 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328399 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F